Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Advise customers on storage of meat products
Advise customers on the storage of meat products
Bone-in meat
Boned meat
Boneless meat
Instruct customers on storage of meat products
Intervention meat subject to boning
Meat business
Meat industry
Meat manufacture
Meat on the bone
Raw meat
Recommend customers on storage of meat products
The meat industry

Vertaling van "meat on the bone " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE


intervention meat subject to boning

interventievlees zonder been


boned meat | boneless meat | raw meat

uitgebeend vlees | vlees zonder been


A line extending from the intersection of the internasal and frontonasal sutures, in the midsagittal plane (nasion) and the junction of frontal bone and nasal bone (a point).

cefalometrische lijn van nasion naar A-punt


manage the production of game meat for human consumption | production of game meat for human consumption managing | control the production of game meat for human consumption | production of game meat for human consumption controlling

productie van wild voor menselijke consumptie controleren




This syndrome has characteristics of sclerosing bone dysplasia, ichthyosis vulgaris and premature ovarian failure. The bone disorder affects all metaphyseal-diaphyseal regions of the long bones, the skull, and the metacarpals. It has been described i

syndroom van scleroserende botdysplasie, ichtyose en prematuur ovariumfalen


meat business | meat manufacture | meat industry | the meat industry

vleesindustrie | vleessector


advise customers on the storage of meat products | recommend customers on storage of meat products | advise customers on storage of meat products | instruct customers on storage of meat products

klanten adviseren over het bewaren van vleesproducten | klanten advies geven over het bewaren van vleesproducten | klanten raad geven over het bewaren van vleesproducten


A very rare benign bone disorder with characteristics of bone dysplasia manifested by patchy sclerosis of the axial skeleton and increased bone mineral content. The disease may be underdiagnosed due to confusion with autosomal dominant osteopetrosis.

axiale osteosclerose
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
“minced meat” means any boned meat that has been minced into fragments and contains less than 1 % salt and that falls within CN codes 0201, 0202, 0206 10 95 and 0206 29 91;

4. „gehakt vlees”: vlees zonder been, dat in kleine stukken is gehakt en minder dan 1 % zout bevat en onder de GN-codes 0201, 0202, 0206 10 95 en 0206 29 91 valt;


Same treatment as in (e) above although meat may contain bone

Als onder e), maar het vlees mag been bevatten


The constituents of animal origin which may be present in feed materials and compound feed sent for analysis are identified on the basis of typical and microscopically identifiable characteristics like muscle fibres and other meat particles, cartilage, bones, horn, hair, bristles, blood, feathers, egg shells, fish bones and scales.

De bestanddelen van dierlijke oorsprong die kunnen worden aangetroffen in voedermiddelen en mengvoeders die ter analyse worden aangeboden, worden geïdentificeerd op basis van typische microscopisch identificeerbare kenmerken zoals spierweefsel en andere vleesdeeltjes, kraakbeen, bot, hoorn, haar, bloed, veren, eierschalen, visgraten en schubben.


For the purposes of this Annex, “meat” means all carcases, meat on the bone or boned, and offal, whether or not cut, intended for human consumption, obtained from bovine animals aged 12 months or less, presented fresh, frozen or deep-frozen, whether or not wrapped or packed.

Met het oog op de toepassing van deze bijlage wordt onder „vlees” verstaan, geslachte dieren, vlees met of zonder been en slachtafvallen, al dan niet versneden, bestemd voor menselijke consumptie, van runderen die niet ouder zijn dan twaalf maanden, aangeboden in verse, gekoelde of bevroren toestand, al dan niet voorzien van een onmiddellijke verpakking of een verpakking.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
For the purposes of this Annex, “meat” means all carcases, meat on the bone or boned, and offal, whether or not cut, intended for human consumption, obtained from bovine animals aged 12 months or less, presented fresh, frozen or deep-frozen, whether or not wrapped or packed.

Met het oog op de toepassing van deze bijlage wordt onder „vlees” verstaan, geslachte dieren, vlees met of zonder been en slachtafvallen, al dan niet versneden, bestemd voor menselijke consumptie, van runderen die niet ouder zijn dan twaalf maanden, aangeboden in verse, gekoelde of bevroren toestand, al dan niet voorzien van een onmiddellijke verpakking of een verpakking.


In particular, conditions should be laid down for certain cuts of meat produced by boning quarters of male cattle.

Deze voorwaarden moeten met name worden vastgesteld voor bepaalde kwaliteiten vlees, zonder been, van voor- en achtervoeten, afkomstig van mannelijke runderen.


However, meat may be boned and cut prior to reaching the temperature referred to in point 1(b) when the cutting room is on the same site as the slaughter premises, provided that it is transferred to the cutting room either:

Vlees mag evenwel uitgebeend en uitgesneden worden voordat het de in punt 1, onder b), genoemde temperatuur heeft bereikt, indien het uitsnijlokaal zich op dezelfde locatie als het slachtlokaal bevindt en het vlees:


However, meat may be boned and cut before it reaches the temperature referred to in point 2(b) in accordance with Chapter VII, point 3.

Vlees mag evenwel uitgebeend en uitgesneden worden voordat het de in punt 2, onder b), genoemde temperatuur heeft bereikt overeenkomstig hoofdstuk VII, punt 3.


(f) Same treatment as in (e) above although meat may contain bone

f) Als onder e), maar het vlees mag been bevatten


For the purposes of this Annex, the word 'meat' covers neither offal nor fat (including fat obtained from the meat itself), nor bones.

Voor de toepassing van deze procedure dekt het begrip »vlees" geen slachtafvallen en vet (vet dat van het vlees zelf afkomstig is, daaronder begrepen), noch been.




Anderen hebben gezocht naar : bone-in meat     boned meat     boneless meat     intervention meat subject to boning     meat business     meat industry     meat manufacture     meat on the bone     raw meat     the meat industry     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'meat on the bone' ->

Date index: 2024-03-20
w