Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Analyse new cooking methods
Canned cook-in sauce
Cook-in-sauce
Diet cook
Fish
Fish Cook competition
Fish cook
Fish fryer
Fish-preserving cook
Health care cook
Investigate new cooking methods
Neutral sulfite cooking liquor
Neutral sulphite cooking liquor
Nursery cook
Piscicultural species
Research new cooking methods
Sea food cook
Seafood restaurant cook
Search for new cooking methods
Special diet cook
Species of fish
Sulfite cooking acid
Sulphite cooking acid

Vertaling van "fish cook " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
Fish Cook competition

beste viskok -concours | concours toebereiding vis


fish fryer | sea food cook | fish cook | seafood restaurant cook

viskok | poissonnier | viskokkin




nursery cook | special diet cook | diet cook | health care cook

dieetkok | dieetkokkin


investigate new cooking methods | search for new cooking methods | analyse new cooking methods | research new cooking methods

nieuwe kookmethoden onderzoeken


fish [ piscicultural species | species of fish ]

vis [ vissoort ]


sulfite cooking acid | sulphite cooking acid

sulfietkookvloeistof


neutral sulfite cooking liquor | neutral sulphite cooking liquor

kookvloeistof voor het neutrale sulfietproces




IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 sets maximum limits for the use of sorbic acid — sorbates; benzoic acid — benzoates (E 200-213) of 2 000 mg/kg in semi-preserved fish and fisheries products including crustaceans, molluscs, surimi and fish/crustacean paste; cooked crustaceans and molluscs.

Bijlage II bij Verordening (EG) nr. 1333/2008 stelt een maximumconcentratie van 2 000 mg/kg vast voor het gebruik van sorbinezuur — sorbaten; benzoëzuur — benzoaten (E 200 — E 213) in halfverduurzaamde vis en visserijproducten, inclusief schaal- en weekdieren, surimi en vis- en schaaldierenpasta, gekookte schaal- en weekdieren.


Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 sets maximum limits for the use of sorbic acid — sorbates; benzoic acid — benzoates (E 200-213) of 2 000 mg/kg in semi-preserved fish and fisheries products including crustaceans, molluscs, surimi and fish/crustacean paste; cooked crustaceans and molluscs.

Bijlage II bij Verordening (EG) nr. 1333/2008 stelt een maximumconcentratie van 2 000 mg/kg vast voor het gebruik van sorbinezuur — sorbaten; benzoëzuur — benzoaten (E 200 — E 213) in halfverduurzaamde vis en visserijproducten, inclusief schaal- en weekdieren, surimi en vis- en schaaldierenpasta, gekookte schaal- en weekdieren.


The name ‘Carnikavas nēģi’ is used to label both fresh lampreys and cooked lampreys in aspic that are intended for sale, and when the fish are being sold wholesale or in retail trade this name should be visible on the product’s packaging or by the product.

De naam „Carnikavas nēģi” wordt gebruikt om voor de verkoop bestemde verse prikken en gekookte prikken in aspic te etiketteren. Wanneer de vissen door de groothandel of kleinhandel worden verkocht, moet deze naam zichtbaar zijn op de verpakking van het product of bij het product zijn weergegeven.


It is well-suited to fish, white meat, raw and cooked vegetables, pulses, fresh or semi-ripened cheeses, thinly-sliced raw meat (‘carpaccio’), ‘carne salada’ (a type of cured meat) and desserts.

De olie is ideaal voor gerechten op basis van vis, wit vlees, rauwe of gekookte groenten, peulvruchten, verse of halfrijpe kaas, carpaccio of „carne salada” (gezouten vlees), maar ook voor het bereiden van desserts.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Fish, dried, salted or in brine; smoked fish, whether or not cooked before or during the smoking process; flours, meals and pellets of fish, fit for human consumption

Vis, gedroogd, gezouten of gepekeld; gerookte vis, ook indien voor of tijdens het roken gekookt; meel, poeder en pellets, van vis, geschikt voor menselijke consumptie


Fish, dried, salted or in brine; smoked fish, whether or not cooked before or during the smoking process; flours, meals and pellets of fish, fit for human consumption

Vis, gedroogd, gezouten of gepekeld; gerookte vis, ook indien voor of tijdens het roken gekookt; meel, poeder en pellets, van vis, geschikt voor menselijke consumptie


It includes filleting, packing, canning, freezing, smoking, salting, cooking, pickling, drying or preparing fish for market in any other manner.

Dit proces omvat het fileren, verpakken, inblikken, invriezen, roken, zouten, koken, pekelen, drogen of op andere wijze voor de markt klaarmaken van vis.


It includes filleting, packing, canning, freezing, smoking, salting, cooking, pickling, drying or preparing fish for market in any other manner;

Dit proces omvat het fileren, verpakken, inblikken, invriezen, roken, zouten, koken, pekelen, drogen of op andere wijze voor de markt klaarmaken van vis;


It includes cleaning, filleting, icing, packing, canning, freezing, smoking, salting, cooking, pickling, drying or preparing fish for market in any other manner;

Dit proces omvat het schoonmaken, fileren, koelen, verpakken, inblikken, invriezen, roken, zouten, koken, pekelen, drogen of op andere wijze voor de markt klaarmaken van vis;


The Commission refers the matter to the overview of industry in the Community for 1995/1996 published by its DG III (Industry and the European Statistical Office), which, once more, only provides general data concerning all the various types of processing (frozen, dried, smoked, ready-prepared, pre-cooked and tinned fish and shellfish)

De Commissie verwijst naar het "Overzicht van de communautaire industrie 95/96" (Com. DG III - Industrie en Eurostat), waarin zoals gezegd uitsluitend algemene gegevens zijn opgenomen over alle verwerkingssectoren (bevroren visserijproducten, gedroogde producten, gerookte, toebereide of voorgekookte producten en conservenproducten) en dat betrekking heeft op het jaar 1993.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'fish cook' ->

Date index: 2021-10-22
w