Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Advise customers on seafood choices
Advising customers on seafood choices
Allergic reaction caused by seafood
Barter fish and seafood
Dispose of fish and seafood
Fish and seafood selling
Fish processing
Fishing sustainability
Instruct customers on seafood choices
Process seafood
Sea food processor
Seafood cocktail
Seafood processing
Seafood processor
Sell fish and seafood
Suggest to customers on seafoods
Sustainable fisheries
Sustainable fisheries partnership
Sustainable fishing
Sustainable seafood
Toxic effect of noxious substances eaten as seafood
Toxic effect of other seafoods
Types of seafood processing

Vertaling van "seafood nos " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
advising customers on seafood choices | suggest to customers on seafoods | advise customers on seafood choices | instruct customers on seafood choices

klanten adviseren over de keuze van vis en zeevruchten | klanten advies geven over de keuze van vis en zeevruchten | klanten raad geven over de keuze van vis en zeevruchten


barter fish and seafood | fish and seafood selling | dispose of fish and seafood | sell fish and seafood

vis en schaaldieren verkopen


process seafood | types of seafood processing | fish processing | seafood processing

verwerking van zeevruchten


fish processor(m/f) | sea food processor | seafood processor

vakkracht voor de verwerking van vis en week-,schaal-en schelpdieren(m/v)


sustainable fisheries [ fishing sustainability | sustainable fisheries partnership | sustainable fishing | sustainable seafood ]

duurzame visserij [ duurzaam bevissen | duurzaamheid van de visserij | duurzame visserijproducten | partnerschap inzake duurzame visserij ]






Toxic effect of noxious substances eaten as seafood

toxisch gevolg van schadelijke stoffen door ingenomen uit zee afkomstig voedsel


Allergic reaction caused by seafood

allergische reactie door zeevruchten


Toxic effect of other seafoods

toxisch gevolg van schadelijke stoffen in overig gespecificeerd uit-zee-afkomstig-voedsel
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
This includes the need to optimise the sustainable contribution of fisheries and aquaculture to food security in the context of the global economy and to reduce the Union's heavy dependence on seafood imports (approximately 60 % of total European seafood consumption depends on import, and the Union is the world's largest importer of fisheries products), and to boost marine and maritime innovation through biotechnologies to fuel smart "blue" growth.

In dit kader is het ook nodig om de duurzame bijdrage van de visserij en de aquacultuur tot de voedselzekerheid in de context van de gemondialiseerde economie te optimaliseren en de sterke afhankelijkheid van de Unie van de invoer van visserijproducten te verminderen (circa 60 % van de totale Europese consumptie van visserijproducten is afhankelijk van import en de Unie is de grootste importeur van visserijproducten ter wereld) en de ontwikkeling van de mariene en maritieme innovatie door middel van biotechnologie te bevorderen om voor meer slimme "blauwe" groei te zorgen.


1. The procurement from the DPRK by nationals of Member States, or using the flag vessels or aircraft of Member States, of seafood shall be prohibited, whether or not originating in the territory of the DPRK.

1. De aankoop bij de DVK door onderdanen van de lidstaten, of met gebruik van schepen of vliegtuigen die de vlag voeren van een lidstaat, van visserijproducten is verboden, ongeacht of deze al dan niet afkomstig zijn van het grondgebied van de DVK.


The Seafood Expo Global, which takes place in Heysel, Brussels on 6-8th May, is the world's largest seafood trade fair and brings together over 1,600 exhibitors from over 70 countries.

De "Seafood Expo Global", die van 6 tot 8 mei plaatsvindt in Brussel op de Heizel, is de grootste handelsbeurs voor vis, schaal- en schelpdieren ter wereld en verenigt meer dan 1 600 exposanten uit meer dan 70 landen.


In the EU we import 68% of the seafood we eat and only 10% of our consumption is farmed here.

In de EU wordt 68 % van de verbruikte visserijproducten geïmporteerd en slechts 10 % van onze consumptie wordt hier gekweekt.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
That is the message to be delivered today by European Commissioner for Maritime Affairs and Fisheries, Maria Damanaki, at a specially organised event at the Seafood Expo Global held in Brussels.

Zo zal vandaag de boodschap klinken van Europees commissaris voor Maritieme Zaken en Visserij, Maria Damanaki, op een speciaal daartoe georganiseerd evenement op de Seafood Expo Global in Brussel.


At the event, part of the Commission's 'Inseparable' campaign to promote sustainable seafood, Commissioner Damanaki will highlight the specific qualities of European fish farming, or aquaculture: "As the population rises so does our demand for fish.

Tijdens dit evenement, dat deel uitmaakt van de "Onafscheidelijk"-campagne van de Commissie ter bevordering van duurzame visserijproducten, zal Commissaris Damanaki de aandacht vestigen op de specifieke positieve eigenschappen van de Europese viskweek, of aquacultuur: "Naarmate de bevolking groeit, stijgt ook de vraag naar vis.


More than 80,000 people are already directly employed in European aquaculture, and this figure is expected to grow as more and more of our seafood is provided by EU fish farmers.

Reeds meer dan 80 000 mensen zijn rechtstreeks werkzaam in de Europese aquacultuur, en dat cijfer zal wellicht nog toenemen naarmate meer en meer van onze vis en zeevruchten afkomstig is van viskwekers uit de EU.


This includes the need to optimise the sustainable contribution of fisheries and aquaculture to food security in the context of the global economy and to reduce the Union's heavy dependence on seafood imports (approximately 60 % of total European seafood consumption depends on import, and the Union is the world's largest importer of fisheries products), and to boost marine and maritime innovation through biotechnologies to fuel smart "blue" growth.

In dit kader is het ook nodig om de duurzame bijdrage van de visserij en de aquacultuur tot de voedselzekerheid in de context van de gemondialiseerde economie te optimaliseren en de sterke afhankelijkheid van de Unie van de invoer van visserijproducten te verminderen (circa 60 % van de totale Europese consumptie van visserijproducten is afhankelijk van import en de Unie is de grootste importeur van visserijproducten ter wereld) en de ontwikkeling van de mariene en maritieme innovatie door middel van biotechnologie te bevorderen om voor meer slimme "blauwe" groei te zorgen.


‘Fork to farm’ — food (including seafood), health and well being: Consumer, societal, cultural, industrial and health as well as traditional aspects of food and feed, including behavioural and cognitive sciences; nutrition, diet-related diseases and disorders, including childhood and adult obesity and allergies; nutrition in relation to the prevention of diseases (including increased knowledge of the health bringing compounds and properties of food); innovative food and feed processing technologies (including packaging and technologies from non-food fields); improved quality and safety, both chemical and biological, of food, beverage ...[+++]

„Van riek tot vork”: voeding (met inbegrip van schaal- en schelpdieren) gezondheid en welzijn: voor consument, maatschappij, cultuur, industrie en gezondheid relevante en traditionele aspecten van voeding en diervoeders, met inbegrip van gedrags- en cognitieve wetenschappen; voeding, voedingsgerelateerde ziekten en aandoeningen, waaronder obesitas bij kinderen en volwassenen en allergieën; voeding en ziektepreventie (inclusief betere kennis van de gezondheidsbevorderende bestanddelen en de eigenschappen van voedingsmiddelen); innovatieve technologie voor de verwerking van voedingsmiddelen en diervoeders (inclusief verpakking en techno ...[+++]


Seafood [5] consumption is in fact beneficial for human health, if it is guaranteed that seafood farmed in and imported into Europe is safe, of good quality and produced in a manner providing for good animal health and welfare practices.

De consumptie van visserijproducten [5] is zelfs goed voor de gezondheid, als kan worden gegarandeerd dat de in Europa gekweekte en ingevoerde visserijproducten veilig en van goede kwaliteit zijn en dat zij worden geproduceerd met inachtneming van de vereisten inzake diergezondheid en -welzijn.


w