Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Autopsy saw blade
Blade bone
Blade bone with hand
Blade jar
Bone vibrator
Bone-conduction headphone
Bone-conduction receiver
Bone-conduction transducer
Bone-conduction vibrator
Carry out bone marrow transplant
Cast cutter blade
Evaluating wind turbine blades
Fix a knife blade
Fix knife blades
Mend knife blades
Osteophone
Perform bone marrow transplant
Perform bone marrow transplant procedure
Perform bone marrow transplant surgery
Picnic shoulder
Repair knife blades
Shoulder ham
Test wind turbine blades
Wind turbine blades evaluating
Wind turbine blades testing

Traduction de «blade bone » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


blade bone with hand | picnic shoulder | shoulder ham

voorham


bone vibrator | bone-conduction headphone | bone-conduction receiver | bone-conduction transducer | bone-conduction vibrator | osteophone

beengeleidingsmicrofoon | beengeleidingstelefoon | botgeleidingsvibrator


perform bone marrow transplant procedure | perform bone marrow transplant surgery | carry out bone marrow transplant | perform bone marrow transplant

beenmergtransplantaties uitvoeren


wind turbine blades evaluating | wind turbine blades testing | evaluating wind turbine blades | test wind turbine blades

molenwieken testen | windmolenwieken testen | windturbineschoepen testen


fix a knife blade | mend knife blades | fix knife blades | repair knife blades

mesbladen vastzetten








Acromial process Acromion (process) Scapula (body)(glenoid cavity)(neck) Shoulder blade

acromion | processus acromialis | processus coracoideus | scapula (cavitas glenoidalis)(collum)(corpus) | schouderblad
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(g) "bacon sides", for the purposes of subheading 0210 19 10: the pig half-carcase without the head, cheek, chap, feet, tail, flare fat, kidney, tenderloin, blade bone, sternum, vertebral column, pelvic bone and diaphragm;

g) "half baconvarken" bedoeld bij onderverdeling 0210 19 10: het halve dier, ontdaan van de kop, de wang, het kinnebakspek, de poten, de staart, de bladreuzel, de nier, het haasje, het schouderblad, het borstbeen, de wervelkolom, het heupbeen en het middenrif;


(e) "loins", for the purposes of subheadings 0203 19 13, 0203 29 13, 0210 19 40 and 0210 19 70: the upper part of the half-carcase, extending from the first cervical vertebra to the caudal vertebrae, including bones, with or without the tenderloin, blade-bone, subcutaneous fat or rind.

e) "karbonadestreng" bedoeld bij de onderverdelingen 0203 19 13, 0203 29 13, 0210 19 40 en 0210 19 70: het bovenste deel van het halve dier, met been, van de eerste halswervel tot en met de staartwervels, al dan niet met inbegrip van het haasje, het schouderblad, het zwoerd of het spek.


(d) "shoulders", for the purposes of subheadings 0203 12 19, 0203 22 19, 0210 11 19 and 0210 11 39: the lower part of the fore-end whether or not containing the blade-bone and attached muscles, including bones, with or without foot, shank, rind or subcutaneous fat.

d) "schouder" bedoeld bij de onderverdelingen 0203 12 19, 0203 22 19, 0210 11 19 en 0210 11 39: het onderste deel van het voorstuk, met been, ook indien met het schouderblad en het daarbij behorende spierweefsel, al dan niet met inbegrip van de poot, de schenkel, het zwoerd of het spek.


The upper (dorsal) part of the fore-end, whether or not containing the blade-bone and attached muscles, (neck-end in fresh or collar in salted condition), is considered a cut of the loin, when it is separated from the lower (ventral) part of the fore-end, at most by a cut just below the vertebral column;

Het bovenste (dorsale) deel van het voorstuk (de halskarbonade), ook indien met het schouderblad en het daarbij behorende spierweefsel, wordt aangemerkt als een deel van de karbonadestreng, wanneer het hoogstens juist onder de wervelkolom gescheiden is van het onderste (ventrale) deel van het voorstuk;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Forequarters, whole or cut into a maximum of five pieces, each quarter being in a single block; 'compensated' quarters in two blocks, one of which contains the forequarter, whole or cut into a maximum of five pieces, and the other, the hindquarter, excluding the tenderloin, in one piece // 25,73 // // 22. Crop, chuck and blade and brisket cuts (a) // 25,73 // // 33. Other // 35,60 // 02.06 C I a) // Meat of bovine animals, salted, in brine, dried or smoked: // // // 1. Unboned (bone-in) // 18,38 // // 2. Boned or boneless // 39,51 // ...[+++]

Voorvoeten, geheel of verdeeld in ten hoogste vijf delen, waarbij iedere voorvoet in een enkel vriesblok wordt aangeboden; de zogenaamde »compensated quarters" aangeboden in twee vriesblokken, waarvan het ene blok de voorvoet in zijn geheel of verdeeld in ten hoogste vijf delen omvat, en het andere de achtervoet, zonder de filet, in een enkel deel // 25,73 // // 22. als »crops", »chucks and blades" en »briskets" aangeduide delen (a) // 25,73 // // 33. andere // 35,60 // 02.06 C I a) // Vlees van runderen, gezouten, gepekeld, gedroogd ...[+++]


w