Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
A bakery product
Bakery
Bakery Products Decree
Bakery merchandise
Bakery product
Bakery production methods
Bakery production procedures
Bakery production processes
Bakery production techniques
Bakery products
Develop new bakery products
Establish new bakery products
Evaluate new bakery products
Industrial bakery
Industrial management
Level of production
Produce new bakery products
Production
Production management
Production policy
Reorganisation of production
Sporidesmium bakeri
Volume of output

Vertaling van "bakery product " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
bakery production processes | bakery production techniques | bakery production methods | bakery production procedures

productiemethoden bakkerij


a bakery product | bakery product | bakery merchandise | bakery products

bakkerijproducten | bakkersproducten






establish new bakery products | produce new bakery products | develop new bakery products | evaluate new bakery products

nieuwe bakkerijproducten ontwikkelen


bakery [ industrial bakery | Bakery product(STW) ]

bakkerij [ industriële bakkerij ]


Federation of the Intermediate Products Industries for the Bakery and Confectionery Trades in the EEA

Federatie van de bakkerij- en banketbakkerijgrondstoffenindustrie in de EER | FEDIMA [Abbr.]




production policy [ industrial management | production management | reorganisation of production | Industrial management(ECLAS) | Industrial management(STW) | Production management(STW) | industrial management(UNBIS) ]

productiebeleid [ herstructurering van de productie | industriebeheer | productiebeheer | productierichting | produktiebeleid ]


production [ level of production | volume of output ]

productie [ productieniveau | productieomvang | productievolume | produktie ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Flavouring-oil emulsions used in categories 03: edible ices; 07.2: Fine bakery wares; 08.2: Processed meat, only processed poultry; 09.2: Processed fish and fishery products including mollusks and crustaceans and in category 16: Desserts excluding products covered in category 1, 3 and 4.

Aromatische olie-emulsies gebruikt in de categorieën 03: Consumptie-ijs; 07.2: Banketbakkerswaren; 08.2: Verwerkt vlees, alleen verwerkt pluimveevlees; 09.2: Verwerkte vis en visserijproducten, inclusief schaal- en weekdieren; en 16: Desserts, met uitzondering van producten die onder de categorieën 1, 3 en 4 vallen.


Propionic acid — propionates are widely used to prevent the growth of moulds in leavened bakery products, due to their minimal effect on yeast and on the odour or taste of the final product.

Er wordt veelvuldig gebruikgemaakt van propionzuur — propionaten om de groei van schimmel in gerezen bakkerijproducten tegen te gaan, vanwege het minimale effect op gist en op de uiteindelijke geur en smaak van het product.


Flavouring-oil emulsions used in categories 03: edible ices; 07.2: Fine bakery wares; 08.3: Meat products, only processed poultry; 09.2: Processed fish and fishery products including molluscs and crustaceans and in category 16: Desserts excluding products covered in categories 1, 3 and 4.

Aromatische olie-emulsies gebruikt in de categorieën 03: Consumptie-ijs; 07.2: Banketbakkerswaren; 08.3: Vleesproducten, alleen verwerkt pluimveevlees; 09.2: Verwerkte vis en visserijproducten, inclusief schaal- en weekdieren, en 16: Desserts, met uitzondering van producten die onder de categorieën 1, 3 en 4 vallen.


Constructive proposals such as the use of milk powder to feed calves, establishing minimum prices for cheese products, clear labelling of cheese analogues and the use of butter fat to assist in the manufacture of ice cream and bakery products have been around for a long time.

Zinvolle voorstellen zoals het gebruik van melkpoeder als voer voor kalveren, het vaststellen van minimumprijzen voor kaasproducten, een duidelijke etikettering van "analoge" kaas en het gebruik van botervet voor de productie van roomijs dan wel bakkerijproducten liggen al enige tijd op tafel.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Flavourings and food ingredients with flavouring properties produced from the source material may only be used for the production of beverages and bakery wares

Aroma’s en voedselingrediënten met aromatiserende eigenschappen die van het uitgangsmateriaal zijn geproduceerd mogen alleen worden gebruikt voor de productie van dranken en bakkerijproducten.


Enzymes have been used in food production for hundreds of years with the most common use being in bakery, cheese-making, starch processing and the production of beer, fruit juices and other drinks.

Enzymen worden al honderden jaren gebruikt bij de productie van levensmiddelen, en de meest gebruikelijke toepassingen zijn te vinden in de bakkerijsector, bij de vervaardiging van kaas, de verwerking van zetmeel en de productie van bier, vluchtensappen en andere dranken.


As far as lupin is concerned, the EFSA states in its opinion of 6 December 2005 that this leguminous plant, of which there are 450 species, has long been consumed in its current state but that lupin flour is being added for a number of years in wheat flour for the production of bakery products.

Wat lupine betreft, wijst de EFSA er in haar advies van 6 december 2005 op, dat dit peulgewas, waarvan 450 soorten bestaan, allang als zodanig wordt geconsumeerd, maar dat sinds enkele jaren lupinemeel aan tarwemeel wordt toegevoegd voor de vervaardiging van bakkerijproducten.


(1) The category "fine bakery products for special nutritional uses" shall be supplemented by "fine bakery products, energy-reduced or with no added sugar".

(1) De omschrijving van de categorie "banketbakkerswaren voor speciale voeding" wordt aangevuld met de volgende omschrijving: "banketbakkerswaren met verminderde verbrandingswaarde of zonder toegevoegde suikers".


The category ‘fine bakery products for special nutritional uses’ shall be renamed ‘fine bakery products, energy-reduced or with no added sugar’;

(1) De omschrijving van de categorie "banketbakkerswaren voor speciale voeding" wordt vervangen door de volgende omschrijving: "banketbakkerswaren met verminderde verbrandingswaarde of zonder toegevoegde suikers";


- Organic production extension to manufactured products (oenology and fruit juices, infant foods, bakery products etc.).

- uitbreiding van de organische productie tot verwerkte producten (oenologie en vruchtensappen, babyvoedsel, bakkerijproducten, enz.)




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'bakery product' ->

Date index: 2023-05-28
w