Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Batch pasteurisation
Holder method
Holder process
LTLT pasteurisation
Low-temperature long-time pasteurisation

Traduction de «Low-temperature long-time pasteurisation » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
batch pasteurisation | holder method | holder process | low-temperature long-time pasteurisation | LTLT pasteurisation

pasteuriseren met warmhouder


structural changes after long time stressing at high temperatures

structuurveranderingen na langdurig belasten bij hoge temperatuur
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Imports derived from the raw milk of cows, ewes, goats or buffaloes from countries listed in Columns B and C of the Annex must have been treated with pasteurisation, high temperature short time pasteurisation (HTST) or ultra-high temperature (UHT) treatments, depending on the Column (B or C) in which the country is listed.

Invoer die is afgeleid van rauwe melk van koeien, ooien, geiten of buffelkoeien uit landen die in kolom B en C van de bijlage zijn opgenomen, moeten een pasteurisatiebehandeling ondergaan. Afhankelijk van de kolom (B of C) waarin ze zijn opgenomen, gaat het om een kortstondige pasteurisatie bij hoge temperatuur (HTST) of een ultrahogetemperatuurbehandeling (UHT).


If the milk has a pH of less than 7,0, simple high temperature — short-time pasteurisation (HTST)

Wanneer de pH van de melk minder dan 7,0 is, enkele pasteuristatie — kortstondige pasteurisatie bij hoge temperatuur (HTST)


If the milk has a pH of less than 7,0, simple high temperature — short-time pasteurisation (HTST)

Wanneer de pH van de melk minder dan 7,0 is, enkele pasteuristatie — kortstondige pasteurisatie bij hoge temperatuur (HTST)


Imports derived from the raw milk of cows, ewes, goats or buffaloes from countries listed in Columns B and C of the Annex must have been treated with pasteurisation, high temperature short time pasteurisation (HTST) or ultra-high temperature (UHT) treatments, depending on the Column (B or C) in which the country is listed.

Invoer die is afgeleid van rauwe melk van koeien, ooien, geiten of buffelkoeien uit landen die in kolom B en C van de bijlage zijn opgenomen, moeten een pasteurisatiebehandeling ondergaan. Afhankelijk van de kolom (B of C) waarin ze zijn opgenomen, gaat het om een kortstondige pasteurisatie bij hoge temperatuur (HTST) of een ultrahogetemperatuurbehandeling (UHT).


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Imports derived from the raw milk of cows, ewes, goats or buffaloes from countries listed in Columns B and C of the Annex must have been treated with pasteurisation, high temperature short time pasteurisation (HTST) or ultra-high temperature (UHT) treatments, depending on the Column (B or C) in which the country is listed.

Invoer die is afgeleid van rauwe melk van koeien, ooien, geiten of buffelkoeien uit landen die in kolom B en C van de bijlage zijn opgenomen, moeten een pasteurisatiebehandeling ondergaan. Afhankelijk van de kolom (B of C) waarin ze zijn opgenomen, gaat het om een kortstondige pasteurisatie bij hoge temperatuur (HTST) of een ultrahogetemperatuurbehandeling (UHT).


a high temperature short time pasteurisation treatment (HTST) at 72 °C for 15 seconds applied twice to milk with a pH equal to or greater than 7.0 achieving, where applicable, a negative reaction to a alkaline phosphatase test, applied immediately after the heat treatment; or

een tweevoudige kortstondige pasteurisatie bij hoge temperatuur (High Temperature Short Time - HTST) bij 72 °C gedurende 15 seconden van melk met een pH gelijk aan of groter dan 7,0 om, indien van toepassing, een negatieve reactie te veroorzaken op een alkalischefosfatasetest die onmiddellijk na de warmtebehandeling wordt uitgevoerd; of


(i)a high temperature short time pasteurisation treatment (HTST) at 72 °C for 15 seconds applied twice to milk with a pH equal to or greater than 7.0 achieving, where applicable, a negative reaction to a alkaline phosphatase test, applied immediately after the heat treatment; or

i)een tweevoudige kortstondige pasteurisatie bij hoge temperatuur (High Temperature Short Time - HTST) bij 72 °C gedurende 15 seconden van melk met een pH gelijk aan of groter dan 7,0 om, indien van toepassing, een negatieve reactie te veroorzaken op een alkalischefosfatasetest die onmiddellijk na de warmtebehandeling wordt uitgevoerd; of


(2) HTST= High Temperature Short Time pasteurisation at 72 °C for at least 15 seconds or equivalent pasteurisation effect achieving a negative reaction to a phosphatase test.

(2) HTST= Kortstondige pasteurisatie bij hoge temperatuur (High Temperature Short Time - HTST), nl. bij 72 °C gedurende ten minste 15 seconden, of een equivalente pasteurisatiebehandeling die volstaat om een negatieve reactie op de fosfatasetest te veroorzaken.


(4) HTST= High Temperature Short Time pasteurisation at 72 °C for at least 15 seconds or equivalent pasteurisation effect achieving a negative reaction to a phosphatase test.

(4) HTST= Kortstondige pasteurisatie bij hoge temperatuur (High Temperature Short Time - HTST), nl. bij 72 °C gedurende ten minste 15 seconden, of een equivalente pasteurisatiebehandeling die volstaat om een negatieve reactie op de fosfatasetest te veroorzaken.


(b) If the milk has a pH of less than 7,0, simple high temperature — short-time pasteurisation (HTST)

b) Wanneer de pH van de melk minder dan 7,0 is, enkele pasteuristatie — kortstondige pasteurisatie bij hoge temperatuur (HTST)




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Low-temperature long-time pasteurisation' ->

Date index: 2022-01-16
w