Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Cooling equipment for fresh milk
Dehydrated milk
Dried milk
Freeze-dried milk
Fresh boiled peas
Fresh food
Fresh milk
Fresh product
Know about ecosystems of fresh water
Make up of fresh milk
Microbiology of fresh milk
Microbiology of milk
Milk
Milk powder
Milk quality control tests performing
Perform milk control tests
Perform milk quality control tests
Performing milk quality control tests
Powdered milk
Science of fresh milk
Understand ecosystems of fresh water
Understand fresh water ecosystems
Understanding ecosystems of fresh water

Traduction de «fresh milk » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




make up of fresh milk | science of fresh milk | microbiology of fresh milk | microbiology of milk

microbiologie van verse melk




fresh product [ fresh food ]

vers product [ vers produkt | vers voedsel ]




know about ecosystems of fresh water | understand ecosystems of fresh water | understand fresh water ecosystems | understanding ecosystems of fresh water

kennis hebben over zoetwaterecosystemen


powdered milk [ dehydrated milk | dried milk | freeze-dried milk | milk powder ]

melkpoeder [ gedroogde melk | gevriesdroogde melk | poedermelk ]


milk quality control tests performing | performing milk quality control tests | perform milk control tests | perform milk quality control tests

controletesten van melk uitvoeren


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Though the obligation to ensure the collection of and outlets for the local milk production is maintained, it is appropriate to delete the Commission’s obligation, provided for in the second subparagraph of that Article, to determine an incorporation rate for fresh milk produced locally.

Ondanks de handhaving van de verplichting om te garanderen dat de lokale melkproductie wordt opgehaald en afgezet, is het dienstig de in de tweede alinea van vorengenoemd artikel vastgestelde verplichting voor de Commissie om voor te schrijven welke hoeveelheid lokaal geproduceerde verse melk moet worden verwerkt, te schrappen.


Following the adoption of Commission Regulation (EC) No 408/2009 (2) amending Regulation (EC) No 793/2006, and in particular Article 46a thereof, which specifies that reconstituted UHT milk intended for local consumption in Madeira is to incorporate at least 15 % of fresh cow’s milk, it has emerged that all the fresh milk produced locally is used by the local cheese industry.

Na de vaststelling van Verordening (EG) nr. 408/2009 van de Commissie (2) houdende wijziging van Verordening (EG) nr. 793/2006, en met name de vaststelling van artikel 46 bis, waarin is bepaald dat in gereconstitueerde UHT-melk die voor plaatselijk verbruik op Madeira is bestemd, ten minste 15 % verse koemelk moet worden verwerkt, is gebleken dat alle lokaal geproduceerde verse melk in de plaatselijke kaasindustrie wordt gebruikt.


The detailed rules shall determine, in particular, the quantity of locally produced fresh milk to be incorporated into the reconstituted UHT milk referred to in the first subparagraph.

In die bepalingen wordt met name voorgeschreven welke hoeveelheid lokaal geproduceerde verse melk moet worden verwerkt in de in de eerste alinea bedoelde gereconstitueerde UHT-melk.


The Commission may require the presentation of export licences for products in the sectors pertaining to cereals, rice, sugar, olive oil and table olives, fresh and processed fruits and vegetables, wine, beef and veal, pigmeat, sheepmeat and goatmeat, poultry, milk and milk products, eggs and agricultural ethyl alcohol.

De Commissie kan de overlegging eisen van uitvoercertificaten voor de producten van de sectoren: granen, rijst, suiker, olijfolie en tafelolijven, wijn, rundvlees, varkensvlees, schapen‑ en geitenvlees, vlees van pluimvee, melk en zuivelproducten, eieren en ethylalcohol uit landbouwproducten.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The SCVPH identified the following food categories where VTEC represents a hazard to public health: raw or undercooked beef and possibly meat from other ruminants, minced meat and fermented beef and products thereof, raw milk and raw milk products, fresh produce, in particular sprouted seeds, and unpasteurised fruit and vegetable juices.

Volgens het WCVMV vormt VTEC een gevaar voor de volksgezondheid bij de volgende categorieën levensmiddelen: rauw of onvoldoende verhit rundvlees en mogelijk ook vlees van andere herkauwers, gehakt vlees en gefermenteerd rundvlees en producten daarvan, rauwe melk en producten daarvan, verse producten, met name gekiemde zaden, en ongepasteuriseerde vruchten- en groentesappen.


The detailed rules shall determine, in particular, the quantity of locally produced fresh milk to be incorporated into the reconstituted UHT milk referred to in paragraph 4 of this Article.

In deze bepalingen wordt met name vastgesteld hoeveel lokaal geproduceerde verse melk moet worden verwerkt in de in lid 4 bedoelde gereconstitueerde UHT-melk.


WHEREAS THE APPLICATION OF COUNCIL REGULATION ( EEC ) NO 2864/71 ( 3 ) OF 30 DECEMBER 1971 AMENDING AS REGARDS FRESH MILK REGULATION ( EEC ) NO 823/68 DETERMINING THE GROUPS OF PRODUCTS AND THE SPECIAL PROVISIONS FOR CALCULATING LEVIES ON MILK AND MILK PRODUCTS IS LIMITED TO 31 MARCH 1972 ;

Overwegende dat Verordening ( EEG ) nr . 2864/71 van de Raad van 30 december 1971 tot wijziging van Verordening ( EEG ) nr . 823/68 houdende vaststelling van de produktengroepen en de bijzondere voorschriften betreffende de berekening van de heffingen in de sector melk en zuivelprodukten , met betrekking tot verse melk ( 3 ) , slechts tot en met 31 maart 1972 van toepassing is ;


WHEREAS COUNCIL REGULATION ( EEC ) N 823/68 ( 3 ) OF 28 JUNE 1968 DETERMINING THE GROUPS OF PRODUCTS AND THE SPECIAL PROVISIONS FOR CALCULATING LEVIES ON MILK AND MILK PRODUCTS , AS LAST AMENDED BY REGULATION ( EEC ) N 1578/71 ( 4 ) , MAKES NO PROVISION FOR CALCULATING LEVIES IN RESPECT OF FRESH MILK FALLING WITHIN SUB-HEADING N 04.01 A OF THE COMMON CUSTOMS TARIFF ;

Overwegende dat in Verordening ( EEG ) nr . 823/68 van de Raad van 28 juni 1968 houdende vaststelling van de produktengroepen en de bijzondere voorschriften betreffende de berekening van de heffingen in de sector melk en zuivelprodukten ( 3 ) , laatstelijk gewijzigd bij Verordening ( EEG ) nr . 1578/71 ( 4 ) , niet de voorschriften worden vastgesteld betreffende de berekening van de heffingen voor verse melk , behorende tot onderverdeling 04.01 A van het gemeenschappelijk douanetarief ;


AMENDING , AS REGARDS FRESH MILK , REGULATION ( EEC ) N 823/68 DETERMINING THE GROUPS OF PRODUCTS AND THE SPECIAL PROVISIONS FOR CALCULATING LEVIES ON MILK AND MILK PRODUCTS

tot wijziging van Verordening ( EEG ) nr . 823/68 houdende vaststelling van de produktengroepen en de bijzondere voorschriften betreffende de berekening van de heffingen in de sector melk en zuivelprodukten , met betrekking tot verse melk


( B ) GOODS MADE FROM FRESH MILK , NOT CONCENTRATED OR SWEETENED HAVING A MILKFAT CONTENT NOT EXCEEDING 0.1 PER CENT , SHALL BE CONSIDERED TO BE MADE FROM MILK POWDER COMPLYING WITH THE DEFINITION OF THE GROUP 2 PILOT PRODUCT CONTAINED IN ANNEX I TO COUNCIL REGULATION ( EEC ) N 823/68 ( 6 ) OF 28 JUNE 1968 DETERMINING THE GROUPS OF PRODUCTS AND THE SPECIAL PROVISIONS FOR CALCULATING LEVIES ON MILK AND MILK PRODUCTS , AS LAST AMENDED BY REGULATION ( EEC ) N 145/69 ( 7 ) ;

b ) goederen welke zijn vervaardigd op basis van melk , vers , niet ingedikt , zonder toegevoegde suiker , met een gehalte aan vet uit melk van niet meer dan 0,1 gewichtspercent , geacht te zijn vervaardigd op basis van melk in poeder , beantwoordende aan de omschrijving van het hoofdprodukt van groep nr . 2 , opgenomen in bijlage I van Verordening ( EEG ) nr . 823/68 van de Raad van 28 juni 1968 houdende vaststelling van de produktengroepen en de bijzondere voorschriften betreffende de berekening van de heffingen in de sector melk en zuivelprodukten ( 6 ) , laatstelijk gewijzigd bij Verordening ( EEG ) nr . 145/69 ( 7 ) ;


w