Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Evaluating risks and hazards in aquaculture facilities
Follow hygienic work practice
Follow hygienic work practices
Identify hygiene risks
Identify risks in aquaculture facilities
Identify risks of ship activities
Identify risks of vessel activities
Identify risks of vessel operations
Implement hygiene policies
Recognise risks of ship activities
SCENIHR

Traduction de «Identify hygiene risks » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
follow hygienic work practice | identify hygiene risks | follow hygienic work practices | implement hygiene policies

hygiënische werkpraktijken toepassen


evaluating risks and hazards in aquaculture facilities | identifying risks and hazards in aquaculture facilities | identify risks in aquaculture facilities | identify risks in aquaculture facilities

risico’s in aquacultuurvoorzieningen identificeren | risico's in aquacultuurvoorzieningen vaststellen


identify risks of vessel activities | identify risks of vessel operations | identify risks of ship activities | recognise risks of ship activities

risico’s van scheepsactiviteiten vaststellen


Scientific Committee on Emerging and Newly Identified Health Risks | SCENIHR [Abbr.]

Wetenschappelijk Comité voor nieuwe gezondheidsrisico's | WCNG [Abbr.]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Other risk factors identified by the European Agency for Safety and Health include the fact that drivers often work in isolation, just-in time management and client demands leading to high work pressure, working on sites of others, increasing use of remote monitoring and complex technology, workplace design, accessibility of facilities and services (hygienic, food and medical), risk of infectious diseases, violence and assault, prolonged sitting and exposure to vibration, accident risks ...[+++]

Andere risicofactoren die het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk heeft vastgesteld, zijn het feit dat de chauffeurs vaak geïsoleerd werken, “just-in-time-management” en eisen van klanten die leiden tot een hoge werkdruk, alsmede werken op werkplaatsen van anderen, toenemend gebruik van monitoring op afstand en complexe technologie, de inrichting van de werkplaats, de toegang tot faciliteiten en diensten (op het gebied van hygiëne en voedsel en op medisch gebied), kans op infectieziekten, geweld en mishandeling, lange tijd zitten ...[+++]


There have been a number of examples where substances used in cosmetic and hygienic products have been identified as having environmental risks.

Er zijn een aantal gevallen geconstateerd waarbij in cosmetische of hygiënische producten gebruikte stoffen een risico vormen voor het milieu.


I voted for amendment no. 12, submitted by the European Socialist Group, afferent to Regulation (EC) No 852/2004 on the hygiene of foodstuffs, in which the competent bodies are allowed to exempt economic agents in the foods sector from the implementation of one or several of the imposed measures, provided that these bodies are capable of proving that there is no risk that must be avoided, or that all identified risks are sufficiently and regularly controlled by means of application of the gene ...[+++]

Ik heb voor het door de Sociaal-democratische Fractie in het Europees Parlement ingediende amendement nr. 12 gestemd betreffende de Verordening (EG) nr. 852/2004 over de levensmiddelenhygiëne, waarin het wordt geoorloofd om economische acteurs in de levensmiddelensector vrij te stellen van de tenuitvoerlegging van één of meerdere van de opgelegde maatregelen, op de voorwaarde dat deze organen kunnen aantonen dat er geen risico’s voorkomen, of dat vastgestelde risico’s voldoende en regelmatig in de hand kunnen worden gehouden door toep ...[+++]


With regard to Regulation (EC) No 852/2004 on the hygiene of foodstuffs, I would like to support the amendment submitted by the European Socialist Group, in which the competent bodies are allowed to exempt economic agents in the foods sector from the implementation of one or several of the imposed measures, provided that these bodies are capable of proving that there is no risk that must be avoided, or that all identified risks are sufficiently and regularly controlled by means of application ...[+++]

Ten aanzien van Verordening (EG) nr. 852/2004 zou ik het door de Fractie van de Europese socialisten ingediende amendement willen ondersteunen, waarin het de bevoegde organen wordt toegestaan om economische acteurs in de levensmiddelensector vrij te stellen van de tenuitvoerlegging van één of meerdere van de opgelegde maatregelen, op de voorwaarde dat deze organen in staat zijn om te bewijzen dat er geen risico’s voorkomen of dat vastgestelde risico’s voldoende en regelmatig in de hand kunnen worden gehouden door toepassing van de alg ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
I voted for amendment no. 12, submitted by the European Socialist Group, afferent to Regulation (EC) No 852/2004 on the hygiene of foodstuffs, in which the competent bodies are allowed to exempt economic agents in the foods sector from the implementation of one or several of the imposed measures, provided that these bodies are capable of proving that there is no risk that must be avoided, or that all identified risks are sufficiently and regularly controlled by means of application of the gene ...[+++]

Ik heb voor het door de Sociaal-democratische Fractie in het Europees Parlement ingediende amendement nr. 12 gestemd betreffende de Verordening (EG) nr. 852/2004 over de levensmiddelenhygiëne, waarin het wordt geoorloofd om economische acteurs in de levensmiddelensector vrij te stellen van de tenuitvoerlegging van één of meerdere van de opgelegde maatregelen, op de voorwaarde dat deze organen kunnen aantonen dat er geen risico’s voorkomen, of dat vastgestelde risico’s voldoende en regelmatig in de hand kunnen worden gehouden door toep ...[+++]


the need to base the standard of hygiene on the use of hazard analysis, risk assessment and other management techniques to identify, control and monitor critical points,

de noodzaak de hygiënenormen te baseren op het gebruik van hazard analysis, risico-evaluatie en andere beheerstechnieken om kritische punten te identificeren, te controleren en te bewaken;




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Identify hygiene risks' ->

Date index: 2023-01-09
w