Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
A foodborne disease
Antiallergic
Antibacterial
Bacillus
Bacteria
Bacteria-destroying substance
Characteristics of micobioloy
Food borne bacteria
Foodborne disease
Foodborne diseases
INA+ bacteria
INA-bacteria
INA-deleted mutant
Ice-forming bacteria
Ice-minus bacteria
Ice-nucleating bacteria
Ice-nucleation-active bacteria
Lysogen
Lysogenic bacteria
Microbiology-bacteriology
Pathogenic microbes
Pathogenic microorganisms
Principles of microbiology
Pseudomonas bacteria
Specialties of bacteria
Viruses

Traduction de «Pseudomonas bacteria » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


ice-forming bacteria | ice-nucleating bacteria | ice-nucleation-active bacteria | INA+ bacteria

ijskristalvormende bacterie


ice-minus bacteria | INA-bacteria | INA-deleted mutant

ijskristalremmende bacterie




antibacterial | bacteria-destroying substance

antibacterieel | tegen bacteriën gericht


antiallergic | bacteria-destroying substance

anti-allergisch | wat overgevoeligheid tegengaat




principles of microbiology | specialties of bacteria | characteristics of micobioloy | microbiology-bacteriology

medische microbiologie | microbiologie-bacteriologie


food borne bacteria | foodborne disease | a foodborne disease | foodborne diseases

door voedsel veroorzaakte ziektes


bacteria | viruses | pathogenic microbes | pathogenic microorganisms

pathogene micro-organismen
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
That opinion found that some spoilage bacteria (bacteria which do not necessarily cause illness, but can render food unacceptable for human consumption due to decay), in particular Pseudomonas spp, can reach critical levels more quickly than pathogens, depending upon the level of initial contamination with spoilage bacteria, as well as on temperature conditions.

Daarin werd vastgesteld dat sommige bederf veroorzakende bacteriën (bacteriën die niet noodzakelijk een ziekte veroorzaken maar ervoor zorgen dat voedsel als gevolg van bederf niet meer geschikt is voor menselijke consumptie), met name Pseudomonas spp., afhankelijk van de temperatuur en het niveau van de initiële besmetting met dergelijke bacteriën, sneller kritieke niveaus kunnen bereiken dan pathogenen.


That opinion found that some spoilage bacteria (bacteria which do not necessarily cause illness, but can render food unacceptable for human consumption due to decay), in particular Pseudomonas spp., can reach critical levels more quickly than pathogens, depending upon the level of initial contamination with spoilage bacteria, as well as on temperature conditions.

Daarin werd vastgesteld dat sommige bederf veroorzakende bacteriën (bacteriën die niet noodzakelijk een ziekte veroorzaken maar ervoor zorgen dat voedsel als gevolg van bederf niet meer geschikt is voor menselijke consumptie), met name Pseudomonas spp., afhankelijk van de temperatuur en het niveau van de initiële besmetting met dergelijke bacteriën, sneller kritieke niveaus kunnen bereiken dan pathogenen.


The experts first identified the three major types of bacteria: staphylococcus, streptococcus and pseudomonas, which account for about 80 percent of the bacterial infections found in burns.

De deskundigen hebben eerst vastgesteld dat de drie grote soorten bacteriën die verantwoordelijk zijn voor ongeveer 80 procent van de in brandwonden aangetroffen bacteriële infecties, stafylokokken, streptokokken en pseudomonas zijn.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Pseudomonas bacteria' ->

Date index: 2021-01-18
w