1
. During the manufacture of c
oncentrated butter as referred to in point (b) of the first subparagraph of Article 5(1), whether or not tracers are added, and during the manufacture of milkfat as referred to in Article 5(2), or during the processing of
intervention butter into concentrated butter in accordance with Article 7, or during the addition o
f tracers to cream, intervention butter or ...[+++] butter, or during repackaging as referred to in the second subparagraph of Article 9(2), the competent agency shall carry out unannounced on-the-spot checks on the basis of the establishment's manufacturing programme referred to in Article 13(1)(h) in such a way that each tender referred to in Article 20 is checked at least once and, in the case of milkfat intended for use in the manufacture of concentrated butter, at least once a month.1. Bij de in artikel 5, li
d 1, eerste alinea, onder b), bedoelde vervaardiging van
boterconcentraat waaraan al dan niet verklikstoffen worden toegevoegd, bij de in artikel 5, lid 2, bedoelde vervaardiging van melkvet, bij de in artikel 7 bedo
elde verwerking van interventieboter tot boterconcentraat, bij toevoeging van verklikstoffen aan room, interventieboter of boter of bij de in artikel 9, lid 2, tweede alinea, bedoelde herverpakking verricht de bevoegde instantie onaang
...[+++]ekondigde controles ter plaatse op basis van het in artikel 13, lid 1, onder h), bedoelde productieprogramma van het bedrijf en op een zodanige wijze dat voor elke in artikel 20 bedoelde offerte ten minste één controle plaatsvindt en, in het geval van melkvet dat bestemd is voor gebruik bij de vervaardiging van boterconcentraat, ten minste één controle per maand.