Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Animal fat
Animal oils and fats
Assess sensorial parameters of oils and fats
Check of sensorial parameters of oils and fats
Check sensorial parameters of oils and fats
Dietary fats and oils origins
Fat and oil
Oil mill
Oils and fats industry
Origin of dietary fats and oils
Origins of dietary fats and oils
Refining-machine operator
Source of dietary fats and oils
Tax on oils and fats
Test sensorial parameters of oils and fats

Vertaling van "Tax on oils and fats " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE




assess sensorial parameters of oils and fats | test sensorial parameters of oils and fats | check of sensorial parameters of oils and fats | check sensorial parameters of oils and fats

sensorische parameters van oliën en vetten controleren


Refining-machine operator (oils and fats)

procesoperator van raffineermachine van oliën en vetten




Special Oil Seed and Oil Seed Products Section of the Advisory Committee on Oils and Fats

Gespecialiseerde afdeling Oliehoudende zaden en vruchten en afgeleide producten van het Raadgevend Comité voor oliën en vetten




Hydrogenation operator, oils and fats

operator in harding van oliën en vetten


dietary fats and oils origins | source of dietary fats and oils | origin of dietary fats and oils | origins of dietary fats and oils

oorsprong van dieetvetten en oliën


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32014R0696 - EN - Commission Regulation (EU) No 696/2014 of 24 June 2014 amending Regulation (EC) No 1881/2006 as regards maximum levels of erucic acid in vegetable oils and fats and foods containing vegetable oils and fats Text with EEA relevance // COMMISSION REGULATION (EU) No 696/2014 // (Text with EEA relevance)

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32014R0696 - EN - Verordening (EU) nr. 696/2014 van de Commissie van 24 juni 2014 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1881/2006 wat betreft de maximumgehalten aan erucazuur in plantaardige oliën en vetten en in levensmiddelen die plantaardige oliën en vetten bevatten Voor de EER relevante tekst // VERORDENING (EU) Nr. 696/2014 VAN DE COMMISSIE // (Voor de EER relevante tekst)


Council Directive 76/621/EEC of 20 July 1976 relating to the fixing of the maximum level of erucic acid in oils and fats intended as such for human consumption and in foodstuffs containing added oils and fats (OJ L 202, 28.7.1976, p. 35).

Richtlijn 76/621/EEG van de Raad van 20 juli 1976 betreffende de vaststelling van het maximumgehalte aan erucazuur in oliën en vetten, die als zodanig voor menselijke consumptie zijn bestemd, alsmede in levensmiddelen waaraan oliën of vetten zijn toegevoegd (PB L 202 van 28.7.1976, blz. 35).


A maximum level for erucic acid in oils and fats intended as such for human consumption and in foodstuffs containing added oils and fats has been established by Council Directive 76/621/EEC .

Een maximumgehalte aan erucazuur in oliën en vetten die als zodanig voor menselijke consumptie zijn bestemd en levensmiddelen waaraan oliën en vetten zijn toegevoegd, is vastgesteld bij Richtlijn 76/621/EEG van de Raad .


Commission Regulation (EU) No 696/2014 of 24 June 2014 amending Regulation (EC) No 1881/2006 as regards maximum levels of erucic acid in vegetable oils and fats and foods containing vegetable oils and fats Text with EEA relevance

Verordening (EU) nr. 696/2014 van de Commissie van 24 juni 2014 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1881/2006 wat betreft de maximumgehalten aan erucazuur in plantaardige oliën en vetten en in levensmiddelen die plantaardige oliën en vetten bevatten Voor de EER relevante tekst


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
A maximum level for erucic acid in oils and fats intended as such for human consumption and in foodstuffs containing added oils and fats has been established by Council Directive 76/621/EEC (3).

Een maximumgehalte aan erucazuur in oliën en vetten die als zodanig voor menselijke consumptie zijn bestemd en levensmiddelen waaraan oliën en vetten zijn toegevoegd, is vastgesteld bij Richtlijn 76/621/EEG van de Raad (3).


Fats and oils and fat and oil emulsions

Oliën, vetten en emulsies van oliën en vetten


“fat blending” means the mixing of crude oils, refined oils, animal fats, oils recovered from the food industry and/or products derived thereof to produce a blended oil or fat, with the exception of solely the storage of consecutive batches’.

c) „vetmenging”: het mengen van ruwe oliën, geraffineerde oliën, dierlijke vetten, uit de levensmiddelenindustrie teruggewonnen oliën en/of daarvan afgeleide producten voor de productie van mengolie of mengvet, met uitzondering van alleen de opslag van achtereenvolgende partijen”.


4. in the first column, point 5.5 Oils and fats, second indent "Vegetable oil" is replaced with "Vegetable oils and fats".

4. In de eerste kolom, punt 5.5, Oliën en vetten, tweede streepje, worden de woorden "Plantaardige olie" vervangen door "Plantaardige oliën en vetten".


Whereas Article 5 of Council Regulation 136/66/EEC of 22 September 1966 on the establishment of a common organization of the market in oils and fats (3), as last amended by Regulation (EC) No 3179/93 (4), provides for an aid scheme for the production of olive oil; whereas the scheme provides for the grant of aid to oil producers whose average production is at least 500 kg of olive oil, subject in particular to the submission of proof that the oil has been processed at an approved mill; where ...[+++]

Overwegende dat bij artikel 5 van Verordening nr. 136/66/EEG van de Raad van 22 september 1966 houdende de totstandbrenging van een gemeenschappelijke ordening der markten in de sector oliën en vetten (3), laatstelijk gewijzigd bij Verordening (EG) nr. 3179/93 (4), een produktiesteunregeling voor olijfolie is vastgesteld; dat krachtens deze regeling steun wordt toegekend aan olijventelers met een gemiddelde produktie van ten minste 500 kg olijfolie, voor zover het bewijs wordt overgelegd dat de olijven in een erkende oliefabriek zijn verwerkt; dat het economische doel van deze steun wordt bereikt bij de verwerking van de olijven tot ol ...[+++]


ANNEX THE DETERMINATION OF THE ERUCIC ACID CONTENT IN OILS AND FATS INTENDED TO BE USED AS SUCH FOR HUMAN CONSUMPTION AND IN THE FAT OR OIL COMPONENT OF FOODSTUFFS TO WHICH OILS OR FATS HAVE BEEN ADDED

BIJLAGE BEPALING VAN HET GEHALTE AAN ERUCAZUUR IN OLIËN EN VETTEN DIE ALS ZODANIG VOOR MENSELIJKE CONSUMPTIE ZIJN BESTEMD, ALSMEDE IN LEVENSMIDDELEN WAARAAN OLIËN OF VETTEN ZIJN TOEGEVOEGD




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Tax on oils and fats' ->

Date index: 2025-03-25
w