Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
2-Hydroxypropyl acrylate
Cellulose
Cellulose ethyl ether
E463
E464
Ethyl cellulose
Ethyl ether of cellulose
Hydroxylpropylmethylcellulose
Hydroxypropyl cellulose
Hydroxypropyl methyl cellulose
Hydroxypropylcellulose
Oxidised cellulose
Oxidized cellulose

Vertaling van "hydroxypropyl cellulose " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
hydroxypropyl cellulose | hydroxypropylcellulose | E463 [Abbr.]

hydroxypropylcellulose | E463 [Abbr.]


hydroxylpropylmethylcellulose | hydroxypropyl methyl cellulose | E464 [Abbr.]

hydroxypropylmethylcellulose | E464 [Abbr.]


cellulose ethyl ether | ethyl cellulose | ethyl ether of cellulose

cellulose-ethylether | ethylcellulose






Oxidised cellulose

product dat geoxideerd cellulose bevat


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Commission Regulation (EU) No 510/2013 of 3 June 2013 amending Annexes I, II and III to Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council as regards the use of iron oxides and hydroxides (E 172), hydroxypropyl methyl cellulose (E 464) and polysorbates (E 432-436) for marking of certain fruits Text with EEA relevance

Verordening (EU) nr. 510/2013 van de Commissie van 3 juni 2013 tot wijziging van de bijlagen I, II en III bij Verordening (EG) nr. 1333/2008 van het Europees Parlement en de Raad wat het gebruik van ijzeroxiden en ijzerhydroxiden (E 172), hydroxypropylmethylcellulose (E 464) en polysorbaten (E 432-436) voor het markeren van bepaalde soorten fruit betreft Voor de EER relevante tekst


An application for authorisation of the use of iron oxides and hydroxides (E 172) as a contrast enhancer, hydroxypropyl methyl cellulose (E 464) as a glazing agent for indelible marking of certain fruits and polysorbates (E 432-436) as emulsifiers in the contrast enhancer preparation was submitted on 8 April 2011 and has been made available to the Member States.

Op 8 april 2011 is een aanvraag ingediend voor de goedkeuring van het gebruik van ijzeroxiden en ijzerhydroxiden (E 172) als contrastverhoger, van hydroxypropylmethylcellulose (E 464) als glansmiddel voor het onuitwisbaar markeren van bepaalde soorten fruit en van polysorbaten (E 432-436) als emulgatoren voor een preparaat van contrastverhoger en die aanvraag is ter kennis van de lidstaten gebracht.


Therefore, there is a technological need for the use of iron oxides and hydroxides (E 172) as a contrast enhancer, hydroxypropyl methyl cellulose (E 464) as a glazing agent and polysorbates (E 432-436) as emulsifiers in the contrast enhancer preparation in order to improve the contrast and to allow indelible marking of certain fruits.

Daarom is er een technologische behoefte aan het gebruik van ijzeroxiden en ijzerhydroxiden (E 172) als contrastverhoger, van hydroxypropylmethylcellulose (E 464) als glansmiddel en van polysorbaten (E 432-436) als emulgatoren in een preparaat van contrastverhoger om zo het contrast te verbeteren en het onuitwisbaar markeren van bepaalde soorten fruit mogelijk te maken.


Iron oxides and hydroxides (E 172), hydroxypropyl methyl cellulose (E 464) and polysorbates (E 432-436) are to be used in small quantities and only on the external part of fruit and are not expected to migrate significantly into the internal part.

IJzeroxiden en ijzerhydroxiden (E 172), hydroxypropylmethylcellulose (E 464) en polysorbaten (E 432-436) zullen slechts in kleine hoeveelheden worden gebruikt en enkel op het buitenste gedeelte van de vrucht en er wordt niet verwacht dat zij in significante mate naar het binnenste gedeelte zullen migreren.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Iron oxides and hydroxides (E 172) provide sufficient contrast of marked areas to the remaining surface of the fruit, hydroxypropyl methyl cellulose (E 464) forms a thin protective film on the marked areas and polysorbates (E 432-436) ensure a homogenous dispersion of the food additive preparation on the marked areas of foodstuffs.

IJzeroxiden en ijzerhydroxiden (E 172) zorgen voor voldoende contrast van de gemarkeerde gebieden ten overstaan van het resterende oppervlak van de vrucht, hydroxypropylmethylcellulose (E 464) vormt een dunne beschermende laag op de gemarkeerde gebieden en polysorbaten (E 432-436) zorgen voor een homogene verspreiding van het preparaat van het voedingsadditief op de gemarkeerde gebieden van voedingsmiddelen.


a regulation authorising the use of Iron oxides and hydroxides (E 172) and Hydroxypropyl methyl cellulose (E 464) for marking of citrus fruit, melons and pomegranates and Polysorbates (E 432 - 436) for use in the contrast enhancer preparation (6821/13);

een verordening houdende goedkeuring van het gebruik van ijzeroxiden en ijzerhydroxiden (E 172) en van hydroxypropylmethylcellulose (E 464) voor het markeren van citrusvruchten, meloenen en granaatappels en het gebruik van polysorbaten (E 432 – 436) voor het preparaat van contrastverhoger (6821/13);


Therefore, there is a technological need for the use of iron oxides and hydroxides (E 172) as a contrast enhancer, hydroxypropyl methyl cellulose (E 464) as a glazing agent and polysorbates (E 432-436) as emulsifiers in the contrast enhancer preparation in order to improve the contrast and to allow indelible marking of certain fruits.

Daarom is er een technologische behoefte aan het gebruik van ijzeroxiden en ijzerhydroxiden (E 172) als contrastverhoger, van hydroxypropylmethylcellulose (E 464) als glansmiddel en van polysorbaten (E 432-436) als emulgatoren in een preparaat van contrastverhoger om zo het contrast te verbeteren en het onuitwisbaar markeren van bepaalde soorten fruit mogelijk te maken.


An application for authorisation of the use of iron oxides and hydroxides (E 172) as a contrast enhancer, hydroxypropyl methyl cellulose (E 464) as a glazing agent for indelible marking of certain fruits and polysorbates (E 432-436) as emulsifiers in the contrast enhancer preparation was submitted on 8 April 2011 and has been made available to the Member States.

Op 8 april 2011 is een aanvraag ingediend voor de goedkeuring van het gebruik van ijzeroxiden en ijzerhydroxiden (E 172) als contrastverhoger, van hydroxypropylmethylcellulose (E 464) als glansmiddel voor het onuitwisbaar markeren van bepaalde soorten fruit en van polysorbaten (E 432-436) als emulgatoren voor een preparaat van contrastverhoger en die aanvraag is ter kennis van de lidstaten gebracht.


Ethyl, hydroxyethyl, hydroxypropyl and methyl ethers of cellulose

Methyl-, hydroxypropyl-, ethyl- en hydroxyethylcellulose


Polymers // µ 50 mg/dm2 in total on the side in contact with foodstuffs // - ethyl, hydroxyethyl, hydroxypropyl and methyl ethers of cellulose // // - cellulose nitrate // µ 20 mg/dm2 on the side in contact with foodstuffs; nitrogen content between 10,8 and 12,2 % // - polymers, copolymers and their mixtures made with the following monomers: vinyl acetals derived from saturated aldehydes (C1 to C6) vinylacetate alkyl C1 to C4 vinylethers acrylic, crotonic, itaconic, maleic, methacrylic acids and their esters butadiene styrene methylstyrene vinylidenechloride acrylonitrile me ...[+++]

Polycondensatie- en polymerisatieprodukten // µ 50 mg/dm2 op de zijde in contact met levensmiddelen // - Methyl-, hydroxypropyl-, ethyl- en hydroxyethylcellulose // // - Cellulosenitraat // µ 20 mg/dm2 op de zijde in contact met levensmiddelen bevattend 10,8-12,2 % stikstof // - Polymeren, copolymeren en mengsels daarvan, uitgaande van de volgende monomeren // // Vinylacetalen afgeleid van verzadigde aldehyden (C1-C6) Vinylacetaat Alkyl (C1-C4)vinylethers Acryl-, croton-, itacon-, maleïne-, methacrylzuur en hun esters Butadieën Styree ...[+++]




Anderen hebben gezocht naar : acrylate     oxidised cellulose     oxidized cellulose     cellulose     cellulose ethyl ether     ethyl cellulose     ethyl ether of cellulose     hydroxypropyl cellulose     hydroxypropyl methyl cellulose     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'hydroxypropyl cellulose' ->

Date index: 2024-06-05
w