Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Achieve chilling processes to food products
Carry out chilling processes to food products
Chill
Chill
Chill candles in baths
Chills and fever
Cool a candle in the bath
Cool candles in baths
Creation of different chilled prepared meals
Development of different chilled prepared meals
Execute chilling processes to food products
Execute the chilling processes of food products
Fever with chills Fever with rigors Persistent fever
Internal chill
Internal spinal fixation system cable cutter
Manufacturing of different chilled prepared meals
Preparation of different chilled prepared meals
Quick chilling
Rapid chilling
Refresh candles in baths

Traduction de «internal chill » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




creation of different chilled prepared meals | development of different chilled prepared meals | manufacturing of different chilled prepared meals | preparation of different chilled prepared meals

productie van verschillende koude kant-en-klaargerechten


achieve chilling processes to food products | carry out chilling processes to food products | execute chilling processes to food products | execute the chilling processes of food products

koelprocessen voor voedingsmiddelen uitvoeren








Fever with chills Fever with rigors Persistent fever

aanhoudende koorts | koorts met koude rillingen | koortsrillingen


cool a candle in the bath | refresh candles in baths | chill candles in baths | cool candles in baths

kaarsen in baden koelen


Internal spinal fixation system cable cutter

kniptang voor inwendig fixatiesysteem voor wervelkolom
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
As regards the internal market, Commission Regulation 1071/2005 clearly specifies that information and promotion actions for fresh, chilled or frozen meat (e.g. lamb meat), produced in accordance with a Community or a national quality scheme may benefit from EU co-financing.

Voor wat betreft de interne markt vermeldt Verordening (EG) nr. 1071/2005 van de Commissie dat voorlichtings- en afzetbevorderingsacties voor vers, gekoeld of bevroren vlees (bijvoorbeeld lamsvlees), geproduceerd overeenkomstig een communautaire of een nationale kwaliteitsregeling in aanmerking kunnen komen voor medefinanciering door de EU.


(c)If not used immediately after being obtained, MSM must be wrapped or packaged and then chilled to a temperature of not more than 2 °C or frozen to an internal temperature of not more than –18 °C.

c)Wanneer separatorvlees niet onmiddellijk na de productie gebruikt wordt, moet het van een onmiddellijke verpakking of een verpakking voorzien worden en vervolgens gekoeld worden tot een temperatuur van ten hoogste 2 °C of bevroren worden tot een inwendige temperatuur van ten hoogste – 18 °C.


(e)If, after chilling, MSM is not processed within 24 hours, it must be frozen within 12 hours of production and reach an internal temperature of not more than –18 °C within six hours.

e)Indien het separatorvlees na koeling niet binnen 24 uur gebruikt wordt, moet het binnen twaalf uur na de productie worden bevroren en binnen zes uur een inwendige temperatuur van ten hoogste – 18 °C bereiken.


If not used immediately after being obtained, MSM must be wrapped or packaged and then chilled to a temperature of not more than 2 °C or frozen to an internal temperature of not more than –18 °C.

Wanneer separatorvlees niet onmiddellijk na de productie gebruikt wordt, moet het van een onmiddellijke verpakking of een verpakking voorzien worden en vervolgens gekoeld worden tot een temperatuur van ten hoogste 2 °C of bevroren worden tot een inwendige temperatuur van ten hoogste – 18 °C.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
chilled to an internal temperature of not more than 2 °C for minced meat and 4 °C for meat preparations.

gekoeld worden tot een inwendige temperatuur van ten hoogste 2 °C voor gehakt vlees en 4 °C voor vleesbereidingen,


(i)chilled to an internal temperature of not more than 2 °C for minced meat and 4 °C for meat preparations.

i)gekoeld worden tot een inwendige temperatuur van ten hoogste 2 °C voor gehakt vlees en 4 °C voor vleesbereidingen,


(e) If, after chilling, MSM is not processed within 24 hours, it must be frozen within 12 hours of production and reach an internal temperature of not more than -18°C within six hours.

(e) Indien het separatorvlees na koeling niet binnen 24 uur gebruikt wordt, moet het binnen 12 uur na de productie worden bevroren en binnen zes uur een inwendige temperatuur van ten hoogste -18 °C bereiken.


(c) If not used immediately after being obtained, MSM must be wrapped or packaged and then chilled to a temperature of not more than 2°C or frozen to an internal temperature of not more than -18°C.

(c) Wanneer separatorvlees niet onmiddellijk na de productie gebruikt wordt, moet het van een onmiddellijke verpakking of een verpakking voorzien worden en vervolgens gekoeld worden tot een temperatuur van ten hoogste 2 ºC of bevroren worden tot een inwendige temperatuur van ten hoogste -18 ºC.


chilled to an internal temperature of not more than 2ºC for minced meat and 4°C for meat preparations; or

gekoeld worden tot een inwendige temperatuur van ten hoogste 2 ºC voor gehakt vlees en 4 °C voor vleesbereidingen; of


1. Except where warm cutting and boning is practised, meat must be chilled after post-mortem inspection to an internal temperature of not more than 7°C for carcase meat and 3°C for offals allong a chilling curve which ensures a constant decrease of the temperature.

1. Tenzij het vlees warm wordt uitgesneden en uitgebeend, moet het na de postmortemkeuring worden gekoeld tot een inwendige temperatuur van niet meer dan + 7°C voor karkassen en deelstukken en niet meer dan + 3°C voor slachtafvallen, waarbij de temperatuur constant moet dalen.




D'autres ont cherché : chill     chills and fever     chill candles in baths     cool candles in baths     internal chill     quick chilling     rapid chilling     refresh candles in baths     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'internal chill' ->

Date index: 2022-05-03
w