Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Animal fats
Assess sensorial parameters of oils and fats
Check of sensorial parameters of oils and fats
Check sensorial parameters of oils and fats
Cut out fats
Edible fat
Fat
Fats
Fatty substance
Fish fat
Food fat
Low monounsaturated fat diet
Mechanism of animal fat purification
Monounsaturated fat
Process of animal fat purification
Process of animal fat purifications
Reduced fat butter
Reduced-fat butter
Refining-machine operator
Remove fats
Take away fats
Test sensorial parameters of oils and fats
Three quarter-fat butter
Three-quarter butter
Winterise fats

Vertaling van "monounsaturated fat " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE


Low monounsaturated fat diet

dieet arm aan enkelvoudig onverzadigd vet


fats [ fat | fatty substance ]

oliën en vetten [ vet | vetstof ]


cut out fats | remove fats | take away fats | winterise fats

vetten winterklaar maken


assess sensorial parameters of oils and fats | test sensorial parameters of oils and fats | check of sensorial parameters of oils and fats | check sensorial parameters of oils and fats

sensorische parameters van oliën en vetten controleren


mechanism of animal fat purification | process of animal fat purifications | process of animal fat purification | process of animal fat purification

proces voor de zuivering van dierlijk vet


food fat [ edible fat ]

consumptievet [ consumptievetten ]


animal fats [ fish fat ]

dierlijk vet [ dierlijke oliën en vetten | dierlijke vetstof | visvetstof ]


reduced fat butter | reduced-fat butter | three quarter-fat butter | three-quarter butter

3/4 boter | boter met een verlaagd vetgehalte | boter met verlaagd vetgehalte


Refining-machine operator (oils and fats)

procesoperator van raffineermachine van oliën en vetten
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Therefore, in order to ensure that a food provides significant amounts of monounsaturated and/or polyunsaturated fatty acids, it is appropriate to limit the use of the claim to fats and oils and to set conditions of use as those referred to in the nutrition claim ‘HIGH UNSATURATED FAT’ as laid down in the Annex to Regulation (EC) No 1924/2006.

Om te waarborgen dat een levensmiddel een significante hoeveelheid enkelvoudige onverzadigde vetzuren en/of meervoudige onverzadigde vetzuren bevat, is het bijgevolg aangewezen het gebruik van de claim tot oliën en vetten te beperken en dezelfde gebruiksvoorwaarden vast te stellen als voor de voedingsclaim „RIJK AAN ONVERZADIGDE VETTEN”, zoals opgenomen in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006.


A claim that a food is high in monounsaturated fat, and any claim likely to have the same meaning for the consumer, may only be made where at least 45 % of the fatty acids present in the product derive from monounsaturated fat under the condition that monounsaturated fat provides more than 20 % of energy of the product.

Een claim dat een levensmiddel rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetten is en elke andere claim die voor de consument waarschijnlijk dezelfde betekenis zal hebben, is alleen toegestaan als ten minste 45 % van de in het product aanwezige vetzuren afkomstig is van enkelvoudig onverzadigde vetten, op voorwaarde dat enkelvoudig onverzadigde vetten meer dan 20 % van de energie van het product leveren.


In its opinion adopted on 6 July 2005 (2), the Authority concludes that omega-3 fatty acids, monounsaturated fat, polyunsaturated fat and unsaturated fat have important roles in the diet.

In haar op 6 juli 2005 goedgekeurde advies (2) concludeert de Autoriteit dat omega-3-vetzuren, enkelvoudig onverzadigde vetten, meervoudig onverzadigde vetten en onverzadigde vetten een belangrijke rol in het voedingspatroon spelen.


Prior to the adoption of Regulation (EC) No 1924/2006, the Commission asked the opinion of the Authority on nutrition claims and their conditions of use concerning omega-3 fatty acids, monounsaturated fat, polyunsaturated fat and unsaturated fat.

Vóór de vaststelling van Verordening (EG) nr. 1924/2006 heeft de Commissie de Autoriteit om advies gevraagd over voedingsclaims en de gebruiksvoorwaarden daarvan betreffende omega-3-vetzuren, enkelvoudig onverzadigde vetten, meervoudig onverzadigde vetten en onverzadigde vetten.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
the definition of "food supplement" set out in Directive 2002/46/EC of the European Parliament and of the Council of 10 June 2002 on the approximation of the laws of the Member States relating to food supplements and the definitions of "nutrition labelling", "protein", "carbohydrate", "sugars", "fat", "saturates", "monounsaturates", "polyunsaturates" and "fibre" set out in Council Directive 90/496/EEC of 24 September 1990 on nutrition labelling for foodstuffs shall apply;

geldt de definitie van "voedingssupplement" van Richtlijn 2002/46/EG van het Europees Parlement en de Raad van 10 juni 2002 betreffende de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der lidstaten inzake voedingssupplementen en gelden de definities van "voedingswaarde-etikettering", "eiwitten", "koolhydraten", "suikers", "vetstoffen", "verzadigd vet", "enkelvoudig onverzadigd vet", "meervoudig onverzadigd vet" en "voedingsvezel" van Richtlijn 90/496/EEG van de Raad van 24 september 1990 inzake de voedingswaarde-etikettering van levensmiddelen ;


(a) they are non-lauric vegetable fats, which are rich in symmetrical monounsaturated triglycerides of the type POP, POSt and StOSt(1);

a) het zijn niet-laurinezuurhoudende plantaardige vetten, die rijk zijn aan symmetrisch enkelvoudig onverzadigde triglyceriden van het type POP, POSt en StOSt(1);




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'monounsaturated fat' ->

Date index: 2021-05-14
w