Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Animal fats
Carry out specialised procedures for pigs
Edible fat
Fat
Fat-type pig
Fats
Fatty substance
Fish fat
Food fat
Heavyweight pig
Lard pig
Lard-type pig
Larder
Manage pig breeding
Managing breeding of pigs
Oversee pig breeding
Pig breeder
Pig breeders
Pig breeding managing
Pig count
Pig fat
Pig headage
Pig herd
Pig numbers
Pig rearer
Pig specialist
Pork fat
Refining-machine operator
Specialised procedures for pigs carrying out
Specialised procedures for pigs undertaking
Swine herd
Undertake specialised procedures for pigs

Vertaling van "pig fat " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE


fat-type pig | heavyweight pig | lard pig | larder | lard-type pig

spekvarken


fats [ fat | fatty substance ]

oliën en vetten [ vet | vetstof ]


managing breeding of pigs | pig breeding managing | manage pig breeding | oversee pig breeding

varkensfok beheren | varkensfokkerij beheren | varkenskweek beheren


pig rearer | pig specialist | pig breeder | pig breeders

varkensboer | vleesvarkenshouder | biggenhouder | varkenshouder


specialised procedures for pigs carrying out | undertake specialised procedures for pigs | carry out specialised procedures for pigs | specialised procedures for pigs undertaking

gespecialiseerde procedures voor varkens uitvoeren


pig count | pig headage | pig herd | pig numbers | swine herd

varkensbeslag | varkensstapel


food fat [ edible fat ]

consumptievet [ consumptievetten ]


animal fats [ fish fat ]

dierlijk vet [ dierlijke oliën en vetten | dierlijke vetstof | visvetstof ]


Refining-machine operator (oils and fats)

procesoperator van raffineermachine van oliën en vetten
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Improved legibility of information (minimum font size for mandatory information); Clearer and harmonised presentation of allergens for prepacked foods (emphasis by font, style or background colour) in the list of ingredients; Mandatory allergen information for non-prepacked food, including restaurants and cafes; Requirement of certain nutrition information for majority of prepacked processed foods; Mandatory origin information for fresh meat from pigs, sheep, goats and poultry; Same labelling requirements for online, distance-selling or buying in a shop; List of engineered nanomaterials in the ingredients. Specific information on t ...[+++]

een verbeterde leesbaarheid van de informatie (minimale lettergrootte voor de verplichte informatie); een duidelijkere en geharmoniseerde voorstelling van allergenen (benadrukt door het lettertype, de stijl of de achtergrondkleur) in de lijst van ingrediënten van voorverpakte levensmiddelen; verplichte informatie over allergenen in niet-voorverpakte levensmiddelen, ook in restaurants en cafés; bepaalde verplichte informatie over de voedingswaarde van de meeste voorverpakte verwerkte levensmiddelen; verplichte informatie over de herkomst van vers vlees van varkens, schapen, geiten en pluimvee; dezelfde etiketteringsvoorschriften voor ...[+++]


15.01 | Lard and other rendered pig fat; rendered poultry fat |

15.01 | Reuzel en ander geperst of gesmolten varkensvet; geperst of gesmolten vet van pluimvee |


15.01 | Lard and other rendered pig fat; rendered poultry fat |

15.01 | Reuzel en ander geperst of gesmolten varkensvet; geperst of gesmolten vet van pluimvee |


150100 | Pig fat (including lard) and poultry fat, other than that of heading 0209 or 1503: |

150100 | Varkensvet (reuzel daaronder begrepen) en vet van gevogelte, ander dan dat bedoeld bij post 0209 of 1503: |


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
- for pigs is the weight of the slaughtered pig's cold body, either whole or divided in half along the mid-line, after being bled and eviscerated and after removal of the tongue, bristles, hooves, genitalia, flare fat, kidneys and diaphragm;

- bij varkens is het slachtgewicht het koudgewicht van het gehele of overlangs in twee helften gesneden lichaam van een geslacht dier, uitgebloed en ontdaan van de ingewanden, na verwijdering van de tong, de borstel, de hoeven, de geslachtsorganen, het buikvet, de nieren en het middenrif;


- for pigs means the body of a slaughtered pig, bled and eviscerated, whole or divided down the mid-line, without tongue, bristles, hooves, genital organs, flare fat, kidneys and diaphragm;

- bij varkens is het karkas het gehele of overlangs in twee helften gesneden lichaam van het geslachte dier, uitgebloed en ontdaan van de ingewanden, na verwijdering van de tong, de borstel, de hoeven, de geslachtsorganen, het buikvet, de nieren en het middenrif;


Pig fat (including lard) and poultry fat

Varkensvet (reuzel daaronder begrepen) en vet van gevogelte


D. For the purposes of subheadings 0209 00 11 and 0209 00 19, "subcutaneous pig fat" shall have the meaning of the fatty tissue which accumulates under the rind of the pig and adheres to it, irrespective of the part of the pig from which it comes; in any case, the weight of the fatty tissue shall exceed the weight of the rind.

D. Als "spek" bedoeld bij de onderverdelingen 0209 00 11 en 0209 00 19, wordt aangemerkt het vetweefsel van alle delen van het dier, dat zich onder het zwoerd van het dier bevindt en dat daarmee verbonden is.


Bellies and parts thereof // // 5. Other: // // aa) Boned or boneless // // // CCT heading No // Description // // // // 15.01 // Lard, other pig fat and poultry fat, rendered or solvent extracted: // // A. Lard and other pig fat: // // II. Other // 16.01 // Sausages and the like, of meat, meat offal or animal blood: // // B. Other: // // I. Sausages, dry or for spreading, uncooked // 16.02 // Other prepared or preserved meat or meat offal: // // B. Other: // // III. Other: // // a) Containing meat or offal of domestic swine: // // 2. Other, containing by weight: // // aa) 80 % or more of meat or offal, of any kind, including fats of ...[+++]

Buik en delen daarvan // // 5. ander: // // aa) uitgebeend // // // Nr. van het gemeenschappelijk douanetarief // Omschrijving // // // // 15.01 // Reuzel, ander varkensvet en vet van pluimvee, geperst, gesmolten of met behulp van oplosmiddelen geëxtraheerd: // // A. Reuzel en ander varkensvet: // // II. andere // 16.01 // Worst van alle soorten, van vlees, van slachtafvallen of van bloed: // // B. andere: // // I. gedroogde worst en smeerworst, niet gekookt en niet gebakken // 16.02 // Andere bereidingen en conserven, van vlees of van slachtafvallen: // // B. andere: // // III. overige: // // a) Vlees of slachtafvallen van varkens (h ...[+++]


Bellies and parts thereof // // 6. Other: // // aa) Boned or boneless // 02.05 // Pig fat, free of lean meat, and poultry fat (not rendered or solvent-extracted), fresh, chilled, frozen, salted, in brine, dried or smoked: // // A. Subcutaneous pig fat: // // I. Fresh, chilled, frozen, salted or in brine // // II. Dried or smoked // 02.06 // Meat and edible meat offals (except poultry liver), salted, in brine, dried or smoked: // // B. Meat and edible meat offals of domestic swine: // // I. Meat: // // a) Salted or in brine: // // 1.

Buik en delen daarvan // // 6. ander: // // aa) uitgebeend // 02.05 // Spek (met uitzondering van doorregen spek), alsmede niet geperst, niet gesmolten en ook niet met behulp van oplosmiddelen geëxtraheerd varkensvet en vet van pluimvee, vers, gekoeld, bevroren, gezouten, gepekeld, gedroogd of gerookt: // // A. Spek: // // I. vers, gekoeld, bevroren, gezouten of gepekeld // // II. gedroogd of gerookt // 02.06 // Vlees en eetbare slachtafvallen van alle soorten (met uitzondering van levers van pluimvee), gezouten of gepekeld, gedroogd of gerookt: // // B. van varkens (huisdieren): // // I. Vlees: // // a) gezouten of gepekeld: // // 1.




Anderen hebben gezocht naar : refining-machine operator     animal fats     edible fat     fat-type pig     fatty substance     fish fat     food fat     heavyweight pig     lard pig     lard-type pig     larder     manage pig breeding     managing breeding of pigs     oversee pig breeding     pig breeder     pig breeders     pig breeding managing     pig count     pig fat     pig headage     pig herd     pig numbers     pig rearer     pig specialist     pork fat     specialised procedures for pigs undertaking     swine herd     undertake specialised procedures for pigs     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'pig fat' ->

Date index: 2024-03-14
w