Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Invert sugar
Invert sugar solution
Liquid sugar
Sugar solution

Traduction de «invert sugar solution » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous






invert sugar

invertsuiker | mengsel van gelijke delen druivesuiker en vruchtesuiker
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
However, the labelling of invert sugar solutions and invert sugar syrup must indicate the levels of dry matter and invert sugar content.

Wel moet de etikettering van vloeibare invertsuiker en invertsuikerstroop de gehaltes aan droge stof en invertsuiker vermelden.


semi-white sugar, white sugar, extra-white sugar, dextrose, fructose, glucose syrup, sugar solution, invert sugar solution, invert sugar syrup, as defined in Council Directive 2001/111/EC ;

halfwitte suiker, witte suiker, geraffineerde witte suiker, dextrose, fructose, glucosestroop, vloeibare suiker, vloeibare invertsuiker en invertsuikerstroop zoals gedefinieerd in Richtlijn 2001/111/EG van de Raad ;


semi-white sugar, white sugar, extra-white sugar, dextrose, fructose, glucose syrup, sugar solution, invert sugar solution, invert sugar syrup, as defined in Council Directive 2001/111/EC (1);

halfwitte suiker, witte suiker, geraffineerde witte suiker, dextrose, fructose, glucosestroop, vloeibare suiker, vloeibare invertsuiker en invertsuikerstroop zoals gedefinieerd in Richtlijn 2001/111/EG van de Raad (1);


2. Without prejudice to paragraphs 3 and 4, the sucrose content plus, where applicable, the content of other sugars expressed as sucrose shall be the total sugar content resulting from the application of the Lane and Eynon method (copper reduction method) to the inverted solution in accordance with Clerger-Herzfeld.

2. Onverminderd het bepaalde in lid 3 en lid 4 is het gehalte aan sacharose, eventueel verhoogd met het gehalte aan andere suikers die in sacharose zijn omgerekend, het totaal-suikergehalte dat vastgesteld is door toepassing van de methode Lane en Eynon (koperreductiemethode), uitgaande van de volgens Clerget-Herzfeld geïnverteerde oplossing.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
2. For the products referred to in Article 1(1)(c) of Regulation (EC) No 318/2006, the sucrose content, including other sugars expressed as sucrose, shall be determined by the application of the Lane and Eynon method (copper reduction method) to the solution inverted according to Clerget-Herzfeld.

2. Voor de in artikel 1, lid 1, onder c), van Verordening (EG) nr. 318/2006 genoemde producten wordt het sacharosegehalte, inclusief het gehalte aan andere suikers, omgerekend in sacharose, bepaald volgens de methode „Lane en Eynon” (koperreductie-methode) op basis van de volgens Clerget-Herzfeld geïnverteerde oplossing.


semi-white sugar, white sugar, extra-white sugar, dextrose, fructose, glucose syrup, sugar solution, invert sugar solution, invert sugar syrup, as defined in Council Directive 2001/111/EC of 20 December 2001 relating to certain sugars intended for human consumption (1);

halfwitte suiker, witte suiker, geraffineerde witte suiker, dextrose, fructose, glucosestroop, vloeibare suiker, vloeibare invertsuiker en invertsuikerstroop zoals gedefinieerd in Richtlijn 2001/111/EG van de Raad van 20 december 2001 inzake bepaalde voor menselijke voeding bestemde suikers (1);


However, the labelling of invert sugar solutions and invert sugar syrup must indicate the levels of dry matter and invert sugar content.

Wel moet de etikettering van vloeibare invertsuiker en invertsuikerstroop de gehaltes aan droge stof en invertsuiker vermelden.


3. The labelling shall indicate the dry matter and invert sugar content of sugar solution, invert sugar solution and invert sugar syrup.

3. De etikettering van vloeibare suiker, vloeibare invertsuiker en invertsuikerstroop omvat de vermelding van het gehalte aan droge stof en aan invertsuiker.


Directive 2001/111/EC lays down certain specific provisions for pre-packaged products weighing less than 20 g, for sugar solutions, for invert sugar syrup containing crystals as well as for certain products containing more than 5 % fructose.

Richtlijn 2001/111/EG bevat bepaalde specifieke bepalingen voor voorverpakte producten met een gewicht van minder dan 20 g, voor vloeibare suiker, invertsuikerstroop met kristallen en voor bepaalde producten die meer dan 5 % fructose bevatten.


However, the labelling of invert sugar solutions and invert sugar syrup must indicate the levels of dry matter and invert sugar content.

Wel moet de etikettering van vloeibare invertsuiker en invertsuikerstroop de gehaltes aan droge stof en invertsuiker vermelden.




D'autres ont cherché : invert sugar     invert sugar solution     liquid sugar     sugar solution     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'invert sugar solution' ->

Date index: 2022-08-01
w