Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Acetate
Acetic acid
Acrylic acid
Alcohol acid
Aromatic acid
CLA
Citric acid
Conjugated linoleic acid
DNA
Deoxyribonucleic acid
Ester
Ethyl linoleate
Fatty acid
Formic acid
High linoleic acid diet
Hydrochloric acid
Inorganic acid
Linoleate measurement
Linoleic acid
Nitric acid
Organic acid
Oxalic acid
Phosphoric acid
Phthalic acid
Salicylic acid
Spent acid storing
Spent acid transferring
Store spent acids
Sulphuric acid
Transfer spent acids

Traduction de «Linoleic acid » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous






conjugated linoleic acid | CLA [Abbr.]

geconjugeerd linolzuur | CLA [Abbr.]


organic acid [ acetate | acetic acid | acrylic acid | alcohol acid | aromatic acid | citric acid | ester | fatty acid | formic acid | oxalic acid | phthalic acid | salicylic acid ]

organisch zuur [ acetaat | acrylzuur | alcoholzuur | aromatisch zuur | azijnzuur | citroenzuur | ester | ftaalzuur | mierenzuur | oxaalzuur | salicylzuur | vetzuur | zuringzuur ]






inorganic acid [ hydrochloric acid | nitric acid | phosphoric acid | sulphuric acid ]

anorganisch zuur [ fosforzuur | salpeterzuur | zoutzuur | zwavelzuur ]


spent acid transferring | transfer spent acids | spent acid storing | store spent acids

gebruikte zuren opslaan


DNA [ deoxyribonucleic acid ]

DNA [ desoxyribonucleïnezuur ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
‘The oil with the “Montes de Toledo” Designation of Origin is characterised by its high oleic acid and low linoleic acid contents, with a high content of total polyphenols, which makes it very stable, a quality for which it is appreciated and known in the trade’.

„De olie met de oorsprongsbenaming „Montes de Toledo” wordt gekenmerkt door een hoog oliezuurgehalte en een laag linolzuurgehalte. De olie heeft een hoog gehalte aan totale polyfenolen waardoor ze een uitstekende stabiliteit heeft, een kwaliteit waarvoor ze in de handel opgemerkt en gewaardeerd wordt”.


The Cornicabra variety, together with the area’s soil and climatic conditions, give the oil its specific physico-chemical properties, namely a high oleic acid and a low linoleic acid content and a high polyphenol content, and its specific organoleptic properties in terms of a very thick mouthfeel, being fruity and aromatic as well as having medium to intense bitterness and pungency.

Deze omstandigheden hebben de natuurlijke selectie benadrukt en hebben gezorgd voor een differentiatie van het product. In combinatie met de bodem- en klimaatvoorwaarden van het gebied geeft de variëteit Cornicabra de olie zijn bijzondere fysisch-chemische eigenschappen (hoog oliezuurgehalte, laag linolzuurgehalte en hoog gehalte aan polyfenolen) en zijn specifieke organoleptische kenmerken (volle smaak in de mond, fruitig en aromatisch en een gemiddelde tot intense bitterheid en scherpheid).


3.2. The linoleic acid (in the form of glycerides) shall not be less than 4,5 g.

3.2. De hoeveelheid linolzuur (in de vorm van glyceriden) bedraagt minstens 4,5 g.


3.2. The linoleic acid (in the form of glycerides) shall not be less than 4,5 g.

3.2. De hoeveelheid linolzuur (in de vorm van glyceriden) bedraagt minstens 4,5 g.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Following the opinion of the Authority on essential fatty acids and in particular α-linolenic acid (ALA) and linoleic acid (LA) and normal growth and development of children (Question No EFSA-Q-2008-079) (5), the Commission, authorised the health claim ‘Essential fatty acids are needed for normal growth and development of children’ in Regulation (EC) No 983/2009 with the specific conditions of use of ‘Information to the consumer that the beneficial effect is obtained with a daily intake of 1 % of total energy for linoleic acid and 0,2 % of total energy for α-linolenic acid’.

Naar aanleiding van het advies van de Autoriteit over essentiële vetzuren en met name alfa-linoleenzuur (ALA) en linolzuur (LA) en een normale groei en ontwikkeling van kinderen (vraag nr. EFSA-Q-2008-079) (5), heeft de Commissie bij Verordening (EG) nr. 983/2009 een vergunning verleend voor de gezondheidsclaim „Essentiële vetzuren zijn nodig voor een normale groei en ontwikkeling van kinderen”, met de specifieke gebruiksvoorwaarde „Informatie voor de consument dat het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 1 % van de totale energie voor linolzuur en 0,2 % van de totale energie voor alfa-linoleenzuur”.


The oil with the ‘Montes de Toledo’ Designation of Origin is characterised by its high oleic acid and low linoleic acid contents, with a high content of total polyphenols, which makes it very stable, a quality for which it is appreciated and known in the trade.

De olie met de oorsprongsbenaming „Montes de Toledo” wordt gekenmerkt door een hoog oliezuurgehalte en een laag linolzuurgehalte. De olie heeft een hoog gehalte aan totale polyfenolen waardoor ze een uitstekende stabiliteit heeft, een kwaliteit waarvoor ze in de handel opgemerkt en gewaardeerd wordt;


It consists primarily of the glycerides of the fatty acid linoleic (Carthamus tinctorius, Compositae).

Bestaat voornamelijk uit de glyceriden van het vetzuur linolzuur (Carthamus tinctorius, Compositae).


It consists primarily of the glycerides of the fatty acids linoleic, and oleic (Helianthus annuus, Compositae).

Bestaat voornamelijk uit de glyceriden van de vetzuren linol- en oliezuur (Helianthus annuus, Compositae).


It consists primarily of the glycerides of the fatty acids linoleic, oleic, palmitic and stearic (Soja hispida, Leguminosae).

Bestaat voornamelijk uit de glyceriden van de vetzuren linol-, olie-, palmitine- en stearinezuur (Soja hispida, Leguminosae).


(c) the amount of linoleic acid (in the form of glycerides = linoleates) shall not be less than 70 mg/100 kJ (300 mg/100 kcal) and shall not exceed 285 mg/100 kJ (1 200 mg/100 kcal).

c) linolzuur (in de vorm van glyceriden = linoleaten) niet kleiner zijn dan 70 mg/100 kJ (300 mg/100 kcal) en niet groter dan 285 mg/100 kJ (1200 mg/100 kcal).




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Linoleic acid' ->

Date index: 2022-09-12
w