Forequarters, whole or cut into a maximum of five pieces, each quarte
r being in a single block; 'compensated' quarters in two blocks, one of which contains the forequarter, whole or cut into a maximum of five pieces, and the other, the hindquarter, excluding the tenderloin, in one piece // 25,73 // // 22. Crop, chuck and blade and brisket cuts (a) // 25,73 // // 33. Other // 35,60 // 02.0
6 C I a) // Meat of bovine animals, salted, in brine, dried or smoked: // // // 1. Unboned (bone-in) // 18,38 // // 2. Boned or boneless // 39,51 //
...[+++] 16.02 B III b) 1 aa) // Other prepared or preserved meat or meat offal containing bovine meat or offal, either uncooked, or a mixture of cooked meat or offal and uncooked meat or offal // 39,51 // // //Voorvoeten, geheel of verdeeld in ten hoogste vijf delen, waarbij iedere voorvoe
t in een enkel vriesblok wordt aangeboden; de zogenaamde »compensated quarters" aangeboden in twee vriesblokken, waarvan het ene blok de voorvoet in zijn geheel of verdeeld in ten hoogste vijf delen omvat, en het an
dere de achtervoet, zonder de filet, in een enkel deel // 25,73 // // 22. als »crops", »chucks and blades" en »briskets" aangeduide delen (a) // 25,73 // // 33. andere // 35,60 // 02.06 C I a) // Vlees van runderen, gezouten, gepekeld, gedroogd
...[+++] of gerookt: // // // 1. met been // 18,38 // // 2. zonder been // 39,51 // 16.02 B III b) 1 aa) // Andere bereidingen en conserven, van vlees of van slachtafvallen, vlees of slachtafvallen van runderen bevattend, niet gekookt en niet gebakken; mengsels van gekookt of gebakken vlees of slachtafvallen met niet-gekookt en niet-gebakken vlees of slachtafvallen // 39,51 // // //