Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Acetate
Acetic acid
Acrylic acid
Alcohol acid
Aromatic acid
Butylacetic acid
Caproic acid
Capronic acid
Cifenline succinate
Citric acid
DNA
Deoxyribonucleic acid
Ester
Extract fatty acid
Extracting fatty acid
Fatty acid
Fatty acid extracting
Formic acid
Free a fatty acid elimination process
Free fatty acid elimination measures
Free fatty acid elimination mechanisms
Free fatty acid elimination processes
Hexanoic acid
Hydrochloric acid
Inorganic acid
N-hexanoic acid
Nitric acid
Organic acid
Oxalic acid
Phosphoric acid
Phthalic acid
Removing fatty acid
Salicylic acid
Spent acid storing
Spent acid transferring
Store spent acids
Succinic acid
Sulphuric acid
Transfer spent acids

Vertaling van "Succinic acid " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE




organic acid [ acetate | acetic acid | acrylic acid | alcohol acid | aromatic acid | citric acid | ester | fatty acid | formic acid | oxalic acid | phthalic acid | salicylic acid ]

organisch zuur [ acetaat | acrylzuur | alcoholzuur | aromatisch zuur | azijnzuur | citroenzuur | ester | ftaalzuur | mierenzuur | oxaalzuur | salicylzuur | vetzuur | zuringzuur ]


inorganic acid [ hydrochloric acid | nitric acid | phosphoric acid | sulphuric acid ]

anorganisch zuur [ fosforzuur | salpeterzuur | zoutzuur | zwavelzuur ]


butylacetic acid | caproic acid | capronic acid | hexanoic acid | n-hexanoic acid

capronzuur | hexaanzuur


free a fatty acid elimination process | free fatty acid elimination measures | free fatty acid elimination mechanisms | free fatty acid elimination processes

processen voor de verwijdering van vrije vetzuren


spent acid transferring | transfer spent acids | spent acid storing | store spent acids

gebruikte zuren opslaan


fatty acid extracting | removing fatty acid | extract fatty acid | extracting fatty acid

vetzuren afscheiden | vetzuur extraheren | vetzuren extraheren | vetzuur afscheiden




DNA [ deoxyribonucleic acid ]

DNA [ desoxyribonucleïnezuur ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Octenyl succinic acid modified gum arabic is produced by esterifying gum arabic (Acacia seyal), or gum arabic (Acacia senegal) in aqueous solution with not more than 3 % of octenyl succinic acid anhydride.

Octenylbarnsteenzuurgemodificeerde Arabische gom wordt geproduceerd door Arabische gom (Acacia seyal of Acacia senegal) te laten veresteren in een waterige oplossing van maximaal 3 % octenylbarnsteenzuuranhydride.


The Authority concluded that, based on the results of the available studies, the information on gum acacia itself and on other Octenyl succinic acid modified starches, the use of octenyl succinic acid modified gum arabic as an emulsifier in foods at the proposed uses and use levels is not of a safety concern.

De EFSA concludeerde op basis van de resultaten van de beschikbare studies, de informatie over Arabische gom zelf en over ander octenylbarnsteenzuurgemodificeerd zetmeel dat het gebruik van octenylbarnsteenzuurgemodificeerde Arabische gom als emulgator in levensmiddelen bij de voorgestelde toepassingen en hoeveelheden geen veiligheidsrisico vormt.


Commission Regulation (EU) No 817/2013 of 28 August 2013 amending Annexes II and III to Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council and the Annex to Commission Regulation (EU) No 231/2012 as regards Octenyl succinic acid modified gum arabic Text with EEA relevance

Verordening (EU) nr. 817/2013 van de Commissie van 28 augustus 2013 tot wijziging van de bijlagen II en III bij Verordening (EG) nr. 1333/2008 van het Europees Parlement en de Raad en van de bijlage bij Verordening (EU) nr. 231/2012 van de Commissie wat betreft octenylbarnsteenzuurgemodificeerde Arabische gom Voor de EER relevante tekst


In Part 4 ‘Food additives including carriers in food flavourings’, the entry for E 423 ‘Octenyl succinic acid modified gum arabic’ is replaced by the following:

In deel 4 „Levensmiddelenadditieven, met inbegrip van draagstoffen, in levensmiddelenaroma's” worden de gegevens betreffende E 423 „octenylbarnsteenzuurgemodificeerde Arabische gom” vervangen door:


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
In Annex III to Regulation (EC) No 1333/2008, in Part 4, ‘Food additives including carriers in food flavourings’, the maximum limits for Octenyl succinic acid modified gum arabic (E 423) should apply to the final food.

In bijlage III bij Verordening (EG) nr. 1333/2008 moeten in deel 4 „Levensmiddelenadditieven, met inbegrip van draagstoffen, in levensmiddelenaroma's” de maximale grenswaarden voor octenylbarnsteenzuurgemodificeerde Arabische gom (E 423) van toepassing zijn op het eindproduct.


The Authority concluded that, based on the results of the available studies, the information on gum acacia itself and on other Octenyl succinic acid modified starches, the use of octenyl succinic acid modified gum arabic as an emulsifier in foods at the proposed uses and use levels is not of a safety concern.

De EFSA concludeerde op basis van de resultaten van de beschikbare studies, de informatie over Arabische gom zelf en over ander octenylbarnsteenzuurgemodificeerd zetmeel dat het gebruik van octenylbarnsteenzuurgemodificeerde Arabische gom als emulgator in levensmiddelen bij de voorgestelde toepassingen en hoeveelheden geen veiligheidsrisico vormt.


It is therefore appropriate to authorise the use of octenyl succinic acid modified gum arabic in the food categories applied for and to assign number E 423 to that food additive.

Daarom is het passend het gebruik van octenylbarnsteenzuurgemodificeerde Arabische gom toe te staan voor de in de aanvraag vermelde levensmiddelencategorieën en aan dit levensmiddelenadditief het nummer E 423 toe te kennen.


An application for authorisation of the use of Octenyl succinic acid modified gum arabic as an emulsifier in certain food categories and in flavourings was submitted on 12 November 2007 and has been made available to the Member States.

Op 12 november 2007 is een vergunningaanvraag voor het gebruik van octenylbarnsteenzuurgemodificeerde Arabische gom als emulgator in bepaalde levensmiddelencategorieën en in levensmiddelenaroma’s ingediend, die ter kennis van de lidstaten is gebracht.


There is a technological need to use Octenyl succinic acid modified gum arabic as an emulsifier in certain foodstuffs as well as an emulsifier in flavouring-oil emulsions which are added to a variety of foodstuffs as it has improved properties compared to existing emulsifiers.

Er bestaat een technologische noodzaak voor het gebruik van octenylbarnsteenzuurgemodificeerde Arabische gom als emulgator in bepaalde levensmiddelen en in aromatische olie-emulsies die aan uiteenlopende levensmiddelen worden toegevoegd, aangezien deze Arabische gom betere eigenschappen heeft dan de bestaande emulgatoren.


The European Food Safety Authority evaluated the safety of octenyl succinic acid modified gum arabic, as emulsifier to be added to flavourings and certain other foodstuffs and expressed its opinion on 11 March 2010 (4).

De Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) heeft de veiligheid van de toevoeging van octenylbarnsteenzuurgemodificeerde Arabische gom als emulgator aan levensmiddelenaroma’s en bepaalde andere levensmiddelen beoordeeld en heeft op 11 maart 2010 advies uitgebracht (4).




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Succinic acid' ->

Date index: 2023-06-23
w