Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Choose different methods for the preparation of food
Cooked foodstuff
Deep-frozen dish
Difficulty preparing food for eating
Direct the preparation of food
Edible preparation
Food preparation
Oversee food preparation
Overseeing food preparation
Pre-cooked foodstuff
Precooked dish
Preparation of food overseeing
Prepare food and drink served on aeroplanes
Prepare meals for flights
Prepare meals served by air crew
Prepare meals served in aircraft
Prepared food
Prepared foodstuff
Use food preparation techniques
Use techniques for food preparation
Use techniques for the preparation of food

Vertaling van "prepared food " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
prepared food

kant-en-klaar-maaltijd | kant-en-klare maaltijd


prepare food and drink served on aeroplanes | prepare meals served by air crew | prepare meals for flights | prepare meals served in aircraft

maaltijden voor vluchten bereiden


edible preparation | food preparation

bereiding voor menselijke consumptie


Providing a prepared food to supplement energy or nutrient intake.

suppletie op medische grond met behulp van speciaal aangepast voedingsmiddel


Difficulty preparing food for eating

moeite met bereiden van voedsel


precooked dish | prepared food

voorbewerkte levensmiddelen


prepared foodstuff [ cooked foodstuff | deep-frozen dish | food preparation | pre-cooked foodstuff ]

klaargemaakt gerecht [ diepgevroren gerecht | maaltijd | toebereide levensmiddelen | toebereid gerecht | traiteur | voedseltoebereiding ]


choose different methods for the preparation of food | use techniques for food preparation | use food preparation techniques | use techniques for the preparation of food

verschillende technieken gebruiken bij de bereiding van voedsel | voedsel op verschillende manieren bereiden | eten bereiden op verschillende manieren | voedselbereidingstechnieken toepassen


overseeing food preparation | preparation of food overseeing | direct the preparation of food | oversee food preparation

aanwijzingen geven over de bereiding van voedsel | leiding geven bij voedselbereiding


An adverse effect of a food that is not due to an immunologic abnormality but rather to metabolic, toxic, pharmacologic or unknown processes. Joint AAAAI/ACAAI practice parameters-Food intolerance 2014.

voedingsintolerantie
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Water for human consumption: water in its original state or after treatment intended for drinking, cooking, preparing food or other domestic purposes.

Water voor menselijke consumptie: water dat onbehandeld of na behandeling bestemd is voor drinken, koken, voedselbereiding of andere huishoudelijke doeleinden.


This includes all water, either in its original state or after treatment, which is intended for drinking, cooking, preparing food or other domestic purposes, regardless of where it comes from and whether it is supplied through a mains supply, tanker, bottles or containers.

Dat omvat al het water, zij het in de oorspronkelijke staat of na de behandeling, dat bedoeld is voor drinken, koken, voedselbereiding of andere huishoudelijke doeleinden, ongeacht de herkomst en of het water wordt geleverd via een distributienet, uit een tankschip, of in flessen of verpakkingen.


I am convinced that informed, attentive consumers can influence very much the production of prepared food in the European Union.

Ik ben ervan overtuigd dat geïnformeerde, aandachtige consumenten de productie van bereid voedsel in de Europese Unie heel sterk kunnen beïnvloeden.


In the procedure for approval of flavourings, ‘reasonable technological need’, for example, tackles other European strategies, such as the fight against obesity, since the addition of excessively potent flavourings can mask the poor quality of prepared food.

In de goedkeuringsprocedure voor aroma’s hangt “om technologische redenen noodzakelijk” samen met andere EU-strategieën, zoals de bestrijding van zwaarlijvigheid, aangezien de toevoeging van overmatig sterke aroma’s de slechte kwaliteit van bereid voedsel kan maskeren.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
When harmonising national rules aiming at securing the microbiological safety of prepared food, European legislators must be aware of the sensibility of the area and try to avoid distortions of the market.

Bij de harmonisering van de nationale voorschriften ten behoeve van de microbiologische veiligheid van bereide levensmiddelen moeten de Europese wetgevers zich bewust zijn van de gevoeligheid van de materie en proberen een verstoring van de markt te voorkomen.


Parliament believed that it has not yet been proven beyond reasonable doubt that prepared food in which certain undesirable compounds are naturally present has the same toxicological potential as when they are tested in isolation.

Het Parlement was de mening toegedaan dat het niet bewezen is zonder enige redelijke twijfel dat bereid voedsel dat van nature bepaalde ongewenste stoffen bevat, hetzelfde toxicologische potentieel heeft als bepaalde natuurlijke ingrediënten die geïsoleerd worden getest.


In the procedure for approval of flavourings, e.g. ‘reasonable technological need’ is tackling other EU strategies, such as the fight against obesity, as the addition of excessively potent flavourings can mask the poor quality of prepared food.

In de goedkeuringsprocedure voor aroma's hangt "om technologische redenen noodzakelijk" samen met andere EU-strategieën, zoals de bestrijding van zwaarlijvigheid, aangezien de toevoeging van overmatig sterke aroma's de slechte kwaliteit van bereid voedsel kan maskeren.


Prepared foods obtained by the swelling or roasting of cereals or cereal products (for example, cornflakes); cereals (other than maize (corn)) in grain form or in the form of flakes or other worked grains (except flour and meal), pre-cooked, or otherwise prepared, not elsewhere specified or included

Graanpreparaten verkregen door poffen of door roosteren (bijvoorbeeld cornflakes); granen (andere dan maïs) in de vorm van korrels of in de vorm van vlokken of van andere bewerkte korrels (met uitzondering van meel, gries en griesmeel), voorgekookt of op andere wijze bereid, elders genoemd noch elders onder begrepen


The rule for prepared foods of heading No 1904 which specifically excludes the use of cereals and their derivatives does not prevent the use of mineral salts, chemicals and other additives which are not products from cereals.

De regel voor post 1904 sluit nadrukkelijk het gebruik uit van granen en graanderivaten. Minerale zouten, chemicaliën en andere additieven die niet van granen zijn vervaardigd mogen uiteraard wel worden gebruikt.


The rule for prepared foods of heading 1904, which specifically excludes the use of cereals and their derivatives, does not prevent the use of mineral salts, chemicals and other additives which are not products from cereals.

De regel voor post 1904 sluit nadrukkelijk het gebruik van granen en derivaten daarvan uit. Minerale zouten, chemicaliën en andere additieven die niet van granen zijn vervaardigd mogen evenwel worden gebruikt.


w