1904 | Prepared foods obtained by the swelling or roasting of cereals or cereal products (for example, corn flakes); cereals (other than maize (corn)) in grain form or in the form of flakes or other worked grains (except flour, groats and meal), pre-cooked or otherwise prepared, not elsewhere specified or included; | Manufacture: –from materials of any heading, except those of heading 1806,–in which all the cereals and flour of Chapter 10 and 11 (except
durum wheat and Zea indurate maize, and their derivatives) used are wholly obtained, and–in which the value of all the materials of Chapter 17 used does not exceed 30 % of the ex-works
...[+++]price of the product | |1904 | Graanpreparaten verkregen door poffen of door roosteren (bijvoorbeeld cornflakes); granen (andere dan maïs) in de vorm van korrels of in de vorm van vlokken of van andere bewerkte korrels (met uitzondering van meel, gries en griesmeel), voorgekookt of op andere wijze bereid, elders genoemd noch elders onder begrepen | Vervaardiging: –uit materialen van een willekeurige post, met uitzondering van post 1806; –waarbij alle gebruikte granen en meel van de hoofdstukken 10 en 11 (met uitzondering van harde tarwe en ma
ïs van de soort Zea indurata, alsmede derivaten daarvan) volledig zijn verkregen, en–waarbij de waarde van alle gebruikt
...[+++]e materialen van hoofdstuk 17 niet hoger is dan 30 % van de prijs af fabriek van het product. | |