Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
A combination of flavours
Artificial essence
Artificial flavour
Artificial flavouring
Chemical
Chemical agent
Chemical body
Chemical compound
Chemical flavouring
Chemical nomenclature
Chemical product
Chemical substance
Chemicals
Chemicals legislation
Chemicals regulation
Combination of flavours
Consolidation of flavours
Describe the flavour of different beers
Detail the flavour of different beers
Express the flavour of different beers
Flavorings for food
Flavour
Flavour modifier
Flavouring
Flavouring agent
Flavouring matter
Flavouring substance
Flavourings for food
Food flavourings
Hazardous substances legislation
Legislation on chemical products
Mixture of flavours
REACH
Regulation on chemical products
Specify the flavour of different beers

Vertaling van "chemical flavouring " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
chemical flavouring | flavorings for food | flavourings for food | food flavourings

voedingsaroma’s | levensmiddelenaroma's | smaakstoffen


artificial essence | artificial flavour | artificial flavouring | flavouring | flavouring agent | flavouring matter | flavouring substance

aroma | aromastof | essence | geurstof | kunstmatig aroma | kunstmatige essence | smaakstof


flavour | flavour modifier | flavouring | flavouring agent | flavouring substance

aromastof | smaakbepaler | smaakstof


detail the flavour of different beers | express the flavour of different beers | describe the flavour of different beers | specify the flavour of different beers

smaak van verschillende bieren beschrijven


consolidation of flavours | mixture of flavours | a combination of flavours | combination of flavours

smaakcombinaties


chemical product [ chemical agent | chemical body | chemical nomenclature | chemicals | chemical substance ]

chemisch product [ chemische nomenclatuur | chemische stof | chemische substantie | chemisch produkt ]


chemicals legislation [ chemicals regulation | legislation on chemical products | REACH | Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals | regulation on chemical products | hazardous substances legislation(GEMET) ]

wetgeving inzake chemische producten [ REACH | Registratie en beoordeling van en autorisatie en beperkingen ten aanzien van chemische stoffen | verordening inzake chemische producten ]


chemical compound [ chemical(GEMET) | chemicals(UNBIS) ]

chemische verbinding


wastes from sulphur chemical processes (production and transformation) and desulphurisation processes | wastes from the manufacture, formulation, supply and use of sulphur chemicals, sulphur chemical processes and desulphurisation processes | wastes from the MFSU of sulphur chemicals, sulphur chemical processes and desulphurisation processes

afval van chemische processen met zwavel(productie en omzetting) en ontzwavelingsprocessen


Roaster (chemical/related processes)

operator branderij chemische procesindustrie
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Flavouring substances are defined chemical substances, which include flavouring substances obtained by chemical synthesis or isolated using chemical processes, and natural flavouring substances.

Aromastoffen zijn welomschreven chemische stoffen, met inbegrip van door chemische synthese verkregen of door chemische procedés geïsoleerde aromastoffen en natuurlijke aromastoffen.


flavouring substance’ shall mean a defined chemical substance with flavouring properties.

„aromastof”: een welomschreven chemische stof met aromatiserende eigenschappen.


Flavour precursors such as carbohydrates, oligo-peptides and amino acids impart flavour to food by chemical reactions which occur during food processing.

Aromaprecursoren zoals koolhydraten, oligopeptiden en aminozuren geven geur en/of smaak aan levensmiddelen door middel van chemische reacties die tijdens de productie van de levensmiddelen optreden.


Flavouring preparations are flavourings other than defined chemical substances obtained from materials of vegetable, animal or microbiological origin, by appropriate physical, enzymatic or microbiological processes, either in the raw state of the material or after processing for human consumption.

Aromatiserende preparaten zijn andere aroma’s dan welomschreven chemische stoffen, die zijn verkregen van uitgangsmaterialen van plantaardige, dierlijke of microbiologische oorsprong door geschikte fysische dan wel enzymatische of microbiologische procedés, hetzij als zodanig, hetzij voor consumptie door de mens verwerkt.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Flavouring substances are defined chemical substances, which include flavouring substances obtained by chemical synthesis or isolated using chemical processes, and natural flavouring substances.

Aromastoffen zijn welomschreven chemische stoffen, met inbegrip van door chemische synthese verkregen of door chemische procedés geïsoleerde aromastoffen en natuurlijke aromastoffen.


Flavouring preparations are flavourings other than defined chemical substances obtained from materials of vegetable, animal or microbiological origin, by appropriate physical, enzymatic or microbiological processes, either in the raw state of the material or after processing for human consumption.

Aromatiserende preparaten zijn andere aroma’s dan welomschreven chemische stoffen, die zijn verkregen van uitgangsmaterialen van plantaardige, dierlijke of microbiologische oorsprong door geschikte fysische dan wel enzymatische of microbiologische procedés, hetzij als zodanig, hetzij voor consumptie door de mens verwerkt.


Flavour precursors such as carbohydrates, oligo-peptides and amino acids impart flavour to food by chemical reactions which occur during food processing.

Aromaprecursoren zoals koolhydraten, oligopeptiden en aminozuren geven geur en/of smaak aan levensmiddelen door middel van chemische reacties die tijdens de productie van de levensmiddelen optreden.


(8) The Scientific Committee on Food concluded that because of the wide physical and chemical differences in smoke flavourings used for flavouring food, it is not possible to design a common approach to their safety assessment and, accordingly, toxicological evaluation should focus on the safety of individual smoke condensates.

(8) Het Wetenschappelijk Comité voor de menselijke voeding heeft geconcludeerd dat het als gevolg van de grote fysische en chemische verschillen tussen rookaroma's die voor het aromatiseren van levensmiddelen worden gebruikt, niet mogelijk is een gemeenschappelijke aanpak voor de veiligheidsbeoordeling te volgen en de toxicologische beoordeling zich daarom moet richten op de veiligheid van de afzonderlijke rookcondensaten.


- chemically synthesized or chemically isolated flavouring substances chemically identical to flavouring substances naturally present in foodstuffs or in herbs and spices normally considered as foods,

- de door chemische synthese verkregen of chemisch geïsoleerde aromastoffen die chemisch identiek zijn met aromastoffen die van nature aanwezig zijn in levensmiddelen en in kruiden en specerijen die gewoonlijk als voedingsmiddelen worden beschouwd,


- chemically synthesized or chemically isolated flavouring substances chemically identical to flavouring substances naturally present in vegetable or animal raw materials not normally considered as foods,

- de door chemische synthese verkregen of chemisch geïsoleerde aromastoffen die chemisch identiek zijn met aromastoffen die van nature aanwezig zijn in plantaardige of dierlijke grondstoffen die gewoonlijk niet als voedingsmiddelen worden beschouwd,




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'chemical flavouring' ->

Date index: 2024-11-24
w