Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Animal butcher
Butcher
Butcher's chopper
Butcher's cleaver
Butcher's shop
Butcher's tubercle
Butchers'tubercle
Butchery expert
Butchery worker
Cleaver
Halal butcher
Halal meat boner
Halal meat butcher
Halal meat slicer
Kosher butcher
Kosher meat boner
Kosher meat butcher
Kosher meat slicer
Live animals for butchers' meat

Vertaling van "butcher " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
animal butcher | butchery worker | butcher | butchery expert

beenhouwer | slager | vleeshouwer


butcher's chopper | butcher's cleaver | cleaver

hakmes | Kapmes


butcher's tubercle | butchers'tubercle

lupus verrucosis bij slagers | tuberculosis verrucosa






kosher meat butcher | kosher meat slicer | kosher butcher | kosher meat boner

joodse slager | koosjere slager


halal meat boner | halal meat slicer | halal butcher | halal meat butcher

medewerker islamitische slagerij | medewerkster islamitische slagerij | halalslager | islamitisch slager


live animals for butchers' meat

voor de slacht bestemde levende dieren
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The Belgian Master Talent Foundation organises internships for culinary talents in Belgium and abroad, with chefs, chocolatiers, bakers, pastry chefs and butchers in the top segment of gastronomy in Belgium and worldwide.

De Belgische Master Talent Foundation organiseert stages voor culinair talent in België en daarbuiten, in samenwerking met chef-koks, chocolatiers, bakkers, banketbakkers en slagers in het topsegment van de gastronomie in België en wereldwijd.


Labels on all beef and veal on sale in the EU must contain a reference code making it possible to identify its origin and details of where the animal was slaughtered and butchered.

De etiketten op in de EU verkochte runderen moeten een referentiecode bevatten waarmee het mogelijk is vast te stellen waar de runderen vandaan komen en waar ze werden geslacht en versneden.


8. Eugène BARRET NGAÏKOSSET (alias: (a) Eugene Ngaikosset; (b) Eugene Ngaikoisset; (c) Eugene Ngakosset; (d) Eugene Barret Ngaikosse; (e) Eugene Ngaikouesset; low-quality alias.: (f) ‘The Butcher of Paoua’; (g) Ngakosset)

8. Eugène BARRET NGAÏKOSSET (alias: a) Eugene Ngaikosset, b) Eugene Ngaikoisset, c) Eugene Ngakosset, d) Eugene Barret Ngaikosse, e) Eugene Ngaikouesset; minder betrouwbaar alias: f) „The Butcher of Paoua”, g) Ngakosset)


8. Eugène BARRET NGAÏKOSSET (alias: a) Eugene Ngaikosset b) Eugene Ngaikoisset c) Eugene Ngakosset, d) Eugene Barret Ngaikosse e) Eugene Ngaikouesset; low quality alias.: f) ‘The Butcher of Paoua’; g) Ngakosset

8. Eugène BARRET NGAÏKOSSET (alias: a) Eugene Ngaikosset, b) Eugene Ngaikoisset, c) Eugene Ngakosset, d) Eugene Barret Ngaikosse, e) Eugene Ngaikouesset; minder betrouwbaar alias: f) „The Butcher of Paoua”, g) Ngakosset)


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
slaughterhouse waste is any waste occurring at the level of slaughterhouses, cutting plants or butchers, including in particular animal by-products covered by categories 1, 2 and 3 of Regulation (EC) No 1774/2002 of the European Parliament and of the Council of 3 October 2002 laying down health rules concerning animal by-products not intended for human consumption

Onder slachthuisafval wordt verstaan al het afval dat ontstaat in slachthuizen, uitsnijderijen of bij slagerijen, met inbegrip van met name dierlijke bijproducten die vallen onder de categorieën 1, 2 en 3 van Verordening (EG) nr. 1774/2002 van het Europees Parlement en de Raad tot vaststelling van gezondheidsvoorschriften inzake niet voor menselijke consumptie bestemde dierlijke bijproducten


The adoption of the recipe after the Second World War by local butchers who offered ‘Potjesvlees uit de Westhoek’ in their shops allowed the dish to develop from a food served at fairs to a high-quality charcuterie product supplied throughout the year by butchers and meat producers alike, both as a sandwich filling and as a meal in its own right.

De lokale slagers namen dit recept over na WOII en boden het Potjesvlees uit de Westhoek aan in hun winkels. Hierdoor kon het gerecht evolueren van een kermisgerecht naar een verfijnd charcuterieproduct dat zowel als broodbeleg als als maaltijd het hele jaar aangeboden wordt. Dit zowel door slagers als door vleeswarenproducenten.


Other articles of cutlery (for example; hair clippers, butchers’ or kitchen cleavers, choppers and mincing knives, paper knives); manicure or pedicure sets and instruments (including nail files)

Ander messenmakerswerk (bijvoorbeeld tondeuses, hakmessen en dergelijke slagers- en keukenmessen, briefopeners); gereedschap (nagelvijltjes daaronder begrepen) voor manicure of voor pedicure, ook indien in stellen


The Commission received comments from the French Confederation of Butchers, Delicatessens and Caterers (hereinafter ‘CFBCT’) on 18 October 2005 and from a private company on 17 October 2005 (4) and 11 July 2008.

De Commissie heeft op 18 oktober 2005 opmerkingen van de Confédération de la boucherie, boucherie-charcuterie, traiteurs (Bond van slagerijen, varkensslagerijen en cateringbedrijven, hierna „CFBCT” genoemd) en op 17 oktober 2005 en 11 juli 2008 opmerkingen van een particuliere onderneming (4) ontvangen.


slaughterhouse waste is any waste occurring at the level of slaughterhouses, cutting plants or butchers, including in particular animal by-products covered by categories 1, 2 and 3 of Regulation (EC) No 1774/2002 of the European Parliament and of the Council of 3 October 2002 laying down health rules concerning animal by-products not intended for human consumption (34);

Onder slachthuisafval wordt verstaan al het afval dat ontstaat in slachthuizen, uitsnijderijen of bij slagerijen, met inbegrip van met name dierlijke bijproducten die vallen onder de categorieën 1, 2 en 3 van Verordening (EG) nr. 1774/2002 van het Europees Parlement en de Raad tot vaststelling van gezondheidsvoorschriften inzake niet voor menselijke consumptie bestemde dierlijke bijproducten (34).


Labels on all beef and veal on sale in the EU must contain a reference code making it possible to identify its origin and details of where the animal was slaughtered and butchered.

De etiketten op in de EU verkochte runderen moeten een referentiecode bevatten waarmee het mogelijk is vast te stellen waar de runderen vandaan komen en waar ze werden geslacht en versneden.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'butcher' ->

Date index: 2023-10-10
w