Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
High fat meat exchange list
Lean to fat ratio
Meat-bone ratio
Meat-fat ratio
Meatfat ratio

Vertaling van "meat-fat ratio " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE






High fat meat exchange list

lijst voor vervanging van vet vlees
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The ratio of meat to fat is changed. The current ratio ‘between 85:15 and 80:20’ is amended to read ‘a minimum of 75 % meat and a maximum of 25 % fat’.

In deze rubriek is de verhouding vlees/spek gewijzigd: „tussen 85:15 en 80:20” is vervangen door „ten minste 75 % vlees en ten hoogste 25 % spek”.


‘Zgornjesavinjski želodec’ consists of meat and fat in a ratio of at least 75 % meat and a maximum of 25 % fat.

„Zgornjesavinjski želodec” bestaat uit vlees en spek in een verhouding van ten minste 75 % vlees en ten hoogste 25 % spek.


However, Regulation (EC) No 2076/2005 provides for transitional arrangements derogating from certain of those requirements for a transitional period during which the composition criteria of minced meat regarding, in particular, the content of fat and the connective tissue-meat protein ratio were to be assessed.

Verordening (EG) nr. 2076/2005 voorziet evenwel in overgangsregelingen die afwijken van bepaalde van die voorschriften tijdens een overgangsperiode tijdens welke de criteria voor de samenstelling van gehakt vlees, met name wat het vetgehalte en de verhouding bindweefsel/vleeseiwit betreft moesten worden beoordeeld.


With a collagen/protein ratio of no more than 0,35 (16) and containing by weight the following percentages of bovine meats (excluding offal and fat):

met een collageen/eiwitverhouding van maximaal 0,35 (16) en in gewicht de volgende percentages rundvlees bevattend (met uitzondering van slachtafvallen en vet):


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Composition criteria of minced meat regarding in particular the content of fat and the connective tissue: meat protein ratio should be assessed.

De criteria voor de samenstelling van gehakt vlees, met name ten aanzien van het vetgehalte en de verhouding bindweefsel/vleeseiwit, dienen beoordeeld te worden.


1. For the purposes of this Regulation, an A-product shall mean a processed product falling within CN code 1602 10, 1602 50 31, 1602 50 39 or 1602 50 80, not containing meat other than that of animals of the bovine species, with a collagen/protein ratio of no more than 0,45 and containing by weight at least 20 % of lean meat excluding offal and fat with meat and jelly accounting for at least 85 % of the total net weight.

1. Voor de toepassing van deze verordening wordt onder A-producten verstaan: verwerkte producten van GN-code 1602 10, 1602 50 31, 1602 50 39 of 1602 50 80 die geen ander vlees dan rundvlees bevatten, waarin de verhouding collageen/eiwitten ten hoogste 0,45 bedraagt, die ten minste 20 gewichtspercenten mager vlees met uitzondering van slachtafvallen en vet bevatten en waarin vlees en gelei ten minste 85 % van het totale nettogewicht uitmaken.


2. An A product means a processed product falling within CN code 1602 10, 1602 50 31, 1602 50 39 or 1602 50 80, not containing meat other than that of animals of the bovine species, with a collagen/protein ratio of no more than 0,45 %(9) and containing by weight at least 20 %(10) of lean meat excluding offal(11) and fat with meat and jelly accounting for at least 85 % of the total net weight.

2. Worden als A-product aangemerkt: verwerkte producten van GN-code 1602 10, 1602 50 31, 1602 50 39 of 1602 50 80 die geen ander vlees dan rundvlees bevatten, met een collageen/eiwitverhouding van maximaal 0,45 %(9) en met ten minste 20 gewichtspercenten(10) mager vlees (met uitzondering van slachtafvallen(11) en vet), waarbij het vlees en de gelei ten minste 85 % van het totale nettogewicht uitmaken.




Anderen hebben gezocht naar : high fat meat exchange list     lean to fat ratio     meat-bone ratio     meat-fat ratio     meatfat ratio     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'meat-fat ratio' ->

Date index: 2023-10-11
w