Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
No red meat diet
Red meat

Traduction de «no red meat diet » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Although by 2050 it is projected to represent a third of total EU emissions, agriculture can reduce emissions by 42–49 % through a range of new techniques, including a healthier diet with less meat.

hoewel de landbouw naar schatting tegen 2050 een derde van de totale EU-uitstoot vertegenwoordigt, kan deze sector de uitstoot met 42-43 % verminderen door een reeks nieuwe technieken, met inbegrip van een gezonder dieet met minder vlees.


Demand can be reduced by continuing the process of removal from detergents and by more efficient use in fertilisers or by moving to low-meat diets or stabilising populations.

De vraag kan worden verminderd door fosfor uit schoonmaakmiddelen te blijven verwijderen, kunstmeststoffen efficiënter te gebruiken, minder vlees te eten of de omvang van bevolkingen te stabiliseren.


Although by 2050 it is projected to represent a third of total EU emissions, agriculture can reduce emissions by 42–49 % through a range of new techniques, including a healthier diet with less meat.

hoewel de landbouw naar schatting tegen 2050 een derde van de totale EU-uitstoot vertegenwoordigt, kan deze sector de uitstoot met 42-43 % verminderen door een reeks nieuwe technieken, met inbegrip van een gezonder dieet met minder vlees.


At the request of some Member States and/or the meat industry, certain uses of Curcumin (E 100), Carmines (E 120), Caramels (E 150a-d), Paprika extract (E 160c) and Beetroot red (E 162) that were traditionally used in certain Member States for the colouring of merguez type products and other traditional products: salsicha fresca, mici, butifarra fresca, longaniza fresca, chorizo fresco, bifteki, soutzoukaki, kebap, cevapcici and pljeskavice have been considered and it is appropriate to authorise these uses.

Op verzoek van een aantal lidstaten en/of de vleesindustrie zijn bepaalde toepassingen van curcumine (E 100), karmijn (E 120), karamels (E150a-d), paprika-extract (E 160c) en bietenrood (E 162), die in bepaalde lidstaten traditioneel worden gebruikt voor het kleuren van merguez-achtige producten en andere traditionele producten („salsicha fresca”, „mici”, „butifarra fresca”, „longaniza fresca”, „chorizo fresco”, „bifteki”, „soutzoukaki”, „kebap”, „cevapcici” en „pljeskavice”), onderzocht, en deze toepassingen moeten worden toegestaan.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
That overall dietary patterns may be more relevant than specific foods in the etiology of diet-related diseases; healthy dietary patterns are characterised by high consumption of fruits and vegetables, consumption of fish and by giving preference to low-fat dairy, whole grains, lean meat and poultry and using vegetable oils as replacement of solid fats where possible, as in the Mediterranean diet or any other diets, following relevant national dietary guidelines/nutrition recommendations.

Algemene voedingspatronen kunnen in de etiologie van voedingsgerelateerde ziekten van meer betekenis zijn dan specifieke levensmiddelen, gezonde voedingspatronen worden gekenmerkt door een hoge consumptie van groenten en fruit, het eten van vis en een voorkeur voor zuivel met een laag vetgehalte, hele graankorrels, mager vlees en gevogelte en het gebruik van plantaardige oliën als vervanging van vaste vetten waar mogelijk, zoals in de mediterrane keuken of andere keukens, in navolging van relevante nationale richtsnoeren voor voeding/voedingsaanbevelingen.


The agricultural cooperatives are owners of some of the most well-known Norwegian brands like TINE (dairy products), Gilde (red meat) and Prior (eggs and poultry).

De landbouwcoöperaties zijn eigenaars van enkele van de bekendste Noorse merken als TINE (zuivelproducten), Gilde (rood vlees) en Prior (eieren en gevogelte).


Residues Residue monitoring –Red meat species | 96/22/EC 96/23/EC | Animal Products Act 1999 Food Act 1981 | Yes (1) | | | Animal Products Act 1999 | 96/22/EC 96/23/EC | Yes (1) | | |

Residuen Controle op residuen –Rode vlees-soorten | 96/22/EG 96/23/EG | Animal Products Act 1999 Food Act 1981 | Ja (1) | | | Animal Products Act 1999 | 96/22/EG 96/23/EG | Ja (1) | | |


Training and tests are to concern principally red meat or poultrymeat.

De opleiding en de proeven hebben voornamelijk betrekking op rood vlees of vlees van pluimvee.


Aid will be given for: technical support, improving the genetic quality of livestock, investments in agricultural holdings, investments for processing and marketing of quality red meat and red meat products, encouraging the production and marketing of quality products, introduction of quality assurance and other quality control systems, producer groups and encouraging young farmers

Er zal steun worden verleend voor: technische bijstand, verbetering van de genetische kwaliteit van de veestapel, investeringen in landbouwbedrijven, investeringen voor de verwerking en de afzet van roodvlees en roodvleesproducten van goede kwaliteit, aanmoediging van de productie en de afzet van kwaliteitsproducten, invoering van kwaliteitsborging en andere systemen voor kwaliteitscontrole, producentengroeperingen en de aanmoediging van jonge landbouwers


Objective: The objective of the scheme is to encourage, market, promote and assist with the development of the red meat sector in Scotland.

Doelstelling: Doel van de regeling is de ontwikkeling van de roodvleessector in Schotland te stimuleren, de producten ervan op de markt te brengen, de verkoop van die producten te bevorderen en de sector daarbij te begeleiden.




D'autres ont cherché : no red meat diet     red meat     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'no red meat diet' ->

Date index: 2023-02-12
w