Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Edam-type cheese reduced fat

Vertaling van "edam-type cheese reduced fat " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
Edam-type cheese reduced fat

Edammer kaas met verlaagd vetgehalte
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
These markets relate to Dutch-type cheese (namely Gouda, Edam and Maasdam), semi-hard goat cheese, cheese packaging services, value-added yoghurt and quark, portion-pack dairy desserts and packet butter with additives.

Daarbij gaat het om de markten voor Hollandse harde kazen (Gouda, Edam en Maasdam), halfharde geitenkaas, verpakkingsdiensten voor kaas, yoghurt en kwark met toegevoegde waarde, kant-en-klare zuiveldesserts en met extra ingrediënten verrijkte roomboter.


I should explain to Mr Mulder that Edam is a type of cheese that can be produced anywhere.

Ik zou aan de heer Mulder graag willen uitleggen dat Edammer kaas een soort kaas is die overal kan worden geproduceerd. Het is een product volgens de Codexnorm.


In the case of cheese and all other milk products, Member States shall determine equivalences using, in particular, the dry-matter content and the fat content of the types of cheese or products concerned.

Voor kaas en alle andere zuivelproducten bepalen de lidstaten de equivalenties, daarbij in het bijzonder rekening houdend met het drogestofgehalte en het vetgehalte van de betrokken soorten kaas of andere producten.


Milk based fruit drinks, yoghurt type products and cheese type products (fat content <= 12 g per 100 g) where milk fat and or protein has been partly or fully replaced by vegetable fat and/or protein.

Vruchtendranken op basis van melk, yoghurtachtige producten en kaasachtige producten (vetgehalte <= 12 g per 100 g), waarin het melkvet en/of melkeiwit geheel of gedeeltelijk is vervangen door plantaardig vet en/of plantaardig eiwit.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Where the terms implying a reduced fat content are concerned, the existence of two options - using only the terms "half-fat", "three-quarter-fat" and "fat spread X%" laid down in Article 5(1), or replacing them or adding the terms "reduced-fat", "low-fat" or "light" - makes it possible to meet the needs of traders and consumers who are more familiar with one or other type of sales description according to the country involved.

Wat meer in het bijzonder de vermeldingen betreft die duiden op een beperkt vetgehalte, zijn er twee mogelijkheden: er is de mogelijkheid om overeenkomstig artikel 5, lid 1, uitsluitend de term "halfvol", "3/4" of "product met X% vet" te gebruiken en er is de mogelijkheid om die term te vervangen door of aan te vullen met de vermelding "met verminderd vetgehalte", "met laag vetgehalte" of "light".


On the other hand, there are countries where the terms "half-fat" or "three-quarter-fat" are less widespread and, in some cases, are not used at all, so that the terms "reduced-fat", "low-fat" and "light" are commonly used in marketing this type of product. Such is the case, for example, with France.

Anderzijds zijn er landen waar deze termen "halfvol" en "3/4" minder verspreid zijn en zelfs soms niet worden gebruikt, zodat bij de verkoop van dit soort producten doorgaans gebruik wordt gemaakt van de vermelding "met verminderd vetgehalte", de korte versie daarvan (type "allégé"), de vermelding "met laag vetgehalte", de vermelding "light" of de landstaalversie van deze laatste vermelding (type "léger"). Dit is bijvoorbeeld het geval in Frankrijk.


By implying a reduced fat content, they make it possible to distinguish this type of product from "butter" and "margarine", which have a clearly-defined, full-fat content.

Doordat deze vermeldingen op een beperkt vetgehalte duiden, maken zij het mogelijk de betrokken producten te onderscheiden van "boter" en "margarine", welke categorieën producten worden gekenmerkt door een volledig vetgehalte dat duidelijk is omschreven.


- questions on production: it was necessary to know what percentage of all yellowfat products was accounted for by reduced-fat products in order to gauge the interest shown by consumers in purchasing this type of product;

- vragen over de productie. Het leek noodzakelijk het aandeel van de producten met beperkt vetgehalte in de totale productie van gele smeerbare vetproducten te kennen om te kunnen bepalen in hoeverre de consumenten blijk van belangstelling voor dit soort producten hebben gegeven door ze te kopen;




Anderen hebben gezocht naar : edam-type cheese reduced fat     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'edam-type cheese reduced fat' ->

Date index: 2022-02-12
w