Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Advise on plant mineral nutrition
Advising on plant mineral nutrition
Bulk sweetener
Food supplement
Mineral nutrition of plants advising
Non-nutritive sweetener
Non-nutritive sweetening agent
Nutritional disease
Nutritional needs
Nutritional supplement
Nutritive sweetener
Obesity
Plant mineral nutrition advising
Process of sour gas sweetening
Sour gas sweetening
Sour gas sweetening processes
Strive for nutritional improvement of food fabrication
Strive for nutritional improvement of food preparation
Strive for nutritional improvement of food production
Sweetening
Sweetening sour gas

Traduction de «Nutritive sweetener » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
non-nutritive sweetener | non-nutritive sweetening agent

zoetmiddel zonder voedingswaarde




non-nutritive sweetening agent

zoetmiddel zonder voedingswaarde


process of sour gas sweetening | sour gas sweetening | sour gas sweetening processes | sweetening sour gas

onthardingsprocessen voor zuur gas


advising on plant mineral nutrition | mineral nutrition of plants advising | advise on plant mineral nutrition | plant mineral nutrition advising

adviseren over minerale plantenvoeding | advies geven over minerale plantenvoeding | raad geven over minerale plantenvoeding


strive for nutritional improvement of food fabrication | strive for nutritional improvement of food production | strive for nutritional improvement of food manufacturing | strive for nutritional improvement of food preparation

bij de productie van voedingsmiddelen naar een betere voedingswaarde streven


nutritional disease [ obesity ]

voedingsziekte [ zwaarlijvigheid ]


food supplement [ nutritional supplement ]

voedingssupplement [ aanvullende voeding | voedselsupplement ]




TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Promote healthy environments, especially in schools, pre-schools and sport facilities, by encouraging the supply of healthy dietary options based on nutritional standards, addressing excessive access to and intake of salt, saturated fats, trans fatty acids and sugar, as well as frequent consumption or consumption in high amounts of sugar sweetened and/or caffeinated soft drinks and encouraging children and adolescents to be physically active on a regular basis;

Gezonde omgevingen te bevorderen, in het bijzonder op scholen, kleuterscholen en sportscholen, door erop aan te dringen dat er gezonde voedingsopties worden geboden op basis van voedingsnormen, met als doel iets te doen aan de buitensporige toegang tot en inname van zout, verzadigde vetten, transvetzuren en suiker, alsmede aan de frequente consumptie of aan de consumptie in grote hoeveelheden van gezoete en/of caffeïnehoudende frisdranken, en kinderen en jongeren aan te moedigen om regelmatig lichamelijk actief te zijn;


Promote healthy environments, especially in schools, pre-schools and sport facilities, by encouraging the supply of healthy dietary options based on nutritional standards, addressing excessive access to and intake of salt, saturated fats, trans fatty acids and sugar, as well as frequent consumption or consumption in high amounts of sugar sweetened and/or caffeinated soft drinks and encouraging children and adolescents to be physically active on a regular basis.

Gezonde omgevingen te bevorderen, in het bijzonder op scholen, kleuterscholen en sportscholen, door erop aan te dringen dat er gezonde voedingsopties worden geboden op basis van voedingsnormen, met als doel iets te doen aan de buitensporige toegang tot en inname van zout, verzadigde vetten, transvetzuren en suiker, alsmede aan de frequente consumptie of aan de consumptie in grote hoeveelheden van gezoete en/of caffeïnehoudende frisdranken, en kinderen en jongeren aan te moedigen om regelmatig lichamelijk actief te zijn.


This would ensure that the strictest safety specifications with regard to nutrition, microbiological hazards, pesticides and contaminants, colourings and sweetening agents govern these products.

Op die manier kan ervoor worden gezorgd dat voor de producten in kwestie de strengste veiligheidsvoorschriften gelden wat nutriënten, microbiologische gevaren, pesticiden en verontreinigingen en kleur- en zoetstoffen betreft.


Additives are substances used for a variety of reasons -such as preservation, colouring, sweetening, etc.- during the preparation of food. The European Union legislation defines them as " any substance not normally consumed as a food in itself and not normally used as a characteristic ingredient of food, whether or not it has nutritive value, the intentional addition of which to food for a technological purpose in the manufacture, processing, preparation, treatment, packaging, transport or storage of such food results, or may be reaso ...[+++]

Additieven zijn stoffen die om verschillende redenen worden gebruikt bij de bereiding van voedsel, zoals conservering, kleuring, zoeten, enz. In de wetgeving van de Europese Unie worden zij omschreven als "elke stof, met of zonder voedingswaarde, die op zichzelf gewoonlijk niet als voedsel wordt geconsumeerd en gewoonlijk niet als kenmerkend voedselingrediënt wordt gebruikt, en die voor technologische doeleinden bij het vervaardigen, verwerken, bereiden, behandelen, verpakken, vervoeren of opslaan van levensmiddelen bewust aan deze levensmiddelen wordt toegevoegd, met als gevolg of redelijkerwijs te verwachten gevolg dat de stof zelf dan ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
However, although it has the highest digestive tolerance of all polyols, it still is a polyol, a nutritive sweetener.

Maar hoewel het de grootste digestieve tolerantie heeft van alle polyolen, blijft het een polyol, een zoetmiddel met voedingswaarde.


To create consistency with Directive 94/35 on sweeteners for use on foodstuffs, Directive 90/496 on nutritional labelling and Regulation 1924/2006 on Nutrition and Health Claims, the definition of food with no added sugar should only refer to mono- or diccharides.

Om samenhang te creëren met Richtlijn 94/35 inzake zoetstoffen die in levensmiddelen worden gebruik, Richtlijn 90/496 inzake de voedingswaardenetikettering en Verordening 1924/2006 inzake voedings- en gezondheidsclaims voor levensmiddelen, moeten in de definitie van voedsel zonder toegevoegde suiker alleen mono- of disachariden worden vermeld.


The definition should refer to “sugarS” instead of “sugar” insofar as sugar (i.e. sucrose) is not the only nutritive carbohydrate with sweetening properties.

In de definitie moet "suikers" worden vermeld in plaats van "suiker" omdat "suiker"(d.w.z. sucrose) niet het enige voedzame koolhydraat is met zoetkracht.


This requires the addition of more sweetener than is necessary to meet taste acceptability and nutritional requirements, resulting in a product that is too sweet.

Dit vereist de toevoeging van meer zoetstoffen dan noodzakelijk is om te voldoen aan smaak- en voedingsvereisten, hetgeen resulteert in een product dat te zoet is.


As far as sector-specific Community legislation is concerned, the directives on low-voltage electrical equipment, electromagnetic compatibility, equipment for potentially explosive atmospheres, extraction solvents, foodstuffs for particular nutritional use, sugars, honey, fruit jams, jellies, marmalades and sweetened chestnut puree have been implemented.

Wat de sectorale communautaire wetgeving betreft, zijn de richtlijnen betreffende elektrisch laagspanningsmaterieel, elektromagnetische compatibiliteit, toestellen voor gebruik in explosieve omgeving, extractiemiddelen, levensmiddelen met bepaalde voedingsdoeleinden, suiker, honing, jam, gelei en marmelade van vruchten en kastanjepasta ten uitvoer gelegd.


Identifying diabetes as a public health challenge in Europe and encouraging networking and the exchange of information between Member States with a view to promoting best practices, to enhancing the co-ordination of health promotion and prevention policies and programmes for the whole population and high-risk groups and to reducing inequalities and optimising healthcare resources; Facilitating and supporting European diabetes research in basic and clinical science and ensuring the wide dissemination of the results of this research across Europe; Examining and strengthening the comparability of diabetes epidemiological evidence by considering the establishment of standardised outputs for monitoring, surveillance and reporting of diabetes m ...[+++]

diabetes aan de orde te stellen als Europees volksgezondheidsprobleem, en netwerkvorming en uitwisseling van informatie tussen lidstaten aan te moedigen teneinde beste praktijken te verspreiden, de coördinatie van gezondheidsbevorderend en preventiebeleid alsook van op de hele bevolking en op risicogroepen gerichte programma's te versterken, de ongelijkheden te verminderen en optimaal gebruik te maken van de beschikbare middelen voor volksgezondheid; Europees onderzoek naar diabetes in basis- en klinische wetenschappen te faciliteren en te steunen, en ervoor te zorgen dat de resultaten van dit onderzoek in Europa ruim worden verspreid; de vergelijkbaarheid van epidemiologische gegevens over diabetes te bestuderen en te verbeteren door sta ...[+++]


w