Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Anterior eye segment analysis system
Execute microbiological analysis in the food chain
Implement microbiological analysis in the food chain
Medical microbiology report
Microbiological analysis
Microbiological analysis result
Microbiological control of fresh meats
Microbiological inspection of fresh meats
Microbiologist
Microbiology research analyst
Microbiology research scientist
Microbiology science researcher
Microbiology test
Perform a microbiological analysis in the food chain
Perform microbiological analysis in the food chain
Perform quality control in microbiology laboratories

Vertaling van "Microbiological analysis " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
execute microbiological analysis in the food chain | perform a microbiological analysis in the food chain | implement microbiological analysis in the food chain | perform microbiological analysis in the food chain

microbiologische analyses in de voedselketen uitvoeren


microbiological analysis result

microbiologische analyseresultaat




perform quality assurance testing in microbiology laboratories | perform quality control in microbiology laboratories | carry out quality control in microbiology laboratories | carry out quality controls in microbiology laboratories

kwaliteitscontrole in microbiologielaboratoria uitvoeren


microbiology research analyst | microbiology research scientist | microbiologist | microbiology science researcher

helminthologe | routineanalist microbiologie | microbioloog/microbiologe | virologe


microbiological control of fresh meats | microbiological inspection of fresh meats

microbiologische controle van vers vlees




Medical microbiology report

verslag van medische microbiologie


Abnormal findings on microbiological examination of urine

afwijkende bevindingen bij microbiologisch onderzoek van urine


Anterior eye segment analysis system

analysesysteem voor voorste oogbolsegment
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Article 4 of that Regulation provides that food business operators are to adopt specific hygiene measures concerning, inter alia, compliance with microbiological criteria for foodstuffs and sampling and analysis requirements.

Artikel 4 van die verordening bepaalt dat exploitanten van levensmiddelenbedrijven specifieke hygiënemaatregelen moeten treffen inzake onder meer het voldoen aan de microbiologische criteria voor levensmiddelen en de voorschriften inzake steekproeven en analysen.


1. This Regulation lays down certain reference methods for the chemical, physical and microbiological analysis and sensory evaluation of milk and milk products to be used under the arrangements provided for in the common organisation of the market in milk and milk products established by Regulation (EC) No 1255/1999 and the rules for applying those methods.

1. In deze verordening worden bepaalde referentiemethoden vastgesteld voor de chemische, fysische en microbiologische analyse en de sensorische evaluatie van melk en zuivelproducten die worden gebruikt krachtens de regelingen die zijn opgenomen in de gemeenschappelijke ordening der markten in de sector melk en zuivelproducten die bij Verordening (EG) nr. 1255/1999 is vastgesteld, alsmede de voorschriften voor de toepassing van die methoden.


The food business operators of slaughterhouses or establishments producing minced meat, meat preparations or mechanically separated meat shall take samples for microbiological analysis at least once a week.

De exploitanten van de slachthuizen of inrichtingen die gehakt vlees, vleesbereidingen of separatorvlees produceren, nemen ten minste eenmaal per week monsters voor microbiologische analyse.


Food business operators producing sprouts shall take samples for microbiological analysis at least once a month at the stage where the probability of finding Shiga toxin producing E. coli (STEC) and Salmonella spp. is the highest, in any case not before 48 hours after the start of the sprouting process.

Exploitanten van levensmiddelenbedrijven die kiemgroenten produceren, nemen ten minste eens per maand monsters voor microbiologische analyse in het stadium waar de kans op het vinden van shigatoxineproducerende E. coli (STEC) en Salmonella spp. het grootst is, in geen geval vóór 48 uur na het begin van het ontkiemingsproces.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
When testing a batch of seeds for the first time, food business operators may only place sprouts on the market if the results of the microbiological analysis comply with rows 1.18 and 1.29 of Chapter 1, or the limit of absence in 200 ml if they analyse spent irrigation water.

Wanneer een partij zaden voor het eerst wordt getest, mogen exploitanten van levensmiddelenbedrijven kiemgroenten alleen in de handel brengen als de resultaten van de microbiologische analyse voldoen aan de rijen 1.18 en 1.29 van hoofdstuk 1, of aan de grenswaarde van afwezigheid in 200 ml indien zij het verbruikte irrigatiewater analyseren.


The food business operators of slaughterhouses or establishments producing minced meat, meat preparations, mechanically separated meat or fresh poultry meat shall take samples for microbiological analysis at least once a week.

De exploitanten van de slachthuizen of inrichtingen die gehakt vlees, vleesbereidingen, separatorvlees of vers pluimveevlees produceren, nemen ten minste eenmaal per week monsters voor microbiologische analyse.


rules on microbiological, physical and/or chemical analysis in official controls, in particular in case of suspicion of risk and including the surveillance of the safety of products imported from third countries;

voorschriften inzake microbiologische, fysieke en/of chemische analyses bij officiële controles, met inbegrip van microbiologische, fysieke en/of chemische veiligheid van uit een derde land ingevoerde producten.


This Regulation lays down the rules for applying the methods for the chemical, physical and microbiological analysis and sensory evaluation of milk and milk products to be used under the arrangements provided for in the common organisation of the market in milk and milk products established by Regulation (EC) No 1255/1999. It also lays down some of those methods.

In deze verordening worden de regels vastgesteld voor de toepassing van de in de regelingen in het kader van Verordening (EG) nr. 1255/1999 houdende een gemeenschappelijke ordening der markten in de sector melk en zuivelproducten vastgestelde methoden voor chemische, fysische en microbiologische analyse en voor sensorische evaluatie van melk en zuivelproducten, alsmede sommige van die methoden.


SAMPLING FOR CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL ANALYSIS AND SENSORY EVALUATION

BEMONSTERING VOOR DE CHEMISCHE EN MICROBIOLOGISCHE ANALYSE EN SENSORIËLE EVALUATIE


Sampling for microbiological analysis must be carried out aseptically.

De bemonstering voor de microbiologische analyse moet onder aseptische omstandigheden worden uitgevoerd.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Microbiological analysis' ->

Date index: 2023-04-26
w