Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Analyse apple juice for cider production
Analysing apple juice for cider production
Citron
Citrus fruit
Clementine
Diffusion juice
Fruit juice
Fruit juice concentrate
Grapefruit
Home-made lemon curd
Juice clarification
Juice purification
Lemon
Lemon curd
Lemon juice
Mandarin orange
Orange
Pomelo
Raw juice
Search apple juice for cider production
Tangerine
Test apple juice for cider production
Vegetable juice

Vertaling van "Lemon juice " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE




analysing apple juice for cider production | search apple juice for cider production | analyse apple juice for cider production | test apple juice for cider production

appelsap voor ciderproductie analyseren


fruit juice [ fruit juice concentrate ]

vruchtensap [ geconcentreerd vruchtensap | vruchtesap ]






citrus fruit [ citron | clementine | grapefruit | lemon | mandarin orange | orange | pomelo | tangerine ]

citrusfruit [ cederappel | citroen | citrusvrucht | clementine | grapefruit | mandarijn | pomerans | pompelmoes | sinaasappel ]






IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The early tradition of covering pieces of sliced Bramley in lemon juice (or some other acidic juice) to prevent them turning brown has remained unchanged and is the same as the Traditional Bramley Apple Pie Filling recipe used commercially today.

De oude traditie van het besprenkelen van stukjes of partjes Bramleyappel met citroensap (of een ander zuur sap) om te voorkomen dat de appel bruin wordt, is nog steeds in gebruik en strookt met het recept voor de Traditional Bramley Apple Pie Filling dat nu commercieel wordt gebruikt.


The labelling of concentrated fruit juice referred to in Annex I, Part I, point 2, not intended for delivery to the final consumer, shall bear a reference indicating the presence and quantity of added lemon juice, lime juice or acidifying agents permitted by Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council of 16 December 2008 on food additives.

Op de etikettering van in bijlage I, deel I, punt 2, bedoeld geconcentreerd vruchtensap dat niet bestemd is voor levering aan de eindverbruiker, wordt de aanwezige hoeveelheid toegevoegd citroensap, limoensap of op grond van Verordening (EG) nr. 1333/2008 van het Europees Parlement en de Raad van 16 december 2008 betreffende levensmiddelenadditieven* toegelaten voedingszuren vermeld.


As far as the use of lemon juice to regulate the acidic taste of in particular concentrated fruit juice, such use is authorised by the directive 2001/112/EC.

Het gebruik van citroensap om de zure smaak van met name geconcentreerd appelsap te versterken is toegestaan op grond van Richtlijn 2001/112/EG.


Does the Commission consider it acceptable for European processors to enhance low-acid concentrated apple juice imported into the EU (e.g. from China) artificially (using lemon juice), rather than using Polish, Hungarian, Austrian, Italian, Romanian, Spanish and Portuguese apples with a high natural acidity, in accordance with Council Directive 2001/112/EC , as was formerly the case?

Acht de Commissie het aanvaardbaar dat Europese verwerkers geconcentreerd appelsap met een laag zuurgehalte dat naar de EU is ingevoerd (bv. vanuit China) kunstmatig (met citroensap) zuurder maken, in plaats van gebruik te maken van Poolse, Hongaarse, Oostenrijkse, Italiaanse, Roemeense Spaanse of Portugese appels met een van nature hoog zuurgehalte, overeenkomstig Richtlijn 2001/112/EG van de Raad, zoals eerder het geval was?


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Does the Commission consider it acceptable for European processors to enhance low-acid concentrated apple juice imported into the EU (e.g. from China) artificially (using lemon juice), rather than using Polish, Hungarian, Austrian, Italian, Romanian, Spanish and Portuguese apples with a high natural acidity, in accordance with Council Directive 2001/112/EC, as was formerly the case?

Acht de Commissie het aanvaardbaar dat Europese verwerkers geconcentreerd appelsap met een laag zuurgehalte dat naar de EU is ingevoerd (bv. vanuit China) kunstmatig (met citroensap) zuurder maken, in plaats van gebruik te maken van Poolse, Hongaarse, Oostenrijkse, Italiaanse, Roemeense Spaanse of Portugese appels met een van nature hoog zuurgehalte, overeenkomstig Richtlijn 2001/112/EG van de Raad, zoals eerder het geval was?


The powerful citric acid producers lobby wants it to be legally possible to increase the acidity of fruit juices and their ingredients, including apple juice, by adding citric acid, lemon juice and lime juice.

De machtige lobby van de citroenzuurproducenten wil het wettelijk mogelijk maken om het zuurgehalte van vruchtensappen en hun ingrediënten, ook van appelsap, door het toevoegen van citroenzuur, citroensap en limoenensap te verhogen.


- For products defined in part I. 1, 2, 3 and 4, in order to regulate acidic taste, the addition of lemon juice and/or concentrated lemon juice up to 3 g per litre of juice, expressed as anhydrous citric acid, is authorised.

- Aan de in deel I, onder de punten 1, 2, 3 en 4, bedoelde producten mag ter correctie van de zure smaak citroensap en/of geconcentreerd citroensap worden toegevoegd tot een in watervrij citroenzuur uitgedrukte hoeveelheid van ten hoogste 3 gram per liter sap.


3. For products manufactured from two or more fruits, except where lemon juice is used under the conditions laid down in part II. 1 of Annex I, the product names shall be supplemented by a list of the fruits used, in descending order of the volume of the fruit juices or purées included.

3. Voor uit twee of meer soorten vruchten bereide producten, behalve bij gebruik van citroensap onder de voorwaarden van bijlage I, deel II, punt 1, wordt de benaming aangevuld met de opsomming van de gebruikte vruchtensoorten in afnemende volgorde van het volume van het gebruikte vruchtensap of vruchtenmoes.


The addition of both sugars and lemon juice, whether concentrated or not, or acidifying agents as permitted by Directive 95/2/EC to the same fruit juice is prohibited.

De toevoeging van zowel suikers als citroensap, al dan niet geconcentreerd, of op grond van Richtlijn 95/2/EG toegelaten voedingszuren aan eenzelfde vruchtensap is verboden.


The labelling of concentrated fruit juice referred to in part I point 2 of Annex I not intended for delivery to the final consumer shall bear a reference indicating the presence and quantity of added sugars, or added lemon juice or acidifying agents as permitted by Directive 95/2/EC of the European Parliament and of the Council of 20 February 1995 on food additives other than colours and sweeteners(9).

Op de etikettering van geconcentreerd vruchtensap als bedoeld in bijlage I, deel I, punt 2, dat niet bestemd is voor levering aan de eindverbruiker, wordt de aanwezige hoeveelheid toegevoegde suikers of toegevoegd citroensap of op grond van Richtlijn 95/2/EG van het Europees Parlement en de Raad van 20 februari 1995 betreffende levensmiddelenadditieven met uitzondering van kleurstoffen en zoetstoffen(9) toegelaten voedingszuren vermeld.




Anderen hebben gezocht naar : home-made lemon curd     lemon curd     lemon juice     citron     citrus fruit     clementine     diffusion juice     fruit juice     fruit juice concentrate     grapefruit     juice clarification     juice purification     mandarin orange     orange     pomelo     raw juice     tangerine     vegetable juice     Lemon juice     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Lemon juice' ->

Date index: 2023-12-30
w