ex 1902 | Pasta, whether or not cooked or stuffed (with meat or other substances) or otherwise prepared, such as spaghetti, macaroni, noodles, lasagne, gnocchi, ravioli, cannelloni; couscous, whether or not prepared, except for: | Manufacture in which: –all the cereals and their derivatives (except durum wheat and its derivatives) of Chapters 10 and 11 used are wholly obtained, and–all the materials of Chapters 2 and 3 used are wholly obtained if they represent more than 20 % by weight of the product | |
ex 1902 | Deegwaren, ook indien gekookt of gevuld (met vlees of andere zelfstandigheden) dan wel op andere wijze bereid, zoals spaghetti, macaroni, noedels, lasagne, gnocchi, ravioli en cannelloni; koeskoes, ook indien bereid, met uitzondering van: | Vervaardiging waarbij: –alle gebruikte granen en graanderivaten (met uitzondering van harde tarwe en derivaten daarvan) van de hoofdstukken 10 en 11 volledig zijn verkregen, en–alle gebruikte materialen van de hoofdstukken 2 en 3 volledig zijn verkregen indien zij meer dan 20 gewichtspercenten van het product uitmaken. | |