Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Calcium malate
Calcium salt of malic acid
E350 sodium malates
E350i sodium malate
E350ii sodium hydrogen malate
E352
E352 calcium malates
Malate
Monocalcium salt of DL-malic acid
Monosodium salt of DL-malic acid
Sodium salt of malic acid
Sunitinib malate

Traduction de «malate » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




calcium salt of malic acid | E352 calcium malates | E352(i), calcium malate | E352(ii) calcium hydrogen malate | monocalcium salt of DL-malic acid

calciumzout van appelzuur | E352 calciummalaten | E352(i), calciummalaat | E352(ii) calciumwaterstofmalaat | monocalciumzout van DL-appelzuur


E350 sodium malates | E350i sodium malate | E350ii sodium hydrogen malate | monosodium salt of DL-malic acid | sodium salt of malic acid

E350 natriummalaten | E350i natriummalaat | E350ii natriumwaterstofmalaat | mononatriumzout van DL-appelzuur | natriumzout van appelzuur


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
The amount of D-malate in the cuvette should be between 2 and 50 μg. The wine therefore must be diluted to yield a D-malate concentration between 0,02 and 0,5 g/l or 0,02 and 0,3 g/l, respectively (depending on the apparatus used).

Aangezien de hoeveelheid D-malaat in de cuvet tussen 2 μg en 50 μg moet zijn, moet de wijn op zodanige wijze worden verdund dat het malaatgehalte tussen 0,02 en 0,5 g/l of 0,02 en 0,3 g/l komt te liggen (naar gelang van de gebruikte apparatuur).


In the presence of D-malate dehydrogenase (D-MDH), D-malic acid (D-malate) is oxidised by nicotinamide adenine dinucleotide (NAD) to oxaloacetate.

In aanwezigheid van D-malaatdehydrogenase (D-MDH), wordt D-appelzuur (D-malaat) door nicotinezuuramide-adenine-dinucleotide (NAD) geoxideerd tot oxaalacetaat.


In the presence of malate dehydrogenase (MDH) and lactate dehydrogenase (LDH), the oxaloacetate and its decarboxylation derivative, pyruvate, are reduced to L-malate and L-lactate by reduced nicotinamide adenine dinucleotide (NADH):oxaloacetate + NADH + H+ L-malate + NAD+pyruvate + NADH + H+ L-lactate + NAD+

Het oxaalacetaat en zijn decarboxyleringsprodukt pyruvaat worden met gereduceerd nicotinezuuramide-adenine-dinucleotide (NADH) in aanwezigheid van malaatdehydrogenase (MDH) en lactaatdehydrogenase (LDH) gereduceerd tot L-malaat en L-lactaat:


L-malic acid (L-malate) is oxidized by nicotinamide adenine dinucleotide (NAD) to oxaloacetate in a reaction catalysed by L-malate dehydrogenase (L-MDH).

L-appelzuur wordt tijdens een door L-malaatdehydrogenase (L-MDH) gekatalyseerde reactie door nicotinezuuramide-adenine-dinucleotide (NAD) geoxideerd tot oxaalacetaat.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
If this is not so, dilute the wine with doubly distilled water until the L-malate concentration lies between 30 and 350 mg/l (i.e. amount of L-malate in the test sample lies between 3 and 35 µg).

Bij hogere gehalten moet de wijn met dubbel gedestilleerd water zodanig worden verdund dat het L-malaatgehalte tussen 30 en 350 mg/l, komt te liggen (hoeveelheid L-malaat in de in bewerking genomen hoeveelheid monster tussen 3 en 35 µg).




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'malate' ->

Date index: 2023-11-08
w