Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Agro-alimentary chain
Alimentary
Alimentary canal
Alimentary hyperinsulinemia
Alimentary hypoglycemia
Alimentary yeast
Digestion-related
Digestive tract
Food yeast
GI tract
Gastrointestinal tract
Marmite

Vertaling van "alimentary " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE


Alimentary canal or tract NOS Gastrointestinal tract NOS

maag-darmkanaal NNO | spijsverteringskanaal of tractus digestivus NNO | tractus gastrointestinalis NNO


Alimentary hyperinsulinemia

postprandiale hyperinsulinemie




alimentary canal | digestive tract | gastrointestinal tract | GI tract [Abbr.]

canalis intestinalis | darmkanaal | spijsverteringskanaal


alimentary | digestion-related

alimentair | met betrekking tot de voeding




Other congenital malformations of upper alimentary tract

overige congenitale misvormingen van bovenste deel van spijsverteringskanaal


Other specified congenital malformations of upper alimentary tract

overige gespecificeerde congenitale misvormingen van bovenste deel van spijsverteringskanaal
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The Commission examined the effects of the proposed transaction on competition in several therapeutic areas, in particular cardio-metabolic, alimentary tract and metabolism, dermatologicals, genito-urinary system and sex hormones, anti-infective agents, antineoplastic and immunomodulating agents, musculoskeletal system, nervous system and respiratory system.

De Commissie heeft de effecten van de voorgenomen transactie onderzocht voor uiteenlopende aandoeningen en toepassingen, met name cardiometabole aandoeningen, slokdarm- en metabolismestoornissen, dermatologische aandoeningen, urogenitale aandoeningen en geslachtshormonen, infectiewerende middelen, antineoplastische en immunomodulerende middelen en aandoeningen van het musculoskeletale stelsel, het zenuwstelsel en het ademhalingsstelsel.


MINISTERO DELLE POLITICHE AGRICOLE, ALIMENTARI E FORESTALI

MINISTERO DELLE POLITICHE AGRICOLE E FORESTALI


16. Recalls the specificity of agricultural markets and the need to ensure internal and global regulation in the interests of consumers’ purchasing power, farmers’ incomes and processing industries; recognises that the solution to the current crisis is an improvement in access to food for the world’s poorest people, not an increase in agricultural subsidies or in protectionist measures; calls on the Commission to include these considerations through the CAP ‘health check’ and to assess the suitability of existing instruments for the new global realities; recalls, in this connection, that the primary goal of the CAP is to guarantee market stabilisation, supply security and reasonable prices for consumers, and underlines the need for the C ...[+++]

16. wijst nogmaals op het specifieke karakter van de landbouwmarkten en het belang van interne en mondiale regulering ten behoeve van de koopkracht van de consument, de inkomens van de boeren en de verwerkende industrie; erkent dat de oplossing van de huidige crisis gelegen is in een verbeterde toegang tot voedsel voor de allerarmsten van de wereld, en niet in een stijging van de landbouwsubsidies of van protectionistische maatregelen; dringt er bij de Commissie op aan deze overwegingen mee te nemen in de 'health check' van het GLB en na te gaan of de bestaande instrumenten zijn aangepast aan de nieuwe mondiale werkelijkheid; herhaalt in dit verband dat de hoofddoelstelling van het GLB is te zorgen voor stabiele markten, continuïteit van ...[+++]


2. Improvement of wine quality means any measure aimed at improving the quality of wine intended for sale, ensuring alternative market outlets for grapevine products and, in particular, the supplying of the alimentary alcohol industry, which traditionally uses those products for the manufacture of its own products.

2. Onder verbetering van de kwaliteit van de wijn worden verstaan maatregelen tot verbetering van de kwaliteit van wijn die bestemd is om in de handel te worden gebracht, om alternatieve afzetmogelijkheden te scheppen voor de wijnbouwproducten, en met name, een grondstof te leveren aan de industrie voor de distillatie van alcohol voor menselijke consumptie, die van oudsher gebruik maakt van deze grondstof voor haar eigen productie .


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
2. Improvement of wine quality means any measure aimed at improving the quality of wine intended for sale, ensuring alternative market outlets for grapevine products and, in particular, the supplying of the alimentary alcohol industry, which traditionally uses those products for the manufacture of its own products.

2. Onder verbetering van de kwaliteit van de wijn worden verstaan maatregelen tot verbetering van de kwaliteit van wijn die bestemd is om in de handel te worden gebracht, om alternatieve afzetmogelijkheden te scheppen voor de wijnbouwproducten, en met name, een grondstof te leveren aan de industrie voor de distillatie van alcohol voor menselijke consumptie, die van oudsher gebruik maakt van deze grondstof voor haar eigen productie .


Title of aid scheme: Decreto del direttore generale dello sviluppo rurale del ministero delle Politiche agricole alimentari e forestali prot.

Benaming van de steun: Decreto del direttore generale dello sviluppo rurale del ministero delle Politiche agricole alimentari e forestali prot.


– For many years food enzymes have been very often used in alimentary production process in order to provide the highest and the finest quality of products.

– (EN) Vele jaren lang zijn voedingsenzymen vaak in het levensmiddelenproductieproces gebruikt om producten van de hoogste en beste kwaliteit te maken.


- Development, improvement, set up of methods to control chemical, biological conditions and allergenic risk along the entire food chain from animal feed to consumer to detect alimentary fraud related to improper use of preservation, sterilisation and reduction of specific pathogens technologies.

- ontwikkeling, verbetering en formulering van methoden voor de controle op de chemische en biologische voorwaarden en het allergene risico langs de gehele voedselketen, vanaf dierenvoer tot aan de consument voor de detectie van fraude met voedingsmiddelen in verband met een onjuist gebruik van technologieën voor conservering, sterilisatie en de terugdringing van specifieke ziekteverwekkers;


3. Research, technology and innovation: The ERDF takes part with 16.190 MECU in the building and equipping of various centres: - Scientific faculties and superior technical schools of the Polytechnical, Autonomous, Rovira i Virgili and Pompeu i Fabra Universities. - Mediterranean Institute of Marine Studies. - Laboratories of the IRTA (Research and Agro-alimentary Technology Institute). - Specialised technical centres corresponding to local corporations.

3. Ontwikkeling op het gebied van onderzoek, technologie en innovatie : Het EFRO levert een bijdrage (16,190 miljoen ecu) aan de bouw en outillering van diverse centra : - wetenschappelijke en technische afdelingen van de polytechnische universiteit; - het Instituto Mediterráneo de Estudios Marinos (mediterraan instituut voor marien onderzoek); - laboratoria van het IRTA (Instituto de Investigación y Technología Agroalimentaria - Instituut voor levensmiddelenonderzoek en - technologie); - gespecialiseerde technische centra van gemeenten.




Anderen hebben gezocht naar : alimentary hyperinsulinemia     alimentary hypoglycemia     gi tract     agro-alimentary chain     alimentary     alimentary canal     alimentary yeast     digestion-related     digestive tract     food yeast     gastrointestinal tract     marmite     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'alimentary' ->

Date index: 2024-06-28
w