Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Anti-oxidant
Antioxidant
Antioxidant additive
Antioxidant agent
Antioxidant mineral-rich diet
Antioxidant prevention compound
Antioxidant vitamin-rich diet
Low food antioxidant diet
Oxidation inhibitor
Oxidation preventive
Substance to stop decay

Vertaling van "antioxidant " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
antioxidant | antioxidant prevention compound | oxidation preventive

antioxidant | antioxidatiemiddel


antioxidant | antioxidant additive | oxidation inhibitor

anti-oxidans | oxydatieremmer


antioxidant | anti-oxidant | antioxidant agent

anti-oxidans | anti-oxyderende stof | oxidatieremmer | oxidatievertrager


Antioxidant vitamin-rich diet

dieet rijk aan antioxidantvitamines


Antioxidant mineral-rich diet

dieet rijk aan antioxidantmineralen


Low food antioxidant diet

dieet arm aan voedingsantioxidanten


antioxidant | substance to stop decay

anti-oxydans | stof die bederf onder invloed van de lucht tegengaat
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Currently, Korres is testing five molecules with antioxidant properties in combination with an ultraviolet protectant and other compounds for preventing hyper-pigmentation, commonly known as age spots.

Korres test momenteel vijf moleculen met antioxiderende eigenschappen in combinatie met een huidbeschermend middel tegen ultraviolette straling en andere verbindingen, met het oog op het voorkomen van hyperpigmentatie (ouderdomsvlekken).


High‐value lipids and proteins, antioxidants, gelling agents, vitamins and essential minerals can also be extracted from seaweed for food production.

Uit zeewier kunnen ook hoogwaardige vetten en eiwitten, antioxidanten, geleermiddelen, vitaminen en essentiële mineralen voor de levensmiddelenproductie worden gewonnen.


Antioxidants – they are substances, which prolong the shelf-life of foods by protecting them against oxidation (i.e. fat rancidity and colour changes)

antioxidant – om de houdbaarheid van levensmiddelen te verlengen door ze te beschermen tegen oxidatie (d.w.z. het ranzig worden van vet en kleurveranderingen);


Such treatment in turn requires the presence of an antioxidant which is water-soluble and of neutral pH. Sodium ascorbate (E 301) was identified and proved to be the suitable antioxidant to meet that technological need.

Een dergelijke behandeling vereist dan weer de aanwezigheid van een antioxidant die in water kan worden opgelost en een neutrale pH heeft. Aangetoond is dat natriumascorbaat (E 301) als antioxidant aan die technologische eis voldoet.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Sulphur dioxide (SO2), labelled E220 on food packets, is used as a preservative for certain dried fruits and in winemaking as an antimicrobial and antioxidant.

Zwaveldioxide (SO2), E220 op voedseletiketten, wordt voor bepaalde soorten gedroogd fruit als bewaarmiddel en bij de wijnfabricage als antimicrobieel middel en oxidatieremmer gebruikt.


Erythorbic acid (E 315) can only be used as antioxidant in certain meat and fish products

erythorbinezuur (E 315) mag alleen worden gebruikt in sommige vlees- en visproducten;


Preservatives and antioxidants E 200-203; E 210-215, E 218-252, E 280-285; E 300-E 321 and E 586 shall be evaluated by 31.12.2015

Conserveermiddelen en antioxidanten E 200-203; E 210-215, E 218-252, E 280-285; E 300-E 321 en E 586 worden beoordeeld vóór 31.12.2015


antioxidants’ are substances which prolong the shelf-life of foods by protecting them against deterioration caused by oxidation, such as fat rancidity and colour changes;

antioxidanten”: stoffen die de houdbaarheid van levensmiddelen verlengen door ze te beschermen tegen bederf door oxidatie, zoals het ranzig worden van vet en kleurveranderingen;


An identification test and an upper limit test shall be obligatory for any antioxidant and for any excipient liable to adversely affect physiological functions, with a lower limit test also included for antioxidants at time of release.

Een kwalitatieve bepaling en een controle van de bovenste grenswaarde zijn verplicht voor elke antioxidant en voor elk excipiëns die fysiologische functies ongunstig kunnen beïnvloeden, waarbij ook een controle verplicht is van de onderste grenswaarde voor antioxidanten op het tijdstip dat zij vrijkomen.


Whereas the technological usefulness of ethoxyquin for the treatment of apples and pears, calcium disodium ethylene diamine tetra-acetate as a substance capable of increasing the antioxidant effect of other substances, and propyl gallate as antioxidant in food has been demonstrated within the Community;

Overwegende dat op communautair niveau het nut van ethoxyquin voor de behandeling van appelen en peren , van calcium-dinatrium-ethyleendiamine tetra-acetaat als een stof waardoor de oxydatie tegengaande werking van andere stoffen kan worden verhoogd en van propylgallaat als oxydatie tegengaande stof in levensmiddelen technologisch is aangetoond ;




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'antioxidant' ->

Date index: 2025-02-16
w