Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Achievement of peace
Approved milk-treatment establishment
Develop data processes
Establish an ICT customer support process
Establish data processes
Establishment of peace
Implement data processes
Liquid skimmed milk
Milk heat treatment process operator
Milk processing establishment
Milk processing operator
Milk treatment establishment
Milk treatment operative
Milk treatment operator
Peace process
Processed skimmed milk
Re-establishment of peace
Skimmed milk

Traduction de «Milk processing establishment » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
milk processing establishment

melkverwerkende inrichting


skimmed milk [ liquid skimmed milk | processed skimmed milk ]

magere melk [ ondermelk | verwerkte magere melk | vloeibare magere melk ]


milk processing operator | milk treatment operative | milk heat treatment process operator | milk treatment operator

medewerker warmtebehandeling van melk | warmtebehandelaar van melk | melksteriliseerder | procesoperator warmtebehandeling van melk


milk treatment establishment

melkbehandelingsinrichting


approved milk-treatment establishment

erkende melkbehandelingsinrichting


develop data processes | establish data processes | implement data processes

dataprocessen vaststellen | gegevensprocessen implementeren | gegevensprocessen vaststellen | processen voor gegevensbewerking vaststellen om informatie en kennis te creëren


establishment of peace [ achievement of peace | peace process | re-establishment of peace ]

totstandbrenging van de vrede [ bewerkstelligen van de vrede | herstellen van de vrede | vredesproces ]


establish an ICT customer support process

een proces opzetten voor het ondersteunen van ict-klanten | klantondersteuning opzetten | een ict-klantondersteuningsproces opzetten | serviceactiviteiten opzetten om ict-klanten voor tijdens en na een aanvraag te ondersteunen
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Accordingly, certain milk processing establishments listed in Annex I to Decision 2009/861/EC may, by way of derogation from the relevant provisions of Regulation (EC) No 853/2004, process compliant and non-compliant milk provided that the processing of compliant and non-compliant milk is carried out on separate production lines.

Dienovereenkomstig mogen bepaalde melkverwerkingsinrichtingen die in bijlage I bij Beschikking 2009/861/EG zijn vermeld, in afwijking van de desbetreffende bepalingen van Verordening (EG) nr. 853/2004, melk die wel en melk die niet aan de voorschriften voldoet verwerken, mits de verwerking van de melk die wel en de melk die niet aan de voorschriften voldoet in afzonderlijke productielijnen wordt uitgevoerd.


The lists of milk processing establishments in Romania listed in Annexes I to III to Decision 2009/852/EC (‘the establishments’) are replaced by the list of establishments in Annexes I to III of this Decision.

De in de bijlagen I, II en III bij Beschikking 2009/852/EG opgenomen lijsten van melkverwerkingsinrichtingen in Roemenië („de inrichtingen”) worden vervangen door de lijsten van inrichtingen in de bijlagen I, II en III bij dit besluit.


In addition, in order not to penalise milk processing establishments that comply with the structural requirements, it is appropriate to authorise such establishments to receive non-compliant milk on the same conditions as apply to milk processing establishments that do not comply with those requirements.

Om melkverwerkingsinrichtingen die aan de structurele voorschriften voldoen niet te bestraffen, moeten deze inrichtingen bovendien in staat worden gesteld melk die niet aan de voorschriften voldoet te blijven ontvangen onder dezelfde voorwaarden als die welke gelden voor melkverwerkingsinrichtingen die niet aan die voorschriften voldoen.


By way of derogation from the requirements set out in Annex III, Section IX, Chapter I, Subchapters II and III to Regulation (EC) No 853/2004, the milk processing establishments listed in Annex II to this Decision may continue to process, until 31 December 2011, compliant and non-compliant milk provided that the processing of the compliant and the non-compliant milk is carried out on separate production lines.

In afwijking van de voorschriften, vastgesteld in bijlage III, sectie IX, hoofdstuk I, subhoofdstukken II en III, bij Verordening (EG) nr. 853/2004, mogen de in bijlage II bij deze beschikking opgenomen melkverwerkingsinrichtingen tot en met 31 december 2011 melk die wel en melk die niet aan de voorschriften voldoet blijven verwerken, mits de verwerking van de melk die wel en de melk die niet aan de voorschriften voldoet in afzonderlijke productielijnen wordt uitgevoerd.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Therefore, Romania should submit annual reports to the Commission regarding progress in the upgrading of milk processing establishments in that Member State, milk production holdings supplying raw milk to those establishments and the system for collecting and transporting non-compliant milk.

Roemenië moet daarom bij de Commissie jaarlijkse verslagen indienen met betrekking tot de vooruitgang bij de modernisering van de melkverwerkingsinrichtingen in die lidstaat, de melkproductiebedrijven die rauwe melk aan die inrichtingen leveren en het systeem voor de verzameling en het vervoer van melk die niet aan de voorschriften voldoet.


Latvia: 29 fish processing establishments (until January 2005), 77 meat establishments (until January 2006), 11 milk processing establishments (until January 2005);

Letland: 29 visverwerkende bedrijven (tot januari 2005), 77 vleesbedrijven (tot januari 2006), 11 melkverwerkende bedrijven (tot januari 2005);


(a)processing begins immediately after milking, or within four hours of acceptance at the processing establishment; or

a)met de verwerking wordt begonnen onmiddellijk na het melken of binnen vier uur na ontvangst in de verwerkende inrichting; of


Food business operators must ensure that, upon acceptance at a processing establishment, milk is quickly cooled to not more than 6 °C and kept at that temperature until processed.

Exploitanten van levensmiddelenbedrijven moeten ervoor zorgen dat de melk, na ontvangst in een verwerkende inrichting, snel wordt gekoeld tot ten hoogste 6 °C en bij die temperatuur wordt bewaard totdat ze is verwerkt.


In view of the Commission's decision to maintain this option for three months for milk and milk products, poultrymeat, egg products, poultry-based products, wild game and rabbit, meat preparations, some pet foods and processed animal protein, the Member States agreed to maintain the option open to them under Directive 90/675/EEC to subject all products on which no Community decisions on certificates and lists of establishments had been taken to c ...[+++]

Gezien het besluit van de Commissie om deze mogelijkheid gedurende 3 maanden te handhaven voor melk en zuivelproducten, slachtpluimvee, eiproducten, pluimveeproducten, vrij wild en konijnen, bereidingen van vlees, bepaalde voeders voor gezelschapsdieren en verwerkte eiwitten van dierlijke oorsprong, hebben de Lid-Staten overeenstemming bereikt over handhaving van de bij Richtlijn 90/675/EEG geboden mogelijkheid alle producten ten aanzien waarvan de communautaire besluiten betreffende de certificaten en de lijsten van de inrichtingen niet zijn genomen te onderwerpen aan controles in de Lid-Staten van bestemming.


OBJECTIVES: - continued reduction in slaughter capacity; upgrading of facilities to meet hygiene standards and rationalization and modernization of meat processing facilities; - to improve quality and create added value by introducing new milk products; - to stabilize existing producers' organizations by laying emphasis on improving wine quality and improving the environmental aspects of wine-growing; - to concentrate markets close to production (for fruit and vegetables); - to improve the profitability of rendering ...[+++]

5. DOELSTELLINGEN : - de slachtcapaciteit verder verminderen, de bestaande installaties aan de hygiënische normen aanpassen, en de vleesverwerkingsinstallaties rationaliseren en moderniseren; - de kwaliteit verbeteren en de toegevoegde waarde verhogen door nieuwe zuivelprodukten te ontwikkelen; - de bestaande producentenorganisaties stabiliseren, daarbij de nadruk leggend op verbetering van de kwaliteit van de wijn en op verbetering van het milieu-aspect van de wijnproduktie; - de afzet van groenten en fruit concentreren; - de rentabiliteit van de destructiebedrijven verhogen.


w