Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Analyse chemical auxiliaries
Butterfat content
Chemical fat content
Examine chemical auxiliaries
Fat content
Fat content of butter
Fat content of milk
Milkfat content
Test chemical auxiliaries
Test chemical contents

Vertaling van "chemical fat content " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE


butterfat content | fat content | fat content of butter | milkfat content

botervetgehalte | melkvetgehalte




analyse chemical auxiliaries | examine chemical auxiliaries | test chemical auxiliaries | test chemical contents

chemische hulpstoffen testen
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The know-how of each producer, at each key stage of the cheese-making process (the cheese is made with the warm milk, immediately after milking, or after a maximum delay of 14 hours and at a minimum temperature of 10 °C; it is slightly warmed in a vat, pre-ripened and then washed), helps bring out the milk’s physical and chemical characteristics (mineral balance, conservation of the fat content) and encourages the flora present in the milk.

Mede dankzij de kennis die iedere producent van elke belangrijke productiefase heeft (bereiding met warme melk, onmiddellijk na het melken of na maximaal 14 uur bij een minimumtemperatuur van 10 °C, licht opwarmen in de tobbe, voorrijping en wassen) komen de fysisch-chemische eigenschappen van de melk (mineralenbalans, behoud van vetten) en de in de melk aanwezige melkflora tot hun recht.


Chemical properties: Fat content of the dry matter: > 45 %; Protein (Nx6,25): > 20 %;

Chemische kenmerken: Vetgehalte in droge stof: > 45 %. Eiwitten (Nx6,25): > 20 %.


While there may be seasonal variations in the physico-chemical quality of the milk, i.e. during periods of migration during which animals travel long distances, the fat and protein content of the milk remains high.

Hoewel de fysisch-chemische kenmerken van de melk met de seizoenen kunnen variëren vanwege de perioden van verweiding, waarin de dieren grote afstanden afleggen, is het vet- en eiwitgehalte van de melk altijd hoog.


Without debate, the Council adopted a Regulation granting a derogation on the fat content of drinking milk produced in Estonia, a joint action supporting organisation for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW) activities, and a common position extending for a further year restrictive measures against certain officials of Belarus.

De Raad heeft zonder debat de volgende instrumenten aangenomen: een verordening waarbij een afwijking wordt toegekend met betrekking tot het vetgehalte van in Estland geproduceerde consumptiemelk, een gemeenschappelijk optreden ter ondersteuning van de activiteiten van de Organisatie voor het verbod op chemische wapens (OPCW), en een gemeenschappelijk standpunt houdende verlenging met opnieuw een paar beperkende maatregelen tegen bepaalde functionarissen van Belarus.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
As regards chemical characteristics, the cheese has a minimum dry matter content of 30 %, a minimum fat and protein content in the dry matter of 45 % and 35 % respectively, and a pH of between 4,1 and 5.

Wat de chemische kenmerken betreft, heeft deze kaas een minimumgehalte aan droge stof van 30 %, een minimaal vet- en eiwitgehalte van de droge stof van respectievelijk 45 % en 35 % en een pH-waarde tussen 4,1 en 5.


It has the following physico-chemical characteristics, expressed as percentages contained in the finished product: moisture content (maximum): 12.00; proteins minimum): 6.00; fat (minimum): 9.50; ash (maximum): 2.00.

De fysisch-chemische kenmerken uitgedrukt in het percentage van het afgewerkte product zijn de volgende: Vochtigheid (maximum): 12,00; Proteïnen (minimum): 6,00; Vetten (minimum): 9,50; Assen (maximum): 2,00.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'chemical fat content' ->

Date index: 2025-02-11
w