Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Assess wheat for milling
Bulgur wheat
Common wheat
Cultivated wheat pollen
Durum wheat
Grade wheat for milling
Grading wheat for milling
High gluten wheat
Select wheat for milling
Strong wheat
Wheat
Wheat gluten
Wheat gluten feed
Wheat of first class quality
Wheat-based baby cereal

Vertaling van "Wheat gluten " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE




high gluten wheat | strong wheat | wheat of first class quality

sterke tarwe


assess wheat for milling | grading wheat for milling | grade wheat for milling | select wheat for milling

tarwe voor het maalproces indelen












IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Wheat gluten is produced as a co-product of the starch production.

Tarwegluten is een bijproduct bij de productie van zetmeel.


Evidence has been provided that the current maximum level of Ochratoxin A in wheat gluten is no longer achievable, in particular at the end of the storage season, even with the strict application of good practices as regards storage, possibly due to the changing climate conditions.

Er zijn aanwijzingen dat het huidige maximumgehalte aan ochratoxine A in tarwegluten zelfs bij strikte toepassing van goede praktijken inzake opslag niet langer kan worden bereikt, in het bijzonder aan het einde van het opslagseizoen, mogelijk als gevolg van de klimaatveranderingen.


Dried wheat gluten, of a protein content, referred to dry matter, of 82 % or more by weight (N × 6,25)

Gedroogd, met een gehalte aan proteïnen, berekend op de droge stof, van ten minste 82 gewichtspercenten (N × 6,25)


1109.00.90 | Wheat gluten, other than for feed purpose |

1109.00.90 | Tarwegluten, andere dan voor voederdoeleinden |


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Chapter 11:Products of the milling industry; malt; starches; inulin; wheat gluten

Hoofdstuk 11:Producten van de meelindustrie; mout; zetmeel; inuline; tarwegluten


In addition to the requirements of Article 9, food intended for people intolerant to gluten consisting of or containing one or more ingredients made from wheat, rye, barley, oats or their crossbred varieties which have been especially processed to reduce gluten, shall contain a level of gluten not exceeding 100 mg/kg in the food as sold to the final consumer.

Naast de voorschriften van artikel 9 mogen levensmiddelen die bedoeld zijn voor personen met een glutenintolerantie die geheel of gedeeltelijk bestaan uit één of meer ingrediënten die vervaardigd zijn uit tarwe, rogge, gerst, haver of kruisingen daarvan die speciaal bewerkt zijn om het gluten te verminderen, mogen geen glutengehalte hebben dat meer bedraagt dan 100 mg/kg in het levensmiddel zoals het aan de eindconsument wordt verkocht.


1. In addition to the requirements of Article 9, food intended for people intolerant to gluten consisting of or containing one or more ingredients made from wheat, rye, barley, oats or their crossbred varieties which have been especially processed to reduce gluten, shall contain a level of gluten not exceeding 100 mg/kg in the food as sold to the final consumer.

1. Naast de voorschriften van artikel 9 mogen levensmiddelen voor personen met een glutenintolerantie die geheel of gedeeltelijk bestaan uit één of meer ingrediënten die vervaardigd zijn uit tarwe, rogge, gerst, haver of kruisingen daarvan die speciaal bewerkt zijn om het gluten te verminderen, mogen geen glutengehalte hebben dat meer bedraagt dan 100 mg/kg in het levensmiddel zoals het aan de eindconsument wordt verkocht.


(hc) ‘gluten’ means a protein fraction from wheat, rye, barley, oats or their crossbred varieties and derivatives thereof and which is insoluble in water and 0.5 M sodium chloride solution;

h quater) "gluten": een eiwitfractie van tarwe, rogge, gerst, haver of hun kruisingen en afgeleide producten daarvan die niet oplosbaar is in water en een 0,5 M natriumchlorideoplossing.


'gluten' means a protein fraction from wheat, rye, barley, oats or their crossbred varieties and derivatives thereof and which is insoluble in water and 0,5 M sodium chloride solution; [Am. 45]

„gluten”: een eiwitfractie van tarwe, rogge, gerst, haver of hun kruisingen en afgeleide producten daarvan die niet oplosbaar is in water en een 0,5 M natriumchlorideoplossing. [Am. 45]


1. Cereals containing gluten (namely wheat, rye, barley, oats, spelt, kamut or their hybridised strains) and products thereof, except:

1. Glutenbevattende granen (namelijk tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut of de hybride soorten daarvan) en producten op basis van glutenbevattende granen, met uitzondering van:




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Wheat gluten' ->

Date index: 2025-01-28
w