Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Conserve production
Fermentation at production scale
Fermentation process operator
Fermentation tank
Fermentation vessel
Fermenter
Fermenting vat
Industrial management
Level of production
Non-fermentable product
Non-fermenter
Non-lactose fermenter
Production
Production management
Production policy
Production scale fermentation
Production scale fermentation types
Reorganisation of production
Tobacco processing
Typology of production scale fermentation
Volume of output
Wine fermenter
Wine products fermenter

Traduction de «Non-fermentable product » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
non-fermentable product

onvergistbaar artikel | onvergistbare waar


administer lactic ferment cultures to a manufactured product | administer lactic ferment cultures to manufactured products | administer lactic ferment cultures to manufacturing products | utilise lactic ferment cultures to manufacturing products

melkzuurbacteriën aan voedselproducten toevoegen


fermentation at production scale | typology of production scale fermentation | production scale fermentation | production scale fermentation types

fermentatie op productieschaal


fermentation process operator | fermenter | wine fermenter | wine products fermenter

wijnmaker | vinificatiedeskundige | wijnvergister


conserve production | tobacco processing | wastes from fruit, vegetables, cereals, edible oils, cocoa, coffee, tea andtobacco preparation and processing; conserve production; yeast and yeastextract production, molasses preparation and fermentation | wastes from fruit, vegetables, cereals, edible oils, cocoa,coffee and tobacco preparation, processing

afval van de bereiding en verwerking van fruit, groente, granen, spijsolie, cacao en koffie, de productie van conserven en de verwerking van tabak


fermentation tank | fermentation vessel | fermenter | fermenting vat

gistingskuip | gistkuip






production policy [ industrial management | production management | reorganisation of production | Industrial management(ECLAS) | Industrial management(STW) | Production management(STW) | industrial management(UNBIS) ]

productiebeleid [ herstructurering van de productie | industriebeheer | productiebeheer | productierichting | produktiebeleid ]


production [ level of production | volume of output ]

productie [ productieniveau | productieomvang | productievolume | produktie ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Grape must in fermentation extracted from raisined grapes shall be the product obtained from the partial fermentation of grape must obtained from raisined grapes, the total sugar content of which before fermentation is at least 272 grams per litre and the natural and actual alcoholic strength of which shall not be less than 8 % vol. However, certain wines, to be determined in accordance with the procedure referred to in Article 113(2), that meet these requirements shall not be considered as grape must in fermentation extracted from raisined grapes.

Onder gedeeltelijk gegiste druivenmost van ingedroogde druiven wordt verstaan het product dat wordt verkregen door de gedeeltelijke vergisting van druivenmost van ingedroogde druiven, waarvan het totale gehalte aan suiker vóór de gisting ten minste 272 gram per liter bedraagt en waarvan het natuurlijke en effectieve alcoholvolumegehalte niet minder mag bedragen dan 8 % vol. Bepaalde volgens de in artikel 113, lid 2, bedoelde procedure vast te stellen wijnen die aan deze eisen voldoen, worden echter niet als gedeeltelijk gegiste druivenmost van ingedroogde druiven beschouwd.


Unless otherwise decided by the Council in accordance with the international obligations of the Community, fresh grapes, grape must, grape must in fermentation, concentrated grape must, rectified concentrated grape must, grape must with fermentation arrested by the addition of alcohol, grape juice, concentrated grape juice and wine, or mixtures of those products, originating in third countries may not be turned into products referred to in Annex IV or added to such products in the territory of the Community.

Behoudens een andersluidend besluit dat de Raad overeenkomstig de internationale verplichtingen van de Gemeenschap kan nemen, mogen verse druiven, druivenmost, gedeeltelijk gegiste druivenmost, geconcentreerde druivenmost, gerectificeerde geconcentreerde druivenmost, druivenmost waarvan de gisting door de toevoeging van alcohol is gestuit, druivensap, geconcentreerd druivensap en wijn, of mengsels van de genoemde producten, van oorsprong uit derde landen, op het grondgebied van de Gemeenschap niet worden verwerkt tot producten als bedoeld in bijlage IV, noch worden toegevoegd aan dergelijke producten.


Authorised novel food includes products traditionally eaten in non-EU countries such as chia seeds (high in omega-3 fatty acids), and food produced using the latest technological innovations such as heat-treated milk products fermented with Bacteroides xylanisolvens (DSM 23964).

Het gaat om nieuwe voedingsmiddelen die traditioneel in landen buiten de EU worden gegeten (bijvoorbeeld chiazaad, dat rijk is aan omega 3-vetzuren) en voedingsmiddelen die met behulp van de nieuwste technologische innovaties worden geproduceerd (bijvoorbeeld warmtebehandelde melkproducten die met Bacteroides xylanisolvens (DSM 23964) worden vergist).


Production of ‘ecosurfactants’ – the active components of cleaning agents – using a natural fermentation process with fully renewable raw materials instead of fossil resources.

Productie van „ecosurfactanten”, dit zijn de actieve bestanddelen van reinigingsproducten, via een proces van natuurlijke fermentatie waarbij wordt gebruikgemaakt van volledig hernieuwbare grondstoffen in plaats van fossiele brandstoffen.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Unless otherwise decided by the Council in accordance with the international obligations of the Community, fresh grapes, grape must, grape must in fermentation, concentrated grape must, rectified concentrated grape must, grape must with fermentation arrested by the addition of alcohol, grape juice, concentrated grape juice and wine, or mixtures of those products, originating in third countries, may not be turned into products referred to in Annex XIb or added to such products in the territory of the Community.

Behoudens een andersluidend besluit dat de Raad overeenkomstig de internationale verplichtingen van de Gemeenschap kan nemen, mogen verse druiven, druivenmost, gedeeltelijk gegiste druivenmost, geconcentreerde druivenmost, gerectificeerde geconcentreerde druivenmost, druivenmost waarvan de gisting door de toevoeging van alcohol is gestuit, druivensap, geconcentreerd druivensap en wijn, of mengsels van de genoemde producten, van oorsprong uit derde landen, op het grondgebied van de Gemeenschap niet worden verwerkt tot producten als bedoeld in bijlage XI ter, noch worden toegevoegd aan dergelijke producten.


Grape must in fermentation extracted from raisined grapes shall be the product obtained from the partial fermentation of grape must obtained from raisined grapes, the total sugar content of which before fermentation is at least 272 grams per litre and the natural and actual alcoholic strength of which shall not be less than 8 % volume.

Onder gedeeltelijk gegiste druivenmost van ingedroogde druiven wordt verstaan het product dat wordt verkregen door de gedeeltelijke vergisting van druivenmost van ingedroogde druiven, waarvan het totale gehalte aan suiker vóór de gisting ten minste 272 g per liter bedraagt en waarvan het natuurlijke en effectieve alcoholvolumegehalte niet minder mag bedragen dan 8 % vol.


The EU subsidy will now cover a wider range of dairy products: from traditional drinking milk to cheeses, including also certain plain or fruited fermented milk products, such as yoghurt, buttermilk, kephir etc.

De EU zal van nu af aan meer zuivelproducten subsidiëren, gaande van traditionele drinkmelk en kaas tot sommige gefermenteerde zuivelproducten, zoals yoghurt, karnemelk, kefir, enz., al dan niet met toegevoegd fruit.


2. The result of mixing fresh grapes, grape must, grape must in fermentation or new wine still in fermentation, where any of those products does not possess the required characteristics for obtaining table wine or wine suitable for yielding table wine, with products suitable for yielding such wines or with table wine, shall not be considered to be table wine or wine suitable for yielding table wine.

2. Door het vermengen van verse druiven, druivenmost, gedeeltelijk gegiste druivenmost of jonge nog gistende wijn - indien een van de genoemde producten niet de vereiste kenmerken bezit voor het verkrijgen van wijn die tot tafelwijn kan worden verwerkt of van tafelwijn - met producten waardoor die wijnen wel kunnen worden verkregen of met tafelwijn, kan in geen geval wijn die tot tafelwijn kan worden verwerkt of tafelwijn worden verkregen.


The amendment, which results from the compromise on the 1997/1998 prices package, makes provision for the inclusion of "viili/fil" (a type of fermented whole milk) on the list of milk products qualifiying for school milk aid under the Regulation.

De wijziging is een gevolg van het compromis over het prijzenpakket voor 1997/98 en voorziet in de opneming van "viili/fil" (een soort gefermenteerde volle melk) op de lijst van zuivelproducten die voor de steunregeling voor de verstrekking van schoolmelk in het kader van de verordening in aanmerking komen.


The proposed research will be targeted on the following three main objectives: development of the "cell factory" concept, meaning a multidisciplinary approach to living cells, combining "bioscience" (biochemistry, genetics, bioinformatics, etc.) and "bioprocesses" (fermentation, cell culture, etc.); development of genome sequencing methodologies; plant molecular biology, with particular attention being paid to "molecular surgery" of crop species and to obtaining new agricultural products.

Het voorgenomen onderzoek is geconcentreerd op de volgende drie hoofddoelstellingen : inzicht in het begrip "de cel als fabriek", d.w.z. een multidisciplinaire benadering van de levende cel waarbij "biowetenschap" (biochemie, genetica, bio-informatica, enz.) wordt gecombineerd met "bioprocédé" (fermentatie, celkweek, enz.); ontwikkeling van methodologieën voor sequentie-analyse van het genoom; moleculaire plantenbiologie, waarbij bijzondere aandacht wordt besteed aan "moleculaire chirurgie" bij planten en de ontwikkeling van nieuwe landbouwprodukten.


w