Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Dried cacao beans
From cacao to chocolate mechanisms
From cacao to chocolate procedures
Process cacao to chocolate
Process from cacao to chocolate
Processed cacao beans
Roasted cacao bean
Roasted cacao beans

Traduction de «Process cacao to chocolate » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
from cacao to chocolate mechanisms | process cacao to chocolate | from cacao to chocolate procedures | process from cacao to chocolate

proces van cacao tot chocolade


processed cacao beans | roasted cacao bean | dried cacao beans | roasted cacao beans

gebrande cacaobonen | geroosterde cacaobonen
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
I will not accept that in some parts of Europe, consumers are sold food of lower quality than in other countries (.) Slovaks do not deserve less fish in their fish fingers. Hungarians less meat in their meals. Czechs less cacao in their chocolate".

Ik aanvaard niet dat er aan de mensen in sommige delen van Europa levensmiddelen worden verkocht van mindere kwaliteit dan in andere landen (...) Slowaken verdienen niet dat hun vissticks minder vis bevatten, Hongaren dat hun maaltijd minder vlees bevat, of Tsjechen dat hun chocolade een lager cacaogehalte heeft".


Slovaks do not deserve less fish in their fish fingers. Hungarians less meat in their meals. Czechs less cacao in their chocolate.

Slowaken verdienen niet dat er minder vis in hun vissticks zit, Hongaren dat hun maaltijd minder vlees bevat, of Tsjechen dat hun chocolade een lager cacaogehalte heeft.


The EU-Japan agreement will also scrap today's customs duties (with a transitional period) for processed agricultural products such as pasta, chocolates, cocoa powder, candies, confectionary, biscuits, starch derivatives, prepared tomatoes and tomato sauce.

De overeenkomst tussen de EU en Japan voorziet ook in de afschaffing (na een overgangsperiode) van de huidige douanerechten op verwerkte landbouwproducten zoals pasta, chocolade, cacaopoeder, snoepgoed, suikerwerk, biscuits, van zetmeel afgeleide producten, bereide tomaten en tomatensaus.


chocolate vine (Akebia quinata) and processed products thereof falling within CN codes 0810 90 75, 0811 90 19, 0811 90 39, 0811 90 95, 0812 90 98 and 0813 40 95,

chocoladewingerd (Akebia quinata) en door verwerking daarvan verkregen producten van de GN-codes 0810 90 75, 0811 90 19, 0811 90 39, 0811 90 95, 0812 90 98 en 0813 40 95;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
chocolate vine (Akebia quinata) and processed products thereof falling within CN codes 0810 90 75, 0811 90 19, 0811 90 39, 0811 90 95, 0812 90 98 and 0813 40 95;

chocoladewingerd (Akebia quinata) en door verwerking daarvan verkregen producten van de GN-codes 0810 90 75, 0811 90 19, 0811 90 39, 0811 90 95, 0812 90 98 en 0813 40 95;


With no sense of fondness, they can always resort to chocolate without cacao.

En wie zich wat in mineur voelt, kan altijd zijn toevlucht nemen tot chocolade zonder cacao.


[2] Products covered by marketing standards: beef and veal, eggs, fresh and processed fruit and vegetables, honey, hops, milk and milk products, olive oil, pig meat, poultry, sheep meat, sugar, wine, cocoa and chocolate products, coffee extracts and chicory extracts, fruit juice, fruit jams, jellies and marmalades, etc., spirit drinks, and butter, margarine and blends.

[2] Producten waarop handelsnormen betrekking hebben: rundvlees, eieren, verse en verwerkte groenten en fruit, honing, hop, melk en zuivelproducten, olijfolie, varkensvlees, pluimveevlees, schapenvlees, suiker, wijn, cacao- en chocoladeproducten, extracten van koffie en extracten van cichorei, vruchtensappen, vruchtenjam of -confituur, -gelei en -marmelade, enz., gedistilleerde dranken en boter, margarine en melanges.


Regular testing against the criterion is not required in normal circumstances for the following ready-to-eat foods: — those which have received heat treatment or other processing effective to eliminate L. monocytogenes, when recontamination is not possible after this treatment (for example, products heat treated in their final package), — fresh, uncut and unprocessed vegetables and fruits, excluding sprouted seeds, — bread, biscuits and similar products, — bottled or packed waters, soft drinks, beer, cider, wine, spirits and similar products, — sugar, honey and confectionery, including cocoa and chocolate ...[+++]

Regelmatige tests betreffende dit criterium zijn onder normale omstandigheden niet vereist voor de volgende kant-en-klare levensmiddelen: — kant-en-klare levensmiddelen die een warmtebehandeling of andere be- of verwerking hebben ondergaan waarmee L. monocytogenes wordt geëlimineerd, wanneer na deze behandeling geen herbesmetting kan optreden, bijvoorbeeld producten die in hun eindverpakking een warmtebehandeling hebben ondergaan; — verse, ongesneden en onverwerkte groenten en fruit, met uitzondering van gekiemde zaden; — brood, biscuits en soortgelijke producten; — water in flessen of pakken, frisdranken, bier, cider, wijn, gedistilleerde dranken en soortgelijke producten; — suiker, honing en zoetwaren, met inbegrip van ...[+++]


None of them come to any harm in the process. Whatever its content they are happy to call this product chocolate.

Wat er ook in moge zitten, zij noemen dit product graag chocolade.


As regards the issue of cacao, chocolate: I repeat that the 5% has to do with creating a basis for a living in the neighbouring countries.

Wat de cacao-, de chocoladekwestie betreft, kan ik alleen maar herhalen dat er gekozen is voor een percentage van 5% om een basis voor levensonderhoud in de buurlanden te creëren.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Process cacao to chocolate' ->

Date index: 2024-08-10
w