Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Dried milk
Dried partly skimmed milk
Dried semi-skimmed milk
Fat content of between 14 % and 16 %
Partly skimmed-milk powder
Partly-skimmed milk powder
SFMP
Semi-fat milk powder
Skimmed milk powder

Vertaling van "dried partly skimmed milk " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
dried partly skimmed milk | dried semi-skimmed milk: | fat content of between 14 % and 16 % | partly skimmed-milk powder

fat content of between 14 % and 16 % | melkpoeder van gedeeltelijk afgeroomde melk


dried partly skimmed milk | partly skimmed-milk powder

gedeeltelijk afgeroomde-melkpoeder


partly skimmed-milk powder | partly-skimmed milk powder | semi-fat milk powder | SFMP [Abbr.]

halfvette-melkpoeder | melkpoeder van gedeeltelijk ontroomde melk | poeder van halfvolle melk


skimmed milk powder [ dried milk(UNBIS) ]

mageremelkpoeder [ magere-melkpoeder ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(a) ‘edible acid casein’ means a milk product obtained by separating, washing and drying the acid-precipitated coagulum of skimmed milk and/or of other products obtained from milk ;

(a) "melkeiwit, type voedings-zuurcaseïne" of "voedingszuurcaseïne": een melkproduct dat wordt verkregen door het door middel van zuur neergeslagen stremsel van magere melk en/of van andere uit melk verkregen producten, te scheiden, te wassen en te drogen ;


(b) ‘edible rennet casein’ means a milk product obtained by separating, washing and drying the coagulum of skimmed milk and/or of other products obtained from milk; the coagulum is obtained through the reaction of rennet or other coagulating enzymes ;

(b) "melkeiwit, type voedings-lebcaseïne" of "voedingslebcaseïne": een melkproduct dat wordt verkregen door het stremsel van magere melk en/of van andere uit melk verkregen producten, te scheiden, te wassen en te drogen; het stremsel wordt verkregen door middel van de reactie van leb of andere enzymen met een stremmende werking ;


(b) ‘edible rennet casein’ means a milk product obtained by separating, washing and drying the coagulum of skimmed milk and/or of other products obtained from milk; the coagulum is obtained through the reaction of rennet or other coagulating enzymes ;

(b) "melkeiwit, type voedings-lebcaseïne" of "voedingslebcaseïne": een melkproduct dat wordt verkregen door het stremsel van magere melk en/of van andere uit melk verkregen producten, te scheiden, te wassen en te drogen; het stremsel wordt verkregen door middel van de reactie van leb of andere enzymen met een stremmende werking ;


(a) ‘edible acid casein’ means a milk product obtained by separating, washing and drying the acid-precipitated coagulum of skimmed milk and/or of other products obtained from milk ;

(a) "melkeiwit, type voedings-zuurcaseïne" of "voedingszuurcaseïne": een melkproduct dat wordt verkregen door het door middel van zuur neergeslagen stremsel van magere melk en/of van andere uit melk verkregen producten, te scheiden, te wassen en te drogen ;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(a) ‘caseins’ means the principal protein constituent of milk, washed and dried, insoluble in water and obtained from skimmed milk and/or other products obtained from milk by precipitation:

(a) "caseïne": de gewassen en gedroogde, in water onoplosbare eiwitstof, die in de grootste hoeveelheid in melk voorkomt en die uit magere melk en/of andere melkproducten wordt verkregen door precipitatie:


Milk permeate is the product obtained by removing milk proteins and milk fat from milk, partly skimmed milk, or skimmed milk by ultra filtration; and

Melkpermeaat is het product dat wordt verkregen door het verwijderen van melkeiwit en melkvet door ultrafiltratie van melk of geheel of gedeeltelijk afgeroomde melk; en tevens


Milk retentate is the product obtained by concentrating milk protein by ultra filtration of milk, partly skimmed milk, or skimmed milk;

Melkretentaat is het product dat wordt verkregen door het concentreren van melkeiwit door ultrafiltratie van melk of geheel of gedeeltelijk afgeroomde melk;


(c) Dried partly skimmed milk or partly skimmed-milk powder

c) Melkpoeder van gedeeltelijk afgeroomde melk


(f) The French term "lait demi-écrémé en poudre", the Dutch term "halfvolle melkpoeder" and the English terms "semi-skimmed milk powder" or "dried semi-skimmed milk" mean the product defined in Annex I(2)(c) with a fat content of between 14 % and 16 %.

f) In het Frans wordt de term "lait demi-écrémé en poudre", in het Nederlands de term "halfvollemelkpoeder" en in het Engels de term "semi-skinned powder" of "dried semi-skinned milk" gebruikt ter aanduiding van het in punt 2, onder c), van bijlage I omschreven product met een vetgehalte tussen 14 en 16 gewichtsprocent.


This procedure specifies the reference method for the determination of the fat content of raw milk and of whole milk, partly skimmed milk and skimmed milk.

Dit hoofdstuk beschrijft de referentiemethode voor de bepaling van het vetgehalte van rauwe melk en van volle melk, gedeeltelijk afgeroomde melk en afgeroomde melk.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'dried partly skimmed milk' ->

Date index: 2024-09-25
w