Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Electric gramophone
Frequency-sounding equipment
Laser record player
Maintain audio and visual equipment
Maintain audio-video equipment
Maintain audiovisual equipment
Maintain electric equipment
Maintain electrical equipment
Maintain sound equipment
Maintaining electrical equipment
Maintaining equipment
Maintaining sound equipment
Record player
Set up and check audio equipment
Sound reproduction equipment
Sounding equipment
Test and maintain power supply
Ultrasonic sounding equipment

Traduction de «maintain sound equipment » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
check, maintain and repair sound equipment | set up and check audio equipment | maintain sound equipment | maintaining sound equipment

geluidsapparatuur onderhouden | geluidsuitrusting onderhouden


check, maintain and repair audiovisual equipment | maintain audio-video equipment | maintain audio and visual equipment | maintain audiovisual equipment

audiovisuele uitrusting onderhouden


maintain electric equipment | maintaining electrical equipment | maintain electrical equipment | test and maintain power supply

elektrische apparatuur onderhouden


Sound equipment operator/cinema projectionist

geluidsman/filmoperateur


ultrasonic sounding equipment

ladingstoestel werkende met ultragaluid of supersonische trillingen


frequency-sounding equipment

frequentiesonderingsapparatuur




Maintaining equipment

uitvoeren van onderhoud aan apparatuur


Sound/vision equipment operator

technicus voor geluid en beeld


sound reproduction equipment [ electric gramophone | laser record player | record player ]

toestel voor geluidsweergave [ grammofoon | laserplaat ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Surfaces of equipment that are intended to come into contact with milk and colostrum (utensils, containers, tanks, etc. intended for milking, collection or transport) must be easy to clean and, where necessary, disinfect and must be maintained in a sound condition.

Oppervlakken van uitrusting die bestemd zijn om met melk en colostrum in contact te komen (gereedschap, recipiënten, tanks enz. die bestemd zijn voor melken, ophalen of vervoer), moeten gemakkelijk te reinigen en zo nodig te ontsmetten zijn en goed worden onderhouden.


surfaces (including surfaces of equipment) in areas where foods are handled and in particular those in contact with food are to be maintained in a sound condition and be easy to clean and, where necessary, to disinfect.

oppervlakken (met inbegrip van oppervlakken van apparatuur) in zones waar levensmiddelen worden gehanteerd en vooral oppervlakken die in aanraking komen met levensmiddelen, moeten goed worden onderhouden en moeten gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt en, indien nodig, ontsmet.


Surfaces of equipment that are intended to come into contact with milk (utensils, containers, tanks, etc. intended for milking, collection or transport) must be easy to clean and, where necessary, disinfect and be maintained in a sound condition.

Oppervlakken van materieel die bestemd zijn om met melk in contact te komen (gereedschappen, recipiënten, tanks enz. die bestemd zijn voor melken, ophalen of vervoer) moeten gemakkelijk te reinigen en zo nodig te ontsmetten zijn en goed worden onderhouden.


(f)surfaces (including surfaces of equipment) in areas where foods are handled and in particular those in contact with food are to be maintained in a sound condition and be easy to clean and, where necessary, to disinfect.

f)oppervlakken (met inbegrip van oppervlakken van apparatuur) in zones waar levensmiddelen worden gehanteerd en vooral oppervlakken die in aanraking komen met levensmiddelen, moeten goed worden onderhouden en moeten gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt en, indien nodig, ontsmet.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
3. Surfaces of equipment that are intended to come into contact with milk (utensils, containers, tanks, etc. intended for milking, collection or transport) must be easy to clean and, where necessary, disinfect and be maintained in a sound condition.

3. Oppervlakken van materieel die bestemd zijn om met melk in contact te komen (gereedschappen, recipiënten, tanks enz. die bestemd zijn voor melken, ophalen of vervoer) moeten gemakkelijk te reinigen en zo nodig te ontsmetten zijn en goed worden onderhouden.


surfaces (including surfaces of equipment) in areas where foods are handled and in particular those in contact with food are to be maintained in a sound condition and be easy to clean and, where necessary, to disinfect.

oppervlakken (met inbegrip van oppervlakken van apparatuur) in zones waar levensmiddelen worden gehanteerd en vooral oppervlakken die in aanraking komen met levensmiddelen, moeten goed worden onderhouden en moeten gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt en, indien nodig, ontsmet.


1. Equipment and instruments or their surfaces which are intended to come into contact with milk (utensils, containers, tanks, etc. intended for milking, collection or transport) must be easy to clean and disinfect and be maintained in a sound condition.

1. Het materieel en de instrumenten of de oppervlakken daarvan die bestemd zijn om in contact te komen met melk (gereedschap, recipiënten, tanks, enz. voor gebruik bij het melken, het ophalen of het vervoeren van melk) moeten gemakkelijk te reinigen en te ontsmetten zijn en moeten goed worden onderhouden.


surfaces (including surfaces of equipment) in areas where foods are handled and in particular those in contact with food must be maintained in a sound condition and be easy to clean and, if necessary, disinfect.

oppervlakken (met inbegrip van oppervlakken van apparatuur) in zones waar levensmiddelen worden gehanteerd en vooral oppervlakken die in aanraking komen met levensmiddelen, moeten goed worden onderhouden en moeten gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt en, indien nodig, ontsmet.


(f) surfaces (including surfaces of equipment) in areas where foods are handled and in particular those in contact with food must be maintained in a sound condition and be easy to clean and, if necessary, disinfect.

(f) oppervlakken (met inbegrip van oppervlakken van apparatuur) in zones waar levensmiddelen worden gehanteerd en vooral oppervlakken die in aanraking komen met levensmiddelen, moeten goed worden onderhouden en moeten gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt en, indien nodig, ontsmet.


w