Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Enforce agricultural hygiene procedures
Follow hygienic procedures during food processing
Following hygienic procedures during food processing
Hygiene procedures
Moderate hygiene procedures
Perform tasks to ensure cargo customs compliance
Regulate hygiene procedures
Staff Regulations'recruitment procedure
Supervise hygiene procedures in agricultural settings
Supervising agricultural hygiene procedures
Voice hygiene procedures

Traduction de «Regulate hygiene procedures » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
moderate hygiene procedures | regulate hygiene procedures | follow hygienic procedures during food processing | following hygienic procedures during food processing

hygiënische procedures volgen tijdens de voedselverwerking


enforce agricultural hygiene procedures | supervising hygiene procedures in agricultural settings | supervise hygiene procedures in agricultural settings | supervising agricultural hygiene procedures

toezien op hygiënische procedures in agrarische omgevingen




implement procedures to ensure cargo complies with customs regulations | perform tasks to ensure cargo customs compliance | apply procedures to ensure cargo complies with customs regulations | undertake procedures to ensure cargo complies with customs regulations

procedures toepassen om te verzekeren dat een lading voldoet aan de douanevoorschriften | procedures toepassen om te verzekeren dat cargo voldoet aan de douanevoorschriften | procedures toepassen om te verzekeren dat vracht voldoet aan de douanevoorschriften




minor breaches of customs regulations or procedural requirements

lichte overtredingen van douane-regelingen of -voorschriften


Staff Regulations'recruitment procedure

bij het Statuut bepaalde wervingsprocedure
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
[17] Regulation (EC) No 178/2002 of the European Parliament and of the Council of 28 January 2002 laying down the general principles and requirements of food law, establishing the European Food Safety Authority and laying down procedures in matters of food safety; Regulation (EC) No 852/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 on the hygiene of foodstuffs; Regulation (EC) No 853/2004 of the European Parliament and of the Co ...[+++]

[17] Verordening (EG) nr. 178/2002 van het Europees Parlement en de Raad van 28 januari 2002 tot vaststelling van de algemene beginselen en voorschriften van de levensmiddelenwetgeving, tot oprichting van een Europese Autoriteit voor voedselveiligheid en tot vaststelling van procedures voor voedselveiligheidsaangelegenheden; Verordening (EG) nr. 852/2004 van het Europees Parlement en de Raad van 29 april 2004 inzake levensmiddelenhygiëne; Verordening (EG) nr. 853/2004 van het Europees Parlement en de Raad van 29 april 2004 houdende ...[+++]


[17] Regulation (EC) No 178/2002 of the European Parliament and of the Council of 28 January 2002 laying down the general principles and requirements of food law, establishing the European Food Safety Authority and laying down procedures in matters of food safety; Regulation (EC) No 852/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 on the hygiene of foodstuffs; Regulation (EC) No 853/2004 of the European Parliament and of the Co ...[+++]

[17] Verordening (EG) nr. 178/2002 van het Europees Parlement en de Raad van 28 januari 2002 tot vaststelling van de algemene beginselen en voorschriften van de levensmiddelenwetgeving, tot oprichting van een Europese Autoriteit voor voedselveiligheid en tot vaststelling van procedures voor voedselveiligheidsaangelegenheden; Verordening (EG) nr. 852/2004 van het Europees Parlement en de Raad van 29 april 2004 inzake levensmiddelenhygiëne; Verordening (EG) nr. 853/2004 van het Europees Parlement en de Raad van 29 april 2004 houdende ...[+++]


Regulation (EC) No 852/2004 lays down general rules for food business operators on the hygiene of foodstuffs, taking account, inter alia, of procedures based on the principles of hazard analysis and critical control points.

Verordening (EG) nr. 852/2004 stelt algemene voorschriften voor exploitanten van levensmiddelenbedrijven inzake de hygiëne van levensmiddelen vast, die onder meer rekening houden met procedures die zijn gebaseerd op de beginselen van risicoanalyse en kritische controlepunten (HACCP).


Other legislation which has entered into force following the adoption of Regulation (EC) No 178/2002 of the European Parliament and of the Council of 28 January 2002 laying down the general principles and requirements of food law, establishing the European Food Safety Authority and laying down procedures in matters of food safety , namely Regulation (EC) No 852/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 on the hygiene of foodstuffs , Reg ...[+++]

In andere wetgeving die sinds de vaststelling van Verordening (EG) nr. 178/2002 van het Europees Parlement en de Raad van 28 januari 2002 tot vaststelling van de algemene beginselen en voorschriften van de levensmiddelenwetgeving, tot oprichting van een Europese Autoriteit voor voedselveiligheid en tot vaststelling van procedures voor voedselveiligheidsaangelegenheden in werking is getreden, namelijk Verordening (EG) nr. 852/2004 van het Europees Parlement en de Raad van 29 april 2004 inzake levensmiddelenhygiëne , Verordening (EG) nr ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Other legislation which has entered into force following the adoption of Regulation (EC) No 178/2002 of the European Parliament and of the Council of 28 January 2002 laying down the general principles and requirements of food law, establishing the European Food Safety Authority and laying down procedures in matters of food safety , namely Regulation (EC) No 852/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 on the hygiene of foodstuffs , Reg ...[+++]

In andere wetgeving die sinds de vaststelling van Verordening (EG) nr. 178/2002 van het Europees Parlement en de Raad van 28 januari 2002 tot vaststelling van de algemene beginselen en voorschriften van de levensmiddelenwetgeving, tot oprichting van een Europese Autoriteit voor voedselveiligheid en tot vaststelling van procedures voor voedselveiligheidsaangelegenheden in werking is getreden, namelijk Verordening (EG) nr. 852/2004 van het Europees Parlement en de Raad van 29 april 2004 inzake levensmiddelenhygiëne , Verordening (EG) nr ...[+++]


Some of these deal with the differences between Regulation No 852 of the European Parliament and of the Council concerning food hygiene, and Regulation No 11. The proposal is for greater flexibility on the part of the relevant bodies where food hygiene is concerned, and for procedures to be simplified.

Sommige van hen hebben te maken met de verschillen tussen verordening nr 852 van het Europees Parlement en van de Raad betreffende de voedselhygiëne, en verordening nr. 11. Het voorstel gaat over een grotere flexibiliteit van de kant van de betreffende organen die met de voedselhygiëne te maken hebben, en over de vereenvoudiging van de procedures.


Competent authorities shall establish procedures for feed and food business operators to follow when applying for the approval of their establishments in accordance with Regulation (EC) No 852/2004, Regulation (EC) No 854/2004, Directive 95/69/EC or with the future regulation on feed hygiene.

De bevoegde autoriteiten stellen procedures vast die door de exploitanten van diervoeder- en levensmiddelenbedrijven moeten worden gevolgd voor de erkenning van hun inrichtingen, overeenkomstig Verordening (EG) nr. 852/2004, Verordening (EG) nr. 854/2004 of Richtlijn 95/69/EG of de toekomstige verordening inzake diervoederhygiëne.


(a)Competent authorities shall establish procedures for feed and food business operators to follow when applying for the approval of their establishments in accordance with Regulation (EC) No 852/2004, Regulation (EC) No 854/2004, Directive 95/69/EC or with the future regulation on feed hygiene.

a)De bevoegde autoriteiten stellen procedures vast die door de exploitanten van diervoeder- en levensmiddelenbedrijven moeten worden gevolgd voor de erkenning van hun inrichtingen, overeenkomstig Verordening (EG) nr. 852/2004, Verordening (EG) nr. 854/2004 of Richtlijn 95/69/EG of de toekomstige verordening inzake diervoederhygiëne.


The fact that many provisions have been moved forward into the body of the text (and thereby converted into articles) greatly reduces the scope of possible amendments under the comitology procedure, given that these have to be confined to the annexes. Contrary to the proposals in the regulation on the hygiene of foodstuffs, it should be permissible to use that procedure (Decision 1999/468/EC) to amend the annexes to the regulation dealt with in this report.

De mogelijkheden om wijzigingen aan te brengen in de bijlagen in het kader van de comitologieprocedure werden sterk beperkt door talrijke bepalingen in de artikelen op te nemen. In tegenstelling tot de voorgestelde wijzigingen op de verordening inzake levensmiddelenhygiëne, met als strekking dat wijzigingen in de bijlagen volgens de comitologieprocedure (besluit 1999/468/EG) niet mogelijk zijn, dient deze mogelijkheid hier wel te worden gehandhaafd.


1. Food business operators at the level of primary production shall comply with the general hygiene provisions in Annex I hereto, any other specific provisions in Regulation (laying down specific hygiene rules for food of animal origin), and in any other Annexes which may be added in accordance with the procedure laid down in Article 15.

1. Exploitanten van een levensmiddelenbedrijf in het stadium van de primaire productie zien toe op de naleving van de algemene hygiënevoorschriften van bijlage I bij deze verordening en van de andere specifieke voorschriften als vermeld in Verordening (EG) nr/ (houdende vaststelling van specifieke hygiënevoorschriften voor levensmiddelen van dierlijke oorsprong) en in andere bijlagen die kunnen worden toegevoegd volgens de in artikel 15 bedoelde procedure.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Regulate hygiene procedures' ->

Date index: 2021-07-03
w