Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Low fat cream cheese
Medium fat cream cheese

Traduction de «Medium fat cream cheese » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Cream cheese of a water content calculated by weight of the non-fatty matter exceeding 77 % but not exceeding 83 % and of a fat content, by weight, in the dry matter:

roomkaas met een vochtgehalte, berekend op de vetvrije massa, van meer dan 77 doch niet meer dan 83 gewichtspercenten en een vetgehalte, berekend op de droge stof:


Constructive proposals such as the use of milk powder to feed calves, establishing minimum prices for cheese products, clear labelling of cheese analogues and the use of butter fat to assist in the manufacture of ice cream and bakery products have been around for a long time.

Zinvolle voorstellen zoals het gebruik van melkpoeder als voer voor kalveren, het vaststellen van minimumprijzen voor kaasproducten, een duidelijke etikettering van "analoge" kaas en het gebruik van botervet voor de productie van roomijs dan wel bakkerijproducten liggen al enige tijd op tafel.


The colour of the cheese mass varies from light cream to yellow, depending on the quality of butter used in production (the fat content of the cheese mass may not be lower than 7,5 %) and how intensely it is fried.

De kleur van de kaasmassa varieert van licht crèmekleurig tot geel, afhankelijk van de kwaliteit van de boter die bij de productie is gebruikt (het vetgehalte van de kaasmassa is minimaal 7,5 %) en van hoe hard de kaas gebakken is.


4.2. Description: This is a small goats cheese made of raw, whole goat's milk. It is very soft, with a natural rind made up of an integral, ridged and slightly velvety skin, from white, cream to dark beige in colour and in the form of a small, flat cylinder weighing about 35 g. It contains a minimum level of 45 g of fat per 100 ...[+++]

4.2. Beschrijving: Klein, zacht geitenkaasje van rauwe, volle melk met een natuurlijke korst die bestaat uit een gestreept, licht fluwelig vel met een kleur die varieert van wit tot crème tot donkerbeige, in de vorm van een kleine afgeplatte cilinder met een gewicht van ongeveer 35 gram. Dit bevat ten minste 45 gram vet per 100 gram kaas na volledige droging en het totale gewicht aan droge stof mag niet lager zijn dan 14 gram per kaasje.




D'autres ont cherché : low fat cream cheese     medium fat cream cheese     Medium fat cream cheese     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Medium fat cream cheese' ->

Date index: 2023-03-03
w