Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Analyse milk control test results
Analyse results of milk control tests
Analysing results of milk control tests
Baby milk
Dairy cow
Dairy herd
Dehydrated milk
Dried milk
EU reference laboratory for milk and milk products
Freeze-dried milk
Interpreting milk control test results
Milk
Milk cow
Milk powder
Milk quality control tests performing
Milking operations
Perform milk control tests
Perform milk quality control tests
Performing milk quality control tests
Powdered milk
Raw milk
Scope of milking machinery and techniques
Scope of milking operations
Types of milking machinery and techniques
Unprocessed milk
Withdraw an unprocessed commodity
Withdraw an unprocessed good

Vertaling van "Unprocessed milk " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE


withdraw an unprocessed commodity | withdraw an unprocessed good

onttrekken van een goed in de staat waarin het is gekocht




Community Reference laboratory for milk and milk products | Community Reference Laboratory for the analysis and testing of milk and milk products | EU reference laboratory for milk and milk products

communautair referentielaboratorium voor analyses en tests inzake melk en zuivel | EU-referentielaboratorium voor melk en zuivelproducten


powdered milk [ dehydrated milk | dried milk | freeze-dried milk | milk powder ]

melkpoeder [ gedroogde melk | gevriesdroogde melk | poedermelk ]


dairy cow [ dairy herd | milk cow ]

melkkoe [ melkveestapel ]


milk quality control tests performing | performing milk quality control tests | perform milk control tests | perform milk quality control tests

controletesten van melk uitvoeren


analysing results of milk control tests | interpreting milk control test results | analyse milk control test results | analyse results of milk control tests

controleresultaten van melk analyseren


scope of milking machinery and techniques | types of milking machinery and techniques | milking operations | scope of milking operations

melkwerkzaamheden


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
It is therefore appropriate to request the Commission to prepare reports covering the following foods: types of meat other than beef, swine, sheep, goat and poultrymeat; milk; milk used as an ingredient in dairy products; meat used as an ingredient; unprocessed foods; single-ingredient products; and ingredients that represent more than 50 % of a food.

Daarom moet de Commissie verzocht worden een verslag op te stellen over de volgende levensmiddelen: andere vleessoorten dan runds-, varkens-, schapen- en geitenvlees en vlees van gevogelte; melk; melk die als ingrediënt in zuivelproducten wordt gebruikt; vlees dat als ingrediënt wordt gebruikt; onverwerkte levensmiddelen; producten met maar één ingrediënt en ingrediënten die meer dan 50 % van een levensmiddel uitmaken.


13. Welcomes the provisions in the new Food Information to Consumers Law which provides for mandatory place of origin labelling for beef, pigmeat, poultrymeat and sheepmeat; calls on the Commission to put forward, as soon as possible, legislative proposals to improve traceability in the food chain by introducing mandatory labelling for those meat products specifying place of birth, place of rearing and place of slaughter where those places are different; calls, in addition, for legislative proposals on mandatory place of origin labelling for milk and milk products, unprocessed foods, meat used as ...[+++]

13. is ingenomen met de nieuwe wetgeving inzake de verstrekking van voedselinformatie aan de consumenten, die de vermelding van de oorsprong van rund-, varkens-, gevogelte- en schapenvlees op het etiket verplicht stelt; roept de Commissie op zo snel mogelijk wetgevingsvoorstellen in te dienen om de traceerbaarheid in de voedselketen te verbeteren door voor deze vleesproducten verplichte etikettering in te voeren met vermelding van de plaatsen waar het dier is geboren, gehouden en geslacht, wanneer het verschillende plaatsen betreft; dringt voorts aan op wetgevingsvoorstellen betreffende de verplichte melding van de plaats van oorsprong op het etiket van melk en zuivel ...[+++]


For unprocessed foodstuffs such as milk, fresh fruit and vegetables, fresh meat and water only a few additives are authorised.

Voor niet-verwerkte producten als melk, verse groenten en fruit, vers vlees en water zijn slechts enkele additieven toegestaan.


Accordingly, with a view to protecting consumers, the origin provisions must be mandatory for the following foodstuffs: types of meat other than beef, swine, sheep, goat and poultry meat; milk; milk used as an ingredient in dairy products; meat used as an ingredient; unprocessed foods; single ingredient products; and ingredients that represent more than 50 % of a food.

Daarom zijn met het oog op de bescherming van de consument, de bepalingen omtrent de oorsprong verplicht voor de volgende levensmiddelen: andere vleessoorten dan runds-, varkens-, schapen- en geitenvlees en vlees van gevogelte; melk; melk die als ingrediënt in zuivelproducten wordt gebruikt; vlees dat als ingrediënt wordt gebruikt; onverwerkte levensmiddelen; producten met maar één ingrediënt; en ingrediënten die meer dan 50% van een levensmiddel uitmaken.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
It is therefore appropriate to request the Commission to prepare reports covering the following foodstuffs: types of meat other than beef, swine, sheep, goat and poultry meat; milk; milk used as an ingredient in dairy products; meat used as an ingredient; unprocessed foods; single ingredient products; and ingredients that represent more than 50 % of a food.

Daarom moet de Commissie verzocht worden een verslag op te stellen over de volgende levensmiddelen: andere vleessoorten dan runds-, varkens-, schapen- en geitenvlees en vlees van gevogelte; melk; melk die als ingrediënt in zuivelproducten wordt gebruikt; vlees dat als ingrediënt wordt gebruikt; onverwerkte levensmiddelen; producten met maar één ingrediënt; en ingrediënten die meer dan 50% van een levensmiddel uitmaken.


It is therefore appropriate to request the Commission to prepare reports covering the following foods: types of meat other than beef, swine, sheep, goat and poultrymeat; milk; milk used as an ingredient in dairy products; meat used as an ingredient; unprocessed foods; single-ingredient products; and ingredients that represent more than 50 % of a food.

Daarom moet de Commissie verzocht worden een verslag op te stellen over de volgende levensmiddelen: andere vleessoorten dan runds-, varkens-, schapen- en geitenvlees en vlees van gevogelte; melk; melk die als ingrediënt in zuivelproducten wordt gebruikt; vlees dat als ingrediënt wordt gebruikt; onverwerkte levensmiddelen; producten met maar één ingrediënt en ingrediënten die meer dan 50 % van een levensmiddel uitmaken.


In the latter half of the last century, Spanish legislation required milk to be pasteurised if cheese was marketed which had been matured for less than sixty days. A specific ferment was consequently developed which allowed the cheese to be made with pasteurised milk and gave it identical organoleptic and rheological characteristics to that traditionally made with unprocessed milk and, in addition, guaranteed hygiene quality.

In de tweede helft van de vorige eeuw werd als gevolg van de Spaanse regelgeving, die het pasteuriseren van melk oplegde voor kazen met een rijpingstijd van minder dan 60 dagen, een speciaal ferment ontwikkeld dat het mogelijk maakt deze kaas met gepasteuriseerde melk te produceren mét behoud van de organoleptische en reologische eigenschappen van de met rauwe melk en in gegarandeerd hygiënische omstandigheden geproduceerde kaas.


It is further proposed to treat eggs and egg products on the same basis as milk and unprocessed products for purposes of permitted uses.

Bovendien wordt voorgesteld om eieren en eierproducten ten aanzien van het toegestane gebruik net zo te behandelen als melk en onverwerkte producten.


In addition, the Commission should submit within three years after the entry into force of the new regulation a report examining the possible extension of the compulsory labelling of the country of origin to other products (milk, milk used as an ingredient, meat used as an ingredient, unprocessed foods, single-ingredient products, ingredients that represent more than 50% of a specific foodstuff).

Daarnaast moet de Commissie binnen drie jaar na de inwerkingtreding van de nieuwe verordening een verslag indienen betreffende een eventuele uitbreiding van de verplichte vermelding van het land van oorsprong tot andere producten (melk, melk die als ingrediënt wordt gebruikt, vlees dat als ingrediënt wordt gebruikt, onverwerkte levensmiddelen, producten met maar één ingrediënt, ingrediënten die meer dan 50% van een specifiek levensmiddel uitmaken).




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Unprocessed milk' ->

Date index: 2021-05-30
w