Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Citric acid + magnesium carbonate
Citric acid + magnesium oxide + sodium picosulfate

Traduction de «citric acid magnesium carbonate » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
Citric acid + magnesium carbonate

product dat citroenzuur en magnesiumcarbonaat bevat


Oral form citric acid + magnesium oxide + sodium picosulfate

product dat citroenzuur en magnesiumoxide en natriumpicosulfaat in orale vorm bevat


Citric acid + magnesium oxide + sodium picosulfate

product dat citroenzuur en magnesiumoxide en natriumpicosulfaat bevat
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Acetic acid and acetates (E 260 — 263), Lactic acid and lactates (E 270, E 325- 327), Ascorbic acid and ascorbates (E 300 — 302), Citric acid and citrates (E 330 — 333), Alginates (E 401 — 404), Carrageenan (E 407), Processed euchema seaweed (E 407a), Locust bean gum (E 410), Guar gum (E 412), Tragacanth (E 413), Xanthan gum (E 415), Sodium carbonates (E 500), Acetylated distarch phosphate (E 1414) and Hydroxy propyl distarch phosphate (E 1442) belong ...[+++]

Azijnzuur en acetaten (E 260 — 263), melkzuur en lactaten (E 270, E 325 — 327), ascorbinezuur en ascorbaten (E 300 — 302), citroenzuur en citraten (E 330 — 333), alginaten (E 401 — 404), carrageen (E 407), verwerkt Eucheuma-wier (E 407a), johannesbroodpitmeel (E 410), guarpitmeel (E 412), tragant (E 413), xanthaangom (E 415), natriumcarbonaten (E 500), geacetyleerd dizetmeelfosfaat (E 1414) en hydroxypropyldizetmeelfosfaat (E 1442) behoren tot de groep van additieven waarvoor geen aanvaardbare dagelijkse inname is vastgesteld.


Acetic acid and acetates (E 260 — 263), Lactic acid and lactates (E 270, E 325- 327), Ascorbic acid and ascorbates (E 300 — 302), Citric acid and citrates (E 330 — 333), Alginates (E 401 — 404), Carrageenan (E 407), Processed euchema seaweed (E 407a), Locust bean gum (E 410), Guar gum (E 412), Tragacanth (E 413), Xanthan gum (E 415), Sodium carbonates (E 500), Acetylated distarch phosphate (E 1414) and Hydroxy propyl distarch phosphate (E 1442) belong ...[+++]

Azijnzuur en acetaten (E 260 — 263), melkzuur en lactaten (E 270, E 325 — 327), ascorbinezuur en ascorbaten (E 300 — 302), citroenzuur en citraten (E 330 — 333), alginaten (E 401 — 404), carrageen (E 407), verwerkt Eucheuma-wier (E 407a), johannesbroodpitmeel (E 410), guarpitmeel (E 412), tragant (E 413), xanthaangom (E 415), natriumcarbonaten (E 500), geacetyleerd dizetmeelfosfaat (E 1414) en hydroxypropyldizetmeelfosfaat (E 1442) behoren tot de groep van additieven waarvoor geen aanvaardbare dagelijkse inname is vastgesteld.


Food supplements in the form of effervescent tablets usually contain acids (such as citric acid) and hydrocarbonate or carbonate salts.

Voedingssupplementen in de vorm van bruistabletten bevatten gewoonlijk zuren (zoals citroenzuur) en hydrocarbonaat of carbonaatzouten.


Food supplements in the form of effervescent tablets usually contain acids (such as citric acid) and hydrocarbonate or carbonate salts.

Voedingssupplementen in de vorm van bruistabletten bevatten gewoonlijk zuren (zoals citroenzuur) en hydrocarbonaat of carbonaatzouten.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Examples include calcium carbonate (E 170), lactic acid (E 270), citric acid (E 330), pectins (E 440), fatty acids (E 570) and nitrogen (E 941).

Voorbeelden daarvan zijn calciumcarbonaat (E 170), melkzuur (E 270), citroenzuur (E 330), pectinen (E 440), vetzuren (E 570) en zuurstof (E 941).


The German delegation regrets that additives E 500 (sodium carbonates), E 338 (phosphoric acid), E 339 (sodium phosphates), E 340 (potassium phosphates), E 341 (calcium phosphates), E 343 (magnesium phosphates), E 450 (diphosphates), E 451 (triphosphates) and E 452 (polyphosphates) have been generally authorized for soured-cream butter although there was no technological requirement which justified it.

De Duitse delegatie betreurt het dat de additieven E 500 (natriumcarbonaten), E 338 (fosforzuur), E 339 (natriumfosfaten), E 340 (kaliumfosfaten), E 341 (calciumfosfaten), E 343 (magnesiumfosfaten), E 450 (difosfaten), E 451 (trifosfaten) en E 452 (polyfosfaten) algemeen toegestaan worden voor zureroomboter, hoewel daarvoor geen technische redenen zijn.


citric acid, C6H8O7 · H2O 3,5 gsucrose, C12H22O11 1,5 gglycerol, C3H8O3 5,0 ganhydrous calcium chloride, CaCl2 50 mganhydrous magnesium chloride, MgCl2 50 mgabsolute alcohol, C2H5OH 50 mlde-ionized water to500 ml2.1.3.

Citroenzuur, C6H8O7, H2O 3,5 gSaccharose, C12H22O11 1,5 gGlycerol, C3H8O3 5,0 gCalciumchloride watervrij, CaCl2 50 mgMagnesiumchloride watervrij, MgCl2 50 mgAbsolute ethylalcohol, C2H5OH 50 mlWater tot500 ml.2.1.3.


citric acid (C6H8O7 · H2O) 3,5 gsucrose (C12H22O11) 1,5 gglycerol (C3H8O3) 5,0 ganhydrous calcium chloride (CaCl2) 50 mganhydrous magnesium chloride (MgCl2) 50 mgabsolute alcohol (C2H5OH) 50 mlwater to500 ml2.1.3.

Citroenzuur, C6H8O7 · H2O 3,5 gSaccharose, C12H22O11 1,5 gGlycerol, C3H8O3 5,0 gCalciumchloride watervrij, CaCl2 50 mgMagnesiumchloride watervrij, MgCl2 50 mgAbsolute ethylalcohol, C2H5OH 50 mlWater tot500 ml.2.1.3.


water to 1 000 mlDissolve the copper sulphate in 100 ml of water, the citric acid in 300 ml of water and the sodium carbonate in 300 to 400 ml of hot water.

Gedestilleerd water tot: 1 000 ml.Los het kopersulfaat op in 100 ml water, het citroenzuur in 300 ml water en het natriumcarbonaat in 300 à 400 ml heet water.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'citric acid magnesium carbonate' ->

Date index: 2022-05-31
w