Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Accidental exposure to mycotoxin
Aquatic species identification and classification
Confirm visitor identification
Exposure to T2 mycotoxin
Fish identification and classification
Fungal poison
Identification and classification of fish
Masked mycotoxin
Monitor the identification of animals
Mycotoxin
Mycotoxin identification
Oversee the identification of animals
Supervise the identification of animals
Techniques in fish identification and classification
Verify visitor identification
Verify visitor's identification
Verifying visitor identification
View the identification of animals

Traduction de «mycotoxin identification » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


aquatic species identification and classification | techniques in fish identification and classification | fish identification and classification | identification and classification of fish

identificatie en classificatie van vissen


verify visitor's identification | verifying visitor identification | confirm visitor identification | verify visitor identification

identificatie van bezoekers controleren | identificatie van bezoekers verifiëren


oversee the identification of animals | view the identification of animals | monitor the identification of animals | supervise the identification of animals

identificatie van dieren monitoren | identificatie van dieren volgen








Exposure to T2 mycotoxin

onopzettelijke blootstelling aan mycotoxine T2


Accidental exposure to mycotoxin

onopzettelijke blootstelling aan mycotoxine


Toxic effect of aflatoxin and other mycotoxin food contaminants

toxisch gevolg van aflatoxine en overige mycotoxinen in voedsel
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
This time period enabled food business operators in the cereal chain to perform investigations on the sources of the formation of these mycotoxins and on the identification of the management measures to be taken to prevent their presence as far as reasonably possible.

Deze periode stelde de exploitanten van levensmiddelenbedrijven in de graanketen in staat te onderzoeken hoe deze mycotoxinen ontstaan en welke maatregelen moeten worden genomen om de aanwezigheid ervan zoveel mogelijk te voorkomen.


This time period enabled food business operators in the cereal chain to perform investigations on the sources of the formation of these mycotoxins and on the identification of the management measures to be taken to prevent their presence as far as reasonably possible.

Deze periode stelde de exploitanten van levensmiddelenbedrijven in de graanketen in staat te onderzoeken hoe deze mycotoxinen ontstaan en welke maatregelen moeten worden genomen om de aanwezigheid ervan zoveel mogelijk te voorkomen.


Therefore, a time period is granted to enable food business operators in the cereal chain to perform investigations on the sources of the formation of these mycotoxins and on the identification of the management measures to be taken to prevent their presence as far as reasonably possible.

Daarom wordt exploitanten van levensmiddelenbedrijven in de graanketen enige tijd gegund om te onderzoeken hoe deze mycotoxinen ontstaan en welke maatregelen moeten worden genomen om de aanwezigheid ervan zoveel mogelijk te voorkomen.


Therefore, a time period is granted to enable food business operators in the cereal chain to perform investigations on the sources of the formation of these mycotoxins and on the identification of the management measures to be taken to prevent their presence as much as reasonably possible.

Daarom wordt exploitanten van levensmiddelenbedrijven in de graanketen enige tijd gegund om te onderzoeken hoe deze mycotoxinen ontstaan en welke maatregelen moeten worden genomen om de aanwezigheid ervan zoveel mogelijk te voorkomen.


w