Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Beer production ingredients
Chemical ingredient preparing
Chemical ingredients preparing
Concentration of active ingredient in formulation
Formulate chemical ingredients
Ingredients for beer formulation
Ingredients for beer making
Ingredients for beer production
Prepare chemical ingredients

Traduction de «Ingredients for beer formulation » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
beer production ingredients | ingredients for beer making | ingredients for beer formulation | ingredients for beer production

ingrediënten voor de productie van bier


chemical ingredient preparing | chemical ingredients preparing | formulate chemical ingredients | prepare chemical ingredients

chemische ingrediënten bereiden | chemische ingrediënten klaarmaken | chemische ingrediënten voorbereiden


concentration of active ingredient in formulation

concentratie van werkzaam bestanddeel in formulering
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
These subheadings include a liquid described as a “malt beer base” with an alcoholic strength by volume of 14 % and obtained from brewed beer which has been clarified and then subjected to ultrafiltration, by which the concentration of ingredients such as bitter substances and proteins has been reduced (see judgment of the Court of Justice of the European Union in Case C-196/10)’.

Tot deze onderverdelingen behoort een vloeistof, aangeduid met de naam „malt beer base”, met een alcoholvolumegehalte van 14 %, die is verkregen uit gebrouwen bier, dat is gezuiverd en daarna aan ultrafiltratie wordt onderworpen, waardoor de concentratie van ingrediënten zoals bittere stoffen en eiwitten wordt verlaagd (zie het arrest van het Hof van Justitie van de Europese Unie in zaak C-196/10)”.


This could for instance be the formulation’s skin compatibility, assessment of possible combination effects, such as one ingredient that can increase the absorption rate of another ingredient, possible effects that could arise from interaction with packaging material, or possible effects due to chemical reactions between the individual substances/mixtures in the formulated product (52);

Het gaat hierbij bijvoorbeeld om de huidcompatibiliteit van de formulering, beoordeling van mogelijke combinatie-effecten, zoals een ingrediënt dat de absorptiesnelheid van een ander ingrediënt kan verhogen, mogelijke effecten door interactie met het verpakkingsmateriaal, of mogelijke effecten vanwege chemische reacties tussen de afzonderlijke stoffen/mengsels in het geformuleerde product (52);


The final report entitled “Non-surfactant organic ingredients and zeolite-based detergents”[12], was delivered in June 2006, and served as the basis for the Commission to review the biodegradation of the main non-surfactant organic ingredients in detergent formulations.

Het eindrapport “Non-surfactant organic ingredients and zeolite-based detergents”[12] verscheen in juni 2006 en de Commissie gebruikte dit als uitgangspunt om de biologische afbreekbaarheid van de belangrijkste niet-oppervlakteactieve organische bestanddelen van detergentia te evalueren.


The opinion considered that most of the assumptions used in the RPA study were acceptable and that the overall quality of the report was good. SCHER agreed that the RPA study constituted a reliable factual basis concerning non-surfactant organic ingredients in detergent formulations.

In het advies werd gesteld dat de meeste door RPA gemaakte aannamen aanvaardbaar waren en dat de algehele kwaliteit van het rapport goed was. Het WCGM was van mening dat de studie van RPA betrouwbaar feitenmateriaal bevatte over niet-oppervlakteactieve organische bestanddelen van detergentia.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Appendix I makes reference to the detergent ingredient database (DID list) which contains the most widely used ingredients used in detergent formulations.

Aanhangsel I verwijst naar de detergenten ingrediënten databank (de DID-lijst), die de ingrediënten bevat die het meest worden gebruikt in formules van detergentia.


Appendix I presents the new revised detergent ingredient database (DID list), version 30 June 2004, which contains the most widely used ingredients in detergent formulations.

Aanhangsel I bevat de nieuwe herziene databank voor ingrediënten van detergenten (DID-lijst), versie 30 juni 2004, waarin de meest gebruikte ingrediënten zijn opgenomen.


Appendix I presents the new revised detergent ingredient database (DID list), version 30 June 2004, which contains the most widely used ingredients in detergent formulations.

Aanhangsel I bevat de nieuwe herziene databank voor ingrediënten van detergenten (DID-lijst, versie van 30 juni 2004), waarin de meest gebruikte ingrediënten zijn opgenomen.


Appendix I presents the new revised detergent ingredient database (DID list), version 30 June 2004, which contains the most widely used ingredients in detergent formulations.

Aanhangsel I bevat de nieuwe herziene databank voor ingrediënten van detergenten (DID-lijst, versie van 30 juni 2004), waarin de meest gebruikte ingrediënten zijn opgenomen.


The text makes reference to the Detergent Ingredient Database (DID list), which contains many of the most widely used ingredients in soap and shampoo formulations.

In de tekst wordt verwezen naar de databank voor ingrediënten van detergenten (DID-lijst), waarin veel van de meestgebruikte ingrediënten van zeep- en shampooformuleringen zijn opgenomen.


the exact formulation of the product shall be provided to the Competent Body, together with copies of the material safety data sheets of each ingredient which shall indicate the relevant classification or lack thereof of each ingredient, and also a declaration of compliance with this criterion.

De exacte formulering van het product dient aan de bevoegde instantie te worden verstrekt, alsmede exemplaren van de veiligheidsinformatiebladen voor elk ingrediënt die melding moeten maken van de indeling of het ontbreken daarvan voor elk ingrediënt, en een verklaring dat aan dit criterium is voldaan.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Ingredients for beer formulation' ->

Date index: 2023-10-01
w