Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
IOC
IOOA
IOOC
International Olive Council
International Olive Oil Agreement
International Olive Oil Council
International Olive Oil Federation

Vertaling van "international olive oil council " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
International Olive Council | International Olive Oil Council | IOC [Abbr.] | IOOC [Abbr.]

Internationale Olijfolieraad | Internationale Olijfraad | IOOC [Abbr.] | IOR [Abbr.]


International Olive Oil Federation

Internationale Olijventeeltfederatie


International Olive Oil Agreement | IOOA [Abbr.]

internationale olijfolie-overeenkomst
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The quality criteria of extra virgin oil with the name ‘Vorios Mylopotamos Rethymnis Kritis’ (Acidity, K 270, K 232, Delta K, peroxide value) are at a very good level in comparison to the standards of the commercial prototype of the International Olive Oil Council.

De kwaliteitscriteria van de extra olijfolie van de eerste persing met de naam Vorios Mylopotamos Rethymnis Kritis (zuurgraad, K270, K232, Delta K, peroxidewaarde) bevinden zich op een zeer goed niveau in vergelijking met de normen van het commercieel model van de Internationale Olijfolieraad.


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32007R0552 - EN - Commission Regulation (EC) No 552/2007 of 22 May 2007 establishing the maximum Community contribution to financing the work programmes in the olive oil sector and fixing, for 2007, budgetary ceilings for the partial or optional implementation of the Single Payment Scheme and the annual financial envelopes for the Single Area Payment Scheme, provided for in Council Regulation (EC) No 1782/2003, and amending that Regulation - COMMISSION REGULATION - (EC) No 552/200 ...[+++]

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32007R0552 - EN - Verordening (EG) nr. 552/2007 van de Commissie van 22 mei 2007 tot vaststelling van het maximumbedrag van de communautaire bijdrage in de financiering van de activiteitenprogramma’s in de sector olijfolie, tot vaststelling, voor 2007, van de begrotingsmaxima voor de gedeeltelijke of facultatieve uitvoering van de bedrijfstoeslagregeling en de jaarlijkse totaalbedragen voor de regeling inzake één enkele areaalbetaling waarin Verordening (EG) nr. 1782/2003 van de Raad voorziet, en tot wijziging van die verordening - VERORDENING - r. 552/2007 - VAN DE COMMISSIE // tot ...[+++]


Commission Regulation (EC) No 552/2007 of 22 May 2007 establishing the maximum Community contribution to financing the work programmes in the olive oil sector and fixing, for 2007, budgetary ceilings for the partial or optional implementation of the Single Payment Scheme and the annual financial envelopes for the Single Area Payment Scheme, provided for in Council Regulation (EC) No 1782/2003, and amending that Regulation

Verordening (EG) nr. 552/2007 van de Commissie van 22 mei 2007 tot vaststelling van het maximumbedrag van de communautaire bijdrage in de financiering van de activiteitenprogramma’s in de sector olijfolie, tot vaststelling, voor 2007, van de begrotingsmaxima voor de gedeeltelijke of facultatieve uitvoering van de bedrijfstoeslagregeling en de jaarlijkse totaalbedragen voor de regeling inzake één enkele areaalbetaling waarin Verordening (EG) nr. 1782/2003 van de Raad voorziet, en tot wijziging van die verordening


2. Where promotion measures in third countries are decided on for the olive oil and table olive sector, the Community may implement them through the International Olive Oil Council.

2. Indien wordt besloten tot afzetbevorderingsacties in derde landen in de sector olijfolie en tafelolijven, kan de Gemeenschap deze acties uitvoeren door tussenkomst van de Internationale Olijfolieraad.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
2. Where promotion measures in third countries are decided on for the olive oil and table olive sector, the Community may implement them through the International Olive Oil Council.

2. Indien wordt besloten tot afzetbevorderingsacties in derde landen in de sector olijfolie en tafelolijven, kan de Gemeenschap deze acties uitvoeren door tussenkomst van de Internationale Olijfolieraad.


In view of the experience gained and the results achieved by the International Olive Oil Council in its promotional activities, provision should, however, be made for the Community to continue delegating to it measures falling within its sphere of responsibility.

Het is wenselijk, gelet op de door de Internationale Olijfolieraad bij zijn activiteiten op het gebied van afzetbevordering opgedane ervaring en bereikte resultaten, te bepalen dat de Gemeenschap de uitvoering van onder zijn bevoegdheid vallende acties aan die raad kan blijven opdragen.


The International Olive Oil Council’s work to find new organoleptic evaluation methods that expand the range of positive attributes of virgin olive oils has now been concluded for extra virgin olive oils enjoying protected designation of origin status.

De Internationale Olijfolieraad heeft zijn onderzoek naar nieuwe methoden voor de organoleptische beoordeling, dat moet uitmonden in een uitbreiding van het aantal positieve vermeldingen voor de beschrijving van olijfolie van eerste persing, beëindigd voor de extra olijfolie van eerste persing met beschermde oorsprongsbenaming.


Where measures are decided on in particular for the olive oil and table olive sector, the Community may carry them out through the International Olive Oil Council.

Indien wordt besloten tot acties in de sector olijfolie en tafelolijven, kan de Gemeenschap deze acties uitvoeren door tussenkomst van de Internationale Olijfolieraad.


The Regulation on the common organisation of the market in olive oil and table olives regulates the internal market and trade in these products with third countries.

De voor olijfolie en tafelolijven geldende bepalingen inzake de werking van de interne markt en de handel met derde landen zijn vastgesteld in de marktordening voor deze sectoren.


Whereas experience has shown that the definitions of virgin oils present problems in verifying the organoleptic characteristics of these products and do not correspond precisely to the organoleptic assessment criteria defined by the methods adopted by the International Olive Oil Council and which were recently included in Community rules on the characteristics of olive oil and olive residue oils and on the relevant methods of analysis;

Overwegende dat de ervaring leert dat de definities van bij eerste persing verkregen oliën aanleiding geven tot moeilijkheden bij de verificatie van de organoleptische kenmerken van die produkten en dat zij niet volledig overeenstemmen met de organoleptische beoordelingscriteria van de door de Internationale Olijfolieraad vastgestelde methode, die onlangs is overgenomen in het Gemeenschapsrecht inzake de kenmerken van olijfoliën en oliën van afvallen van olijven, alsmede de daarop betrekking hebbende analysemethoden;




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'international olive oil council' ->

Date index: 2024-07-06
w