K. whereas point (3)(h) of the Annex to the draft Commission Directive provides for the inclusion of bovine and/or porcine thrombin in th
e list of permitted food additives under Annex IV to Directive 95
/2/EC in pre-packed meat preparations and pre-packed meat products for the final consumer to a maximum of 1mg/kg, to be used together with fibrinogen and under the condition that the food shall bear the information ‘combined meat parts’ in t
he proximity of its sales name, ...[+++]
K. overwegende dat punt 3, onder h, van de bijlage bij het ontwerp van richtlijn van de Commissie voorziet in de opneming in de in bijlage IV bij Richtlijn 95/2/EG opgenomen lijst van toegestane levensmiddelenadditieven van trombine van runderen en/of varkens in voorverpakte vleesbereidingen en voorverpakte vleesproducten voor de eindverbruiker tot een maximum van 1 mg/kg, indien trombine wordt toegepast in combinatie met fibrinogeen, mits op het product de informatie „gebonden vleesdelen” dicht bij de verkoopbenaming wordt vermeld,