Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Acetic acid bacteria
Acetic ferments for making vinegar
Acid produced by fermentation
Acid-producing bacteria
Acidogenic bacteria
Vinegar bacteria

Vertaling van "acid produced by fermentation " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
acid produced by fermentation

van gisting afkomstig zuur


acetic acid bacteria | acetic ferments for making vinegar | vinegar bacteria

azijnzuurbacteriën


acidogenic bacteria | acid-producing bacteria

zuurvormende bacteriën
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
L-methionine ((2S)-2-amino-4-(methylthio) butanoic acid) produced by fermentation with Escherichia coli (KCCM 11252P and KCCM 11340P)

L-methionine ((2S)-2-amino-4-(methylthio)butaanzuur), geproduceerd door fermentatie met Escherichia coli (KCCM 11252P en KCCM 11340P)


These differences did not allow a fair comparison between synthetic tartaric acid produced by Bioking and natural tartaric acid produced by the Union industry.

Deze verschillen zouden een eerlijke vergelijking tussen door Bioking geproduceerd synthetisch wijnsteenzuur en door de bedrijfstak van de Unie geproduceerd natuurlijk wijnsteenzuur onmogelijk maken.


As mentioned in recitals 36 and 37 the tartaric acid produced by the sole cooperating producer in Australia was found to be alike with the product produced and exported by the PRC albeit the difference in production process.

Zoals vermeld in de overwegingen 36 en 37, is gebleken dat het door de enige medewerkende producent in Australië geproduceerde wijnsteenzuur en het door de VRC geproduceerde en uitgevoerde product, ondanks het verschil in productieproces, soortgelijke producten zijn.


Fish sauce produced by fermentation is a liquid fishery product.

Door fermentatie geproduceerde vissaus is een vloeibaar visserijproduct.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Histamine in fishery products from fish species associated with a high amount of histidine except fish sauce produced by fermentation of fishery products:

Histamine in visserijproducten van vissoorten met een hoog gehalte aan histidine, met uitzondering van door fermentatie van visserijproducten geproduceerde vissaus:


Histamine in fish sauce produced by fermentation of fishery products:

Histamine in door fermentatie van visserijproducten geproduceerde vissaus:


Fish sauce produced by fermentation of fishery products

Door fermentatie van visserijproducten geproduceerde vissaus


It is appropriate to establish a separate food safety criterion for fish sauce produced by fermentation of fishery products in order to align the criterion with the new Codex Alimentarius standard and the EFSA opinion.

Het is zinvol om een apart voedselveiligheidscriterium vast te stellen voor vissaus die door fermentatie van visserijproducten wordt geproduceerd, teneinde het criterium af te stemmen op de nieuwe norm van de Codex Alimentarius en het EFSA-advies.


Sodium salt of a polyether monocarboxylic acid produced by fermentation of Streptomyces albus (ATCC 21838/US 9401-06), CAS No: 55 721-31-8

natriumzout van een polyether-monocarbonzuur, geproduceerd door gisting van Streptomyces albus (ATCC 21838/US 9401-06), CAS-nr.: 55 721-31-8


Sodium salt of a polyether monocarboxylic acid produced by fermentation of Streptomyces albus (ATCC 21838/US 9401-06),

natriumzout van een monocarbonzuurpolyether, geproduceerd door gisting van Streptomyces albus (ATCC 21838 / US 9401-06),




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'acid produced by fermentation' ->

Date index: 2021-09-13
w