Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Apply clinical dental examination techniques
Chewing gum production machinist
Chewing gum production operative
E 412
E412
Guar flour
Guar gum
Guar gum allergy
Guar gum in oral dosage form
Gum karaya
Gum sheeting machine operator
Gum sterculia
Gums and resins
Kadaya
Karaya
Karaya gum
Katilo
Kettle tender
Kullo
Kuterra
Malignant neoplasm of gum
Perform clinical dental examinations
Perform dental clinical examination
Perform teeth and gums examination
Resin
Sterculia
Wood resin

Vertaling van "guar gum " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
Guar gum in oral dosage form

product dat guargom in orale vorm bevat






E 412 | guar flour | guar gum

E 412 | guargom | guarmeel | guarpitmeel


E412 | guar flour | guar gum

E412 | guaran | guargom | guarmeel | guarpitmeel


chewing gum production machinist | chewing gum production operative | gum sheeting machine operator | kettle tender

operators kauwgom productie | operators kauwgomproductie | keteloperator | operator kauwgomproductie


gum karaya | Gum sterculia | Kadaya | Karaya | karaya gum | Katilo | Kullo | Kuterra | Sterculia

Kadaya | karaya(gom) | Katilo | Kullo | Kuterra | sterculia (gom)


apply clinical dental examination techniques | perform clinical dental examinations | perform dental clinical examination | perform teeth and gums examination

tandheelkundig klinisch onderzoek uitvoeren


resin [ wood resin | gums and resins(UNBIS) ]

hars [ boomhars ]


Malignant neoplasm of gum

maligne neoplasma van tandvlees
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
At the request of some Member States and/or the meat industry, the use of Alginates (E 401 — 404), Carrageenan (E 407), Processed euchema seaweed (E 407a), Locust bean gum (E 410), Guar gum (E 412), Tragacanth (E 413), Xanthan gum (E 415), Acetylated distarch phosphate (E 1414) and Hydroxy propyl distarch phosphate (E 1442) as humectants or stabilisers to diminish leakage of water in the packaging and to prevent the loss of meat juices during further processing have been considered.

Op verzoek van een aantal lidstaten en/of de vleesindustrie is het gebruik van alginaten (E 401 — 404), carrageen (E 407), verwerkt Eucheuma-wier (E 407a), johannesbroodpitmeel (E 410), guarpitmeel (E 412), tragant (E 413), xanthaangom (E 415), geacetyleerd dizetmeelfosfaat (E 1414) en hydroxypropyldizetmeelfosfaat (E 1442) als bevochtigingsmiddelen of stabilisatoren om het lekken van water in de verpakking te beperken en het verlies van vleessappen tijdens verdere verwerking te voorkomen, onderzocht.


Acetic acid and acetates (E 260 — 263), Lactic acid and lactates (E 270, E 325- 327), Ascorbic acid and ascorbates (E 300 — 302), Citric acid and citrates (E 330 — 333), Alginates (E 401 — 404), Carrageenan (E 407), Processed euchema seaweed (E 407a), Locust bean gum (E 410), Guar gum (E 412), Tragacanth (E 413), Xanthan gum (E 415), Sodium carbonates (E 500), Acetylated distarch phosphate (E 1414) and Hydroxy propyl distarch phosphate (E 1442) belong to the group of additives for which no acceptable daily intake has been specified.

Azijnzuur en acetaten (E 260 — 263), melkzuur en lactaten (E 270, E 325 — 327), ascorbinezuur en ascorbaten (E 300 — 302), citroenzuur en citraten (E 330 — 333), alginaten (E 401 — 404), carrageen (E 407), verwerkt Eucheuma-wier (E 407a), johannesbroodpitmeel (E 410), guarpitmeel (E 412), tragant (E 413), xanthaangom (E 415), natriumcarbonaten (E 500), geacetyleerd dizetmeelfosfaat (E 1414) en hydroxypropyldizetmeelfosfaat (E 1442) behoren tot de groep van additieven waarvoor geen aanvaardbare dagelijkse inname is vastgesteld.


Acetic acid and acetates (E 260 — 263), Lactic acid and lactates (E 270, E 325- 327), Ascorbic acid and ascorbates (E 300 — 302), Citric acid and citrates (E 330 — 333), Alginates (E 401 — 404), Carrageenan (E 407), Processed euchema seaweed (E 407a), Locust bean gum (E 410), Guar gum (E 412), Tragacanth (E 413), Xanthan gum (E 415), Sodium carbonates (E 500), Acetylated distarch phosphate (E 1414) and Hydroxy propyl distarch phosphate (E 1442) belong to the group of additives for which no acceptable daily intake has been specified.

Azijnzuur en acetaten (E 260 — 263), melkzuur en lactaten (E 270, E 325 — 327), ascorbinezuur en ascorbaten (E 300 — 302), citroenzuur en citraten (E 330 — 333), alginaten (E 401 — 404), carrageen (E 407), verwerkt Eucheuma-wier (E 407a), johannesbroodpitmeel (E 410), guarpitmeel (E 412), tragant (E 413), xanthaangom (E 415), natriumcarbonaten (E 500), geacetyleerd dizetmeelfosfaat (E 1414) en hydroxypropyldizetmeelfosfaat (E 1442) behoren tot de groep van additieven waarvoor geen aanvaardbare dagelijkse inname is vastgesteld.


At the request of some Member States and/or the meat industry, the use of Alginates (E 401 — 404), Carrageenan (E 407), Processed euchema seaweed (E 407a), Locust bean gum (E 410), Guar gum (E 412), Tragacanth (E 413), Xanthan gum (E 415), Acetylated distarch phosphate (E 1414) and Hydroxy propyl distarch phosphate (E 1442) as humectants or stabilisers to diminish leakage of water in the packaging and to prevent the loss of meat juices during further processing have been considered.

Op verzoek van een aantal lidstaten en/of de vleesindustrie is het gebruik van alginaten (E 401 — 404), carrageen (E 407), verwerkt Eucheuma-wier (E 407a), johannesbroodpitmeel (E 410), guarpitmeel (E 412), tragant (E 413), xanthaangom (E 415), geacetyleerd dizetmeelfosfaat (E 1414) en hydroxypropyldizetmeelfosfaat (E 1442) als bevochtigingsmiddelen of stabilisatoren om het lekken van water in de verpakking te beperken en het verlies van vleessappen tijdens verdere verwerking te voorkomen, onderzocht.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Guar gum contributes to the maintenance of normal blood cholesterol levels

Hydroxypropyl-methylcellulose draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed


The claim may be used only for food which provides a daily intake of 10 g of guar gum.

De claim mag alleen worden gebruikt voor levensmiddelen die zorgen voor een dagelijkse inname van 5 g HPMC.


E 508 potassium chloride and E 412 guar gum preparations

Preparaten van E 508 (kaliumchloride) en E 412 (guarpitmeel)


Guar gum is authorised as a food additive for use in foodstuffs by Directive 95/2/EC.

Guarpitmeel (guargom) is bij Richtlijn 95/2/EG als levensmiddelenadditief toegestaan.


EFSA assessed the safety in use of that additive and, in its opinion of 4 July 2007 (6), estimated that partially depolymerised guar gum has been shown to be very similar to native guar gum with respect to the composition of the final product.

De EFSA heeft de veiligheid bij het gebruik van dat levensmiddelenadditief beoordeeld en in haar advies van 4 juli 2007 (6) aangegeven dat gedeeltelijk gedepolymeriseerde guargom wat de samenstelling van het eindproduct betreft sterk lijkt op onbehandelde guargom.


A request to use a partially depolymerised guar gum as a food additive, produced from native guar gum by one of the three manufacturing processes consisting of heat treatment, acid hydrolysis or alkaline oxidation, was submitted to the Commission.

Bij de Commissie is een verzoek ingediend om gedeeltelijk gedepolymeriseerde guargom, door warmtebehandeling, zure hydrolyse of oxidatie in basisch milieu uit guargom verkregen, als levensmiddelenadditief te mogen gebruiken.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'guar gum' ->

Date index: 2024-08-25
w